Joburi montaj panouri solare

Cauta in 3 locuri de munca montaj panouri solare in 2015

29 May
Angajam instalator montaj si intretinere panouri solare si ventilatie
Bucuresti, Sectorul 1

Angajez instalator pentru montare panouri solare si sisteme de ventilatie. Instalatorul trebuie sa aiba un minim de experienta care ii permite sa inteleaga functionarea sistemelor solate termice si deasemena trebuie sa fie acomodat cu lucrul la inaltime. Alte sarcini: montare sisteme de ventilatie, intretinere sisteme solare, lucrari de intretinere generale.

Cerinte: instalator autorizat este de preferat, fara cazier judiciar, disponibilitate pentru deplasare in tara, permis de categoria B constituie un avantaj. Se ofera contract de munca, firma serioasa cu experienta in domeniu.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Fara comision - Muncitori parc fotovoltaic Maroc
Toate orasele, Strainatate,

Descrierea companiei Multinationala, instalator de sisteme de producere al energiei din surse regenerabile Descrierea postului Formam si angajam echipe de muncitori instalare si montaj panouri solare pentru parc fotovoltaic din Maroc. Salariu motivant + bonusuri + asigurare medicala + cazare + masa + transport.

Candidatii interesati pot trimite curriculum vitae + scrisoare de motivare in engleza la adresa email: genergyteam@outlook.com Fara comision, nu suntem agentie de intermediere. Cerintele postului Experienta in domeniu nu este obligatorie, program training/certificare. Nivel intermediar limba engleza, varsta intre 35-55 ani, abilitati de lucru in echipa, maturitate si seriozitate, disponibilitate imediata.
Companie
GEnergy
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Industria de masini / Service auto Inginerie Reparatii / Intretinere / Service Transporturi / Distributie Distributie Constructii Service Service auto Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Angajam montatori tigla metalica
Constanta ROMANIA

Postat la: 05-05-2015 Responsabilitati Angajam montatori de tigla metalica cu experienta. Oferim pachet salarial atractiv si stabilitatea unui loc de munca. Cerinte Experienta in montarea de tigla metalica; Permis auto, categoria B reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite Se deconteaza transportul.

Descrierea firmei Suntem o companie tanara, infiitnata in anul 2013, din dorinta de a va pune la dispozitie experienta noastra, acumulata in peste 10 ani de munca in domeniul constructiilor, oferind servicii complete de service si montaj la standarde calitative deosebite pentru toate produsele comercializate. AcoperisCase.ro promoveaza o gama completa de sisteme de invelitori din tigla metalica, sisteme de acoperire si placare cu tabla cutata, casete de fatada, jgheaburi si burlane, panouri solare, porti industriale, usi de garaj, hale metalice, precum si toate accesoriile si elementele necesare pentru siguranta acoperisurilor. Activitatea noastra este divizata in doua categorii: citeste mai mult
Companie
SC ROOF ACTUAL BRAND SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
29May