Joburi in munchen

Cauta in 39 locuri de munca in munchen in 2015

24May
20 May
Personal feminin pentru munca ca si ospatar in Germania
Munchen Germania

Agentia As-Gastro-Consult selectioneaza ospatar chiar si fara experienta (varsta optima 30-40 ani) pentru a lucra intr-un restaurant din orasul Munchen, Germania. Sunt necesare cunostinte de limba germana nivel mediu.

Atributii: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - servirea clientilor; - debarasarea meselor; - mentinerea curateniei in restaurant. Oferta: - cazare si masa asigurate de angajator; - salariul net lunar 900-1100 euro, plus tips. Cerinte job - integritate profesionala si comportamentala; - maxima seriozitate - fara probleme medicale; - cunostinte de limba germana nivel mediu; - disponibilitate pe termen lung.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Salariu
11001100 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Ospatarita restaurant in Germania
Munchen Germania

Agentia As-Gastro-Consult selectioneaza ospatarita cu experienta pentru a lucra intr-un restaurant in apropiere de orasul Munchen , Germania. Sunt necesare cunostinte de limba germana nivel conversational Atributii: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - servirea clientilor; - debarasarea meselor; - mentinerea curateniei in restaurant.

Oferta: - cazare si masa asigurate de angajator; - salariul net lunar 1000 euro net (in medie se lucreaza 6h/zii, o zii libera pe saptamana si se fac si documente de angajare) Cerinte job - integritate profesionala si comportamentala; - experienta ca ospatar; - fara probleme medicale; - cunostinte de limba germana nivel conversational; - disponibilitate pe termen lung.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 May
Dansatoare-Munchen-Germania
Hamburg/munchen Germania

Oferta 1. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom din Brasov, cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si recomandata de portalul Tjobs.ro ca agentie de incredere, selectioneaza dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte foarte bune intr-un club de noapte luxos din: Germania – Hamburg. Venituri aprox 3.000-6.000 Euro/luna.

Salariu 55 Euro/zi, 20 % din consumatii sampanie 16 - 40 Euro / dans privat Cazare si transport loco asigurate si gratis de foarte buna calitate. Permis de lucru asigurat. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la agentie. Nu percepem comision dar cerem seriozitate maxima. Se cere calitate si experienta. Oferta 2. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom din Brasov, cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si recomandata de portalul Tjobs.ro ca agentie de incredere, selectioneaza dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte foarte bune intr-un club de noapte din: Germania – Munchen. Venituri aprox citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
60006000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Se cauta ospatari(ite) cunoscatori de limba germana
Munchen Germania

Selectionam ospatari(ite) cu un minim de experienta pentru a lucra intr-un restaurant din apropierea orasului Munchen, Germania. Sunt necesare cunostinte de limba germana nivel mediu-conversational. Atributii: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - servirea clientilor; - debarasarea meselor; - mentinerea curateniei in restaurant.

Oferta: - cazare si masa asigurate de angajator; - salariul net lunar 1000-1200 euro
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24May
15 May
Dansatoare Germania-Munchen
Munchen Germania

München, capitala landului Bavaria, este al 3-lea oras ca marime si cel mai puternic din punct de vedere economic din Germania, locuitorii orasului avand cea mai mare putere de cumparare la nivel national. In München se afla sediile unor companii precum Siemens, MAN, BMW, Allianz, Osram sau Linde si rata somajului este printre cele mai mici din Germania.

Numit si „Orasul celor un milion”, Munchen este un oras sudic aflat langa Alpi. Acest minunat oras vechi de 800 de ani este capitala Bavariei si este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest. In pofida numelui, acest eveniment are loc la sfarsitul lui septembrie si se intinde pana in prima saptamana din octombrie, iar partea dominanta o reprezinta mancarea si muzica de fanfara. Pregatiti-va nu doar sa beti, dar sa si mancati: cu siguranta o sa mancati destui carnaciori, dar incercati sa si experimentati putin - de exemplu, bivolii sunt pusi intregi in frigarui. Desi mancarea este buna, participantii la citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Ospatari/ospatarite restaurante in Germania
Munchen Germania

Agentia As-Gastro-Consult selectioneaza ospatari(ite) cu experienta , varsta 18-45 ani, pentru a lucra in restaurante italienesti si nemtesti in toata Germania. Sunt necesare cunostinte de limba germana nivel mediu-conversational. Oferta: - cazare si masa asigurate de angajator; - salariul net lunar 1000-1500 euro. Pentru informatii ne puteti contacta..

