Joburi mecanic utilaje buldoexcavatorist

Cauta in 2 locuri de munca mecanic utilaje buldoexcavatorist in 2016

12Feb
09 Feb
Angajez (buldo)excavatorist, mecanic utilaje si sofer autobasculanta
Sibiu

Societate comerciala angajeaza in conditii avantajoase: - excavatorist / buldoexcavatorist; - sofer autobasculanta; - mecanic utilaje. Se ofera salariu atractiv si tichete de masa. Relatii la tel: 0269-238 201.CV-urile se depun la sediul societatii din Sibiu, str. Frezorilor, nr. 2 sau se trimit la fax: 0269 230 993. .

Societate comerciala angajeaza in conditii avantajoase: - excavatorist / buldoexcavatorist; - sofer autobasculanta; - mecanic utilaje. Se ofera salariu atractiv si tichete de masa. Relatii la tel: 0269-238 201.CV-urile se depun la sediul societatii din Sibiu, str. Frezorilor, nr. 2 sau se trimit la fax: 0269 230 993.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
12 Feb
Angajez buldoexcavatorist, mecanic utilaje
Bolintin-Deal

SC. MEM FOREST.SRL angajeaza buldoexcavatorist cu experienta in domeniu si cu permis de conducere categoria C sau TR ,punctul de lucru este in loc.Bolintin Deal,judetul Giurgiu , program de lucru de la 8 dimineata la 5 seara, orele suplimentare se platesc, pentru mai multe detalii sunati la nr din anunt. Persoana de contact Emil. .

SC. MEM FOREST.SRL angajeaza buldoexcavatorist cu experienta in domeniu si cu permis de conducere categoria C sau TR ,punctul de lucru este in loc.Bolintin Deal,judetul Giurgiu , program de lucru de la 8 dimineata la 5 seara, orele suplimentare se platesc, pentru mai multe detalii sunati la nr din anunt. Persoana de contact Emil.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
12Feb