Joburi in munchen

Cauta in 28 locuri de munca in munchen in 2014

20 Nov

Contr dansatoare-Germania

Hamburg, Munchen Strainatate Germania

Oferta 1. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom din Brasov, cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si recomandata de portalul Tjobs.ro ca agentie de incredere, selectioneaza dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte foarte bune intr-un club de noapte luxos din: Germania ? Hamburg. Venituri aprox 3.000-6.000 Euro/luna. Salariu 70 Euro/zi, 20 % din consumatii.

Companie: Vision Nicom

Jobul Contr dansatoare-Germania este incadrat in categoria Entertainment full-time

Locul de munca Contr dansatoare-Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Montatori balustrade

Munchen

Companie germana angajeaza barbate la montat balustrade rutiere de protective Nu trebuie neaparat calificare. Angajarile se fac pe baza de contract individual de munca pentru 1 an. Angajatii firmei beneficiaza de cazare si masa gratuita din partea angajatorului, pe toata perioada contractului Procedurile pentru ocuparea definitiva a functiilor respective trebuie demarate pana in data.

Companie: Locuri de munca in UE

Jobul Montatori balustrade este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Montatori balustrade a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Germania imbiss

Munchen Strainatate Germania

Se lucreaza la un imbiss gen fast food, Salariul este de 800 euro/luna Cazarea este asigurata de catrea abgajator la fel si masa. Asigurarile sociale si medicale sunt asigurate de catre angajatorCerinte:Varsta necesara este intre 20-40 ani pentru femei si barbati Se cere punctualitate Cu sau fara experienta in domeniu Cunostinte de limba germana sau engleza constituie avantaj Locurile.

Companie: sc World Recruiting srl

Jobul Germania imbiss este incadrat in categoria Necalificat full-time

Locul de munca Germania imbiss a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Contr dansatoare-Munchen

Munich Munchen

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom din Brasov, cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si recomandata de portalul Tjobs ca agentie de incredere, selectioneaza dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte foarte bune in cateva club-uri de noapte din Germania orasul Munchen. Venituri aprox 2.000-8.000 Euro pe luna. Salariu 40/50 Euro pe zi, 10-30 % din consumatii.

Companie: Vision Nicom

Jobul Contr dansatoare-Munchen este incadrat in categoria Entertainment full-time

Locul de munca Contr dansatoare-Munchen a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23Nov
14 Nov

Manager Vanzari PieseAuto

Munchen

Business Activ Consult Recruteaza Manager Vanzari Piese Auto pentru Germania Locatia: Munchen Nu se percepe comision pentru gasirea unui loc de munca Oferta: Compania este un furnizor lider de automobile in Europa Responsabilitati: -Achizitionarea de noi proiecte in cadrul conturilor cheie -Extinderea cotei de piata si identificarea clientilor noi -Coordonarea activita?ilor.

Companie: Business Activ Consult

Jobul Manager Vanzari PieseAuto este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Manager Vanzari PieseAuto a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Ingrijitoare in Munchen

Munchen

Cautam ingrijitoare cu cunostinte de limba germana pentru un domn amabil de 83 ani (175cm, 65kg) in Munchen. Domnul locuieste singur, se misca cu ajutorul rolatorului, nu aude si are incontinent (insa nu necesita ajutor). Ingrijirea pe timp de noapte nu este necesara. Ingriitoarea are camera proprie si access la internet. Perioda: 2 luni Data ?nceperii: 7.11.2014 Locul: Munchen, Germania .

Companie: SunSet Blvd

Jobul Ingrijitoare in Munchen este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijitoare in Munchen a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov

DANSATOARE

Munchen Germania

Club de noapte de lux PROGRAM CLUB: 22.00 - 05.00, 6 zile / saptamana SALARIU: Dansatoarele au garantat 40 €/zi, PRESTATIA ARTISTICA: • Prestatie artistica pe scena ; • Private dance 20 € / dans /melodie CONSUMATIE: Pentru Picollo 30 €. pentrul primul si 10€. pentru urmatoarele ; Sampanie 50 €./sticla COSTUMATIE: Nu exista o costumatie speciala. Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta.

Jobul DANSATOARE este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment part-time Salar:5 euro

Locul de munca DANSATOARE a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
11 Nov

Ingrijire de o doamna in Munchen cu bonus de Craciun

BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE- Munchen

Cautam o ingrijitoare draguta cu limba germana pentru o doamna de 94 ani (42kg, 150cm) in Munchen. Doamna este inclusa in nivelul 2 de ingrijire, se simte fara puteri, aude si vede slab, are cancer, diabet si incontinenta. Doamna este la pat insa uneori foloseste scaunul cu rotile. Uneori este necesara ingrijirea pe timp de noapte. Perioda: 3 luni Data inceperii: 12.12.2014 Locul: Munchen,.

Companie: NetJobs

Jobul Ingrijire de o doamna in Munchen cu bonus de Craciun este incadrat in categoria ALTELE, BabySitter/Menaj/Curatenie, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time

Locul de munca Ingrijire de o doamna in Munchen cu bonus de Craciun a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
15 Nov

Infoliere cosmetice 1.430 E Munchen

Buhusi Munchen

Descrierea postului:Angajam personal pentru munca in industria produselor cosmetic, se lucreaza la etichetarea, ambalarea si infolierea manuala a produselor. Oferim posibilitatea plecarii in grup si in cuplu pe baza locurilor disponibile. Informatii se primesc la 0762.036.721, 0747.890.589 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Infoliere cosmetice 1.430 E Munchen este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Infoliere cosmetice 1.430 E Munchen a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
17 Nov

Noiembrie soferi

Munchen

Angajari in noiembrie, pe Germania! Posturi noi cu contracte pentru curieri, distributie colete si presa, categoria B. Se primeste locuinta si mancare. Contracte pe perioada nedeterminata. Tot firma nemteasca cauta luna aceasta soferi autocamion, pentru transport extern, care poseda de toate documentele necesare: aviz medical si psihologic, atestat pentru transport marfa, card digital tahograf,.

Companie: Locuri de munca in UE

Jobul Noiembrie soferi este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Noiembrie soferi a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 28 locuri de munca in munchen , afisate in 3 pagini.