Joburi mecanic deservent utilaj terasier

Cauta in 2 locuri de munca mecanic deservent utilaj terasier in 2016

03 Feb
Angajam mecanic utilaj terasier
Braila

Societate comerciala angajeaza mecanic utilaj terasier. Pentru mai multe informatii si detalii folositi numerele de telefon. .

Societate comerciala angajeaza mecanic utilaj terasier. Pentru mai multe informatii si detalii folositi numerele de telefon.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Masinist la masini pentru terasamente - Buldoexcavator
Marghita

SC DRUMURI BIHOR SA ORADEA cu sediul in Oradea, str. Tudor Vladimirescu nr. 84, angajeaza mecanici utilaj buldoexcavator pentru santierele deschise pe raza judetului Bihor.

Conditii de angajare:  pregatire profesionala corespunzatoare –mecanic (masinist) utilaj terasier;  permis de conducere categoria D sau Tr;  experienta profesionala de minimum doi ani de zile , lucrat efectiv pe unul din urmatoarele utilaje: buldoexcavator, excavator sau incarcator frontal;  proba de lucru si perioada de proba conform legii 53/2003;  se asigura transport sau cazare in functie de situatie;  pachet salarial motivant si tichete de masa; In vederea angajarii candidatii se vor prezenta la sediul firmei din Oradea,SECTIA UTILAJ TRANSPORT sau DEPARTAMENT RESURSE UMANE , unde vor completa un CV si vor depune copii dupa cartea de identitate, documentul de pregatire profesionala si carnetul de conducere.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07Feb