Joburi mec utilaj greu

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru mec utilaj greu dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu mec utilaj greu
11 Dec
Tehnician vehicule tonaj greu
Londra

Loc de munca Cu norma intreaga. Cautam persoane calificate pentru postul de tehnician vehicule tonaj greu in UK. Angajatorul asigura : -un venit intre £9 - £15 brut/ora - negociabil in functie de experienta candidatului.

- transport Romania-Anglia asigurat pana in 100 euro (trebuie pastrat biletul/bonul pentru decont); - cazarea este asigurata contracost – 260 lire/luna – toate utilitatile incluse; - orele suplimentare sunt platite suplimentar; Cerinte: Cunostinte de limba: Engleza - nivel conversational. - obligatoriu detinerea unui permis de conducere categoria C, prezinta avantaj categoria E; - cunostinte solide pe partea mecanica, pneumatica si electrica; - cunostinte de diagnosticare auto; - experienta recenta obligatorie de minim 5 ani pe o pozitie similara; - studii tehnice de specialitate constituie un avantaj; Competente specifice - abilitatea de a lucra independent; - dexteritate; - citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Operator utilaj de foraj
Langenfeld

Pentru o companie importanta din Germania cautam operatori pe utilaj de foraj. Responsabilitati: -participarea la constructii civile si subterane -utilizarea utilajelor de foraj (Bauer, Delmag and Soilmec)Cerinte:Studii: Scoala profesionala -experienta in foraj ( se lucreaza cu piloni de 10-20 m lungime) -cunoasterea limbii germane la nivel avansat; Se ofera: -se lucreaza intre 45-50 ore pe

saptamana -cazare gratuita oferita de angajatorCompensatii:Cazare gratuitaDetalii Companie:TjobsRecruit este divizia de leasing de personal si recrutare a Grupului Tjobs, cu prezenta la nivel international, furnizor de servicii de leasing de personal si solutii de recrutare. Grupul Tjobs este un concept unic de recrutare, activ la nivel international, bazat pe un sistem integrat care asigura desfasurarea ?n timp real a procesului de recrutare.
Companie
SC Tjobs SRL
Categoria jobului
Constructii / Amenajari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Inginer mec.proiectant
Olanda

Oferta: Inginer mecanic proiectant / Mechanical engineer-designer Tara: Olanda Numar pozitii: 10 Salariu : 1800 euro/luna Incepere imediata Contract pe perioada nedeterminata Cazare asigurata Asigurare medicala Mediu de lucru European Cerinte:Cerinte: Diploma de calificare Experienta similara pe aceeasi pozitie Limbi straine: limba germana-nivel avansat (reprezinta avantaj) sau limba

engleza-nivel avansat. Experienta in desen tehnic 3D/ programul SolidWorks. Va rugam aplicati DOAR cu CV in limba engleza sau limba germana.Compensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie:Selectie , consultanta si plasare forta de munca.
Companie
Job4Life
Categoria jobului
Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Dec
Vopsitor utilaj agricol
nedefinit

se va lucra in atelier la vopsirea pieselor si utilajelor agricole timp de 8 ore pe zi astfel: 4 ore vopsit continuu in cabina si 4 ore pentru retusuri si aplicarea materialelor de izolare pentru retusuri.

Se pot efectua ore suplimentare la cerere sau sambata Candidatii trebuie sa cunoasca procedeul de vopsire cu pistol de vopsit electrostaticCerinte:experienta 3-5 ani ca vopsitor cunoasterea limbii engleze la nivel conversational cunostinte de utilizare a calculatorului(masina de lucru va trebui programata detinerea unei diplome de vopsitorCompensatii:Cazare gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:BRILLIANT RECRUITMENT-societate de recrutare si plasare forta de munca, acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca,numar de inregistrare 5595.
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Automobile
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Inginer mec.constructor
Olanda

Oferta: Inginer mecanic constructor Tara: Olanda Numar pozitii: 10 Salariu : 1800 euro/luna Incepere imediata Contract pe perioada nedeterminata Cazare asigurata Asigurare medicala Mediu de lucru European Cerinte:Cerinte: Diploma de calificare Experienta similara pe aceeasi pozitie Limbi straine: limba germana-nivel avansat (reprezinta avantaj) sau limba engleza-nivel avansat.

Experienta in desen tehnic 3D/programul SolidWorks. Va rugam aplicati DOAR cu CV in limba engleza sau limba germana. Compensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie:Selectie , consultanta si plasare forta de munca.
Companie
Job4Life
Categoria jobului
Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18Dec
12 Dec
Operator utilaj
Reghin

Cerinte: Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Disponibilitate de a lucra in schimburi Capacitate de lucru in echipa Seriozitate si responsabilitate Orientare spre rezultate Adaptare la situatie Constituie avantaj detinerea diplomei de absolvire pentru unul dintre cursurile: Macaragiu Masinist la masini pentru terasamente Masinist la alte masini de transport pe orizontala si verticala

Responsabilitati: Incarcarea si descarcarea la timp a materialului lemnos fara pierderi sau deteriorari Manipularea materialelor lemnoase si aranjarea acestora in locatiile specificate ! Oferim cursuri de calificare la locul de munca in meseriile de macaragiu si masinist la masini pentru terasamente.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Operator CNC utilaj LVD
Roeselare/Gent

Se cauta persoane cu experienta pe utilajele CNC de indoit LVD Executarea de piese din inox,otel,fier Cunostiinte de operare cat si de programare a utilajelor Abilitati tehnice de citire a planurilorCerinte:- experienta de minimum 3 ani in domeniu - vorbirea lb.

engleze sau franceze la nivel mediu - disponibilitate pentru o perioada indelungata - spirit de echipa, rezistenta la stress, capacitatea de a lua initiativa Compensatii:AsigurareDetalii Companie:Intermediere forte de munca
Companie
Accent Jobs Romania
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Inginer mecanic utilaj
Tirgu Mures

Candidatul ideal: a. Studii tehnice de specialitate: mecatronica ( mecanica si automatizari) b. Cunostinte operare PC c. Cunostinte de mecanica d. Comunicativ, deschis, politicos e. Deschis la formarea profesionala si la cele mai recente tehnologii Constituie avantaj in cursul selectiei: a. Cunostinte de limba engleza b. Capacitatea de a lucra in echipa c.

Experienta dobandita in profesie si experienta practica Descrierea jobului: a. Urmarirea activitatilor de intretinere, verificarea operatiilor de reparatie si montaj la utilaje. b. Mentinerea starii tehnice a utilajelor in parametrii optimi de functionare. c. Minimizarea interventiilor in vederea continuitatii productiei cu respectarea normelor de calitate. d. Intocmirea necesarului de materiale in vederea efectuarii lucrarilor de revizie si reparatie. e. Urmarirea si imbunatatirea continua a operatiilor de reglare a utilajelor de productie. f. Proiectarea si executia diferitelor piese si subansamble
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
16 Dec
mecanic utilaj
ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/06/1140000269/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/06/1140000269/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
16 Dec
mecanic utilaj
TELEORMAN

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in TELEORMAN este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 35/01/1140001930/1 Contact : Alexandria, Str. Str. Dunarii Nr. 1 Tel. 0247/312944, e-mail : ajofm@tr.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in TELEORMAN este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 35/01/1140001930/1 Contact : Alexandria, Str. Str. Dunarii Nr. 1 Tel. 0247/312944, e-mail : ajofm@tr.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job