Agentia As-Gastro-Consult selectioneaza ospatari(ite) cu experienta , varsta 18-45 ani, pentru a lucra in restaurante italienesti si nemtesti in toata Germania. Sunt necesare cunostinte de limba germana nivel mediu-conversational. Oferta: - cazare si masa asigurate de angajator; - salariul net lunar 1000-1500 euro. Pentru informatii ne puteti contacta.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
Oferta de ingrijire de o doamna la casa, Munchen
Germania Munchen

Titlu: Oferta de ingrijire de o doamna la casa, MunchenStatus: ActivatLocuri disponibile: 100Tara: GermaniaOrase: MunchenTip post: Full timeDomeniu: Sanatate - Sanatate Servicii - Au Pair / Babysitter / IngrijireNivel cariera: IncepatorDescriere: Cautam o ingrijitoare harnica cu cunostinte de limba germana pentru o batranica de 91 ani la casa pe pamant in Munchen.

Doamna este fara puteri, a suferit accident vascular cerebral, se deplaseaza cu ajutorul scaunului cu rotile, are la dispozitie si rolator. Osteoporoza, incontinenta, doamna nu aude bine si vorbeste putin. Perioda: 3 luni Locul: Munchen, Germania Data: 18.5.2015Salariu: Impreuna 3711 € net (cuprinde 3641 € net/3 luni+ 70 € concediu achitat)+ decontarea cheltuielilor de transport Cooperand cu noi veti obtine:-Munca in una dintre companiile lider specializate in activitatea de mediere a ingrijitorilor si ingrijitoarelor in Germania din anul 2004 -Munca legala si serioasa pe termine de la 1 la 3 luni in Germania-Venit citeste mai mult
Companie
SunSet Blvd
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Medical Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
37113711 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 May
Montator-reglor auto
Germania Munchen, Augsburg

Titlu: Montator-reglor autoStatus: ActivatLocuri disponibile: 12Tara: GermaniaOrase: Munchen, AugsburgTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - AutomobileNivel cariera: IntermediarDescriere: Descriere job: Iti doresti un contract de munca in strainatate pe o perioada nedeterminata? Cauti un salar motivant in Germania unde poti beneficia de bonusuri salariale? Unul dintre cele mai

importante grupuri industriale integrate in domeniul materialelor si tehnologiilor, cauta montatori-reglori auto, cunoscatori ai limbii germane la nivel conversational.Compania ofera solutii pentru progrese durabile in intreaga lume. Angajatii, in numar de aproape 200.000, sunt calificati si pregatiti sa raspunda provocarilor pietei prin uzine, materiale, componente si sisteme de inaIta performanta, care asigura perspective reale pentru clienti din peste 80 de tari.Conditii salariale:Venitul net: Primele 3 luni 1401,26 € clasa 1 / 1576,66 € clasa 3Lunile 4 – 5 1445,32 € clasa 1 / 1629,77 € citeste mai mult
Companie
Kriss Consult
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Automobile Service auto Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
140126140126 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Soferi autobuz Germania
Germania Munchen, Frankfurt, Mannheim, Marburg, Hamburg

Titlu: Soferi autobuz GermaniaStatus: ActivatLocuri disponibile: 30Tara: GermaniaOrase: Munchen, Frankfurt, Mannheim, Marburg, HamburgTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Transport / Logistica / NavalNivel cariera: IntermediarDescriere: *candidatii care aplica la acest job trebuie cunoasca limba germana la nivel de conversatie. Recrutarea se face FARA comisioane sau taxe de mediere.

Cautam soferi pentru ruta interna autobuz (autobuz 14m), in toata Germania cat si pentru autocare de calatorii. Europakraft Jobs recruteaza personal pentru postul de soferi profestionisti, pentru diversi angajatori germani. Suntem specializati in cautarea de locuri de munca, recrutarea si selectarea de personal pentru Republica Federala Germana. Primim cereri de la diversi angajatori din Germania si oferim joburi pentru personal calificat cu contracte de munca si asigurare in tara angajatorului. Responsabilitati - conducerea autovehiculului in confort si siguranta optima - prezentarea la locul de munca citeste mai mult
Companie
Europakraft Jobs
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
14 May
Restaurant - angajari bucatari in Munchen
Buzau Munchen

Angajari la restaurantele din Germania Munchen si Berlin. Cautam persoane ingrijite, educate, pentru posturile vacante de Bucatari. Salarii net de pana la 1800 E, lunar. Se acorda uniforme, cazare, asigurare medicala si mariri ale salariului in functie de performantele realizate. Daca ti se potriveste acest job, contacteaza ne acum: 0758.183.552 sau 0768.871.649. .

Angajari la restaurantele din Germania Munchen si Berlin. Cautam persoane ingrijite, educate, pentru posturile vacante de Bucatari. Salarii net de pana la 1800 E, lunar. Se acorda uniforme, cazare, asigurare medicala si mariri ale salariului in functie de performantele realizate. Daca ti se potriveste acest job, contacteaza ne acum: 0758.183.552 sau 0768.871.649.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 39 locuri de munca in munchen , afisate in 4 pagini.