Joburi in maramures

Cauta in 116 locuri de munca in maramures in 2014

Salariul mediu pe economie in Maramure pentru anul 2013 este de 1165, fiind in crestere fata de anul trecut. Locurile de munca sunt atat part time, cat si full time, in special pentru persoane cu studii medii si cu calificari in industria usoara si cea a constructiilor de masini.

07 Nov

Consilier Financiar

Maramures,Baia Mare

Se cauta persoana pentru postul de consilier financiar. Se solicita: dorinta de castig abilitati de comunicare si negociere ambitia de a construi o cariera diploma de bacalaureat .

Companie: Negrea

Jobul Consilier Financiar este incadrat in categoria Finante, consultanta part-time

Locul de munca Consilier Financiar a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
03 Nov

Sofer Baia Mare

Maramures,Baia Mare

Se cauta persoana pentru postul de sofer. Se solicita: permis de conducere categoria B experienta in domeniu disponibilitatea de a ramane o luna pe comunitate cunostinte de mecanica si limbi straine cunoscute reprezinta un avantaj .

Companie: mgs sped

Jobul Sofer Baia Mare este incadrat in categoria Servicii, transport-logistica-naval part-time

Locul de munca Sofer Baia Mare a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
07 Nov

Agent Vanzari Baia Mare

Maramures,Baia Mare

Se cauta persoana pentru postul de agent de vanzari. Se solicita: cunostinte in mecanica auto si piese autoturism/ camioane experienta in vanzari cunostinte utilizare PC reprezinta avantaj persoana dinamica, competitiva cunostinte de limba maghiara si engleza constituie avantaj necesar permis de cunducere categoria "B" Se ofera: salariu fix bonuri de masa bonusuri in functie.

Companie: Tibor Szabo

Jobul Agent Vanzari Baia Mare este incadrat in categoria Vanzari, vanzari part-time

Locul de munca Agent Vanzari Baia Mare a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
06 Nov

Responsabil SSM

Maramures,Baia Mare

Societate comerciala angajeaza persoana pentru postul de responsabil ssm. Se solicita: inginer/ subinginer atestat inspector protectia muncii experienta relevanta in urmarirea calitatii lucrarilor de inchidere a depozitelor de deseuri neconforme - cel putin un proiect recomandari in sustinerea experientei contract prestari servicii/ colaborare in sustinerea experientei .

Companie: S. C. IMI S. A.

Jobul Responsabil SSM este incadrat in categoria Muncitori / Tehnicieni, muncitori part-time

Locul de munca Responsabil SSM a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
26Nov
19 Nov

Inginer controlul calitatii - Baia Mare

Baia Mare ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati Adecco isi ajuta partenerul, o companie importanta din domeniul electronic din Baia Mare, sa isi gaseasca Inginerul Responsabil pentru Controlul Calitatii (barbat sau femeie) Postul este disponibil pentru ca actualul responsabil se intoarce in tara sa natala, Italia. Principalele sarcini ale acestui important membru al echipei vor fi: raspunde de.

Companie: Adecco Romania

Jobul Inginer controlul calitatii - Baia Mare este incadrat in categoria Inginerie / Tehnologie full-time

Locul de munca Inginer controlul calitatii - Baia Mare a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov

Fabrica electronice in Anglia - 1650 E

Baia Mare Strainatate Anglia

.

Jobul Fabrica electronice in Anglia - 1650 E este incadrat in categoria Altele full-time

Locul de munca Fabrica electronice in Anglia - 1650 E a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Ferma vaci Germania

Baia Mare Strainatate Germania

Descrierea postului:Te ai saturat sa lucrezi pe bani putini in tara Opteaza acum pentru un loc de munca in Austria la o ferma de vaci,munca la standarde europene.Se poate pleca in cuplu sau grupuri organizate.Salariu atractiv de 1450 euro/luna cazare,masa si asigurare de sanatate.Nu rata plecarea de la sfarsitul lunii noiembrie,suna acum : 0762.036.721 0747.606.664.Cerinte:Te-ai saturat.

Jobul Ferma vaci Germania este incadrat in categoria Altele full-time

Locul de munca Ferma vaci Germania a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Operator Pariuri Sportive

Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bailesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campul Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Carei, Cluj Napoca, Constanta , Craiova, Deva, Dragasani, Floresti, Gaesti, Galati, Giurg

* Deruleaza activitatea de vanzare de produse si servicii ale agentiei avand in vedere fidelizarea clientilor ? Informeaza clientii in legatura cu promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare; ? Furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite; ? Incaseaza banii sau alte forme de plata pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice. * Participa la gestionarea.

Companie: Bet Cafe Arena

Jobul Operator Pariuri Sportive este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Operator Pariuri Sportive a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national

BUCURESTI, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are varsta.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Institutii, Administrativ, Finante/Contabilitate

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

PHP Develo

Alexandria,Arad,Azuga,Bacau,Baia Mare,Bistrita,Botosani,Braila,Brasov,Breaza

.

Locul de munca PHP Develo a fost preluat de pe www.job.ro
Aplica la job

Au fost gasite 116 locuri de munca in maramures , afisate in 12 pagini.

Ai cautat locuri de munca in maramures in 2014 vezi si firme in Maramures sau doctori in Maramures

Locurile de munca din Maramures sunt cu preponderenta reprezentate de locurile de munca din Baia Mare si Sighetul Marmatiei, un numar mai mic de locuri de munca fiind disponibile pentru restul zonei.
Piata locurilor de munca este formata mai ales din joburi pentru persoanele cu studii medii, un procent mic din locurile de munca vacante sunt destinate celor cu studii superioare.
Locurile de munca disponibile din Maramure sunt in industria usoara si in servicii, mai sunt joburi vacante si in IT, sistemul bancar si asigurari, si in economie.