Joburi tg in mures

Cauta in 138 locuri de munca tg in mures in 2015

04May
24 Apr
Invatatoare Tg. Mures
Tirgu Mures Romania

Esti invatator/invatatoare cu un spirit liber? Iubesti si apreciezi frumosul in toate formele sale? Iti doresti sa poti prinde aripi si sa ai ocazia de a lucra cu copiii ca un intreg, ce sunt: trup, suflet si spirit? Daca raspunsul la toate astea este da, atunci ceea ce cauti este pedagogia Waldorf! Iar ceea ce cautam noi, esti tu!

Categoria jobului
Educatie/Invatamant/Training Training
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Apr
Client Misterios (Mystery Shopping) - Targoviste, Tg. Jiu, Tg. Mures, Tg. Neamt, Tecuci, Timisoara
Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Neamt, Targu Secuiesc, Tecuci, Timisoara

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Inginer constructii pentru biroul ofertare a proiectelor de infrastructura - Tg. Mures
Ludus, Reghin, Sighisoara, Targu Mures, Tarnaveni

Candidatul ideal: • Inginer constructii cu studiile terminate (de preferat cu specializarea CFDP CaiFerat-eDrumuriPoduri) • Minim 5 ani experienta relevanta in domeniu • Disponibilitate, spirit de echipa, disponibilitate pentru deplasari pe teren (max.

20 % din timpul de lucru) • Disponibilitate pentru calificari si specializari in continuu • Cunostinte bune de limba engleza sau limba germana • Vedere de ansamblu Constituie avantaj: • Experienta cu contracte FIDIC • Cunostinte CAD • Cunostinte MS Projekt • Cunostinte de software tip „Deviz“ Descrierea jobului: • Suport asigurat sefului departamentului in intocmirea ofertelor si calculatiilor, in achizitia proiectelor de infrastructura, precum si in derularea acestora • Elaborarea documentatiilor tehnice de eligibilitate si ofertare • Participare la calcularea ofertelor de pret • Asigurarea documentelor tehnice de precalificare/calificare in vederea participarii la licitatii • Asigurarea ofertelor de citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
04May
30 Apr
Inspector de specialitate I
Mures

Inspector de specialitate I Spitalul Clinic Judetean Mures 29 aprilie 2015 Spitalul Clinic Judetean Mures organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de inspector de specialitate I la Compartiment relatii cu publicul.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
RESPONSABIL SALARIZARE
Targu Mures

Noul nostru coleg Responsabil Salarizare ar trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - experienta de minin 2 ani pe o pozitie similara - studii superioare finalizate (domeniul Economic constituie avantaj) - cunostinte de limba Engleza (nivel avansat) - gandire analitica/matematica - atentie la detalii - capabil sa lucreze intr-un mediul de munca in ritm alert, sub presine, in termene precise

- orientare spre client si spre rezultate - proactivitate si spirit de echipa - operare PC: MS Office la nivel avansat, cunoasterea unui soft de salarizare reprezinta avantaj Descrierea jobului: Responsabilitati: - Este responsabil cu introducerea informatiilor necesare calculului salarial, calculul corect al salariilor in conformitate cu politica companiei si legislatia in vigoare si cu respectarea termenelor stabilite - Asigura evidenta costurilor cu salariile pe centre de cost si emite rapoarte referitoare la sistemul de salarizare - Efectueaza calculul lunar al salariilor utilizand citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Agent Telesales Franta
Targu Mures Romania Strainatate Franta

Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam! Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta..

Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam! Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta.
Categoria jobului
Serviciu clienti/Call center Call center
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
AGENT TELESALES FRANTA
Targu Mures Franta

Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam!

Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta.Responsabilitati:
- Prezentarea, promovarea si vanzarea serviciilor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei
- Contactarea telefonica a potentialor clienti utilizand ca instrument principal baza de date pusa la dispozitie de companie
- Stabilirea de intalniri cu clientii / potentialii clienti ai companiei
- Redactarea de Rapoartele de activitate conform procedurilor stabilite (rapoarte zilnice, saptamanale, lunare, rapoarte premergatoare intalnirilor)
- Activitate de prospectare pentru identificarea de potentiali clienti pentru companie. - Cunoasterea limbii franceze la un nivel comunicativ spre avansat;
- Experienta anterioara in activitate de telesales - constituie un avantaj;
- Foarte bune citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
MONTATOR GPS
Targu Mures

Descrierea postului: Cautam o persoana dinamica cu abilitati in: - montare echipament GPS si sonda de combustibil pentru autovehicule, conform procedurilor. - 80% din montaje se vor efectua in alte localitati decat Tg. Mures.

- disponibilitate pentru deplasari indelungate Cerinte: - permis de conducere categoria B (cerinta eliminatorie) - cunostinte de baza in domeniul electricitatii auto - cunostinte de baza in mecanica auto - cunostinte de baza utilizare PC- Microsoft Office - disponibilitate pentru deplasari - disponibilitate de a lucra ocazional si la sfarsit de saptamana Constituie avantaj: - experienta in domeniul auto Beneficii oferite: - pregatire completa cu privire la post - sprijin acordat in activitate - independenta in munca - pozitie stabila - loc de munca plin de provocari - salar in functie de realizari Pentru a duce la bun sfarsit sarcinile de serviciu, este nevoie de rabdare si perseverenta din partea dumneavoastra, precum si de capacitatea de a gestiona si citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
22 Apr
AGENT TELESALES FRANTA
Romania Tirgu Mures Franta

Titlu: AGENT TELESALES FRANTAStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: RomaniaOrase: Tirgu MuresTip post: Full timeDomeniu: Vanzari - VanzariNivel cariera: IncepatorDescriere: Esti o persoana perseverenta, cu spirit de echipa si vrei sa te alaturi unei echipe tinere? Atunci esti persoana pe care o cautam!Compania Tjobs din Tg. Mures se afla in cautarea unui agent Telesales pentru Franta.

Responsabilitati:- Prezentarea, promovarea si vanzarea serviciilor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei- Contactarea telefonica a potentialor clienti utilizand ca instrument principal baza de date pusa la dispozitie de companie- Stabilirea de intalniri cu clientii / potentialii clienti ai companiei- Redactarea de Rapoartele de activitate conform procedurilor stabilite (rapoarte zilnice, saptamanale, lunare, rapoarte premergatoare intalnirilor)- Activitate de prospectare pentru identificarea de potentiali clienti pentru companie.Cerinte: - Cunoasterea limbii franceze la citeste mai mult
Companie
SC TJOBSRECRUIT SRL
Categoria jobului
Vanzari - Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
03 May
dulgher (exclusiv restaurator)
MURES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul dulgher (exclusiv restaurator) in MURES este 4 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/02/1150000404/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul dulgher (exclusiv restaurator) in MURES este 4 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 27/02/1150000404/1 Contact : Tg. Mures, Str. Iuliu Maniu Nr. 2 Tel. 0265/263760, e-mail : ms_lmv@ms.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 138 locuri de munca ( tg ) in mures , afisate in 14 pagini.