Joburi manichiura

Cauta in 9 locuri de munca manichiura in 2015

04Aug
28 Jul
Manichiura, Pedichiura
Tirgu Mures

-Executarea manichiurii si pedichiurii;
-Cunoasterea masutei manichiuristei si a cabinei de pedichiura;
-Cunoasterea ustensilelor si a materialelor necesare;
-Identificarea regulilor de igiena obligatorii inainte de executarea manichiurii sau pedichiurii;
-Identificarea etapelor necesare executarii pedichiurii;
-Realizarea operatiilor pregatitoare in vederea

executarii manichiurii sau a pedichiurii;
-Aplicarea ojei;
-Realizarea de modele din oja pe unghia naturala;
-Relizarea de modele pictate cu pensula: fluturasi, fundite, linii, cerculete, combinatii de modele;
-Manichiura frantuzeasca;
-Aplicarea de autocolante, pietricele, sclipici in modelul pe care il executati;
-Minim studii medii
-Candidatul trebuie sa aiba experienta
-Sa fie serios

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
31 Jul
tehnician unghii, hair stylist, maseuza,cosmeticiana
Bucuresti,

Descrierea companiei Cosmopolitan Spa Descrierea postului Angajam manichiurista/tehnician unghii false cu experienta. Cautam persoana serioasa, profesionista, ingrijita, pentru manichiura-pedichiura clasica, oja semipermanenta, unghii false, nailart. Salariu fix+comision.

Angajam stilist /coafeza cu experienta in domeniu, persoana serioasa si responsabila cu spirit de echipa,dornica sa lucreze intr-o ambianta placuta. Conditii de salarizare avantajoase ( salariu fix+comision). Angajam MASEUZA/Terapeut corporal cu experienta in masaj (terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, anticelulitic, etc.). Oferim salariu fix + comision. Angajam cosmeticiana, candidatul ideal este o persoana placuta, pasionata de meserie, cu aptitudini profesionale deosebite si cu experienta. Oferim salariu fix+comision. Cerintele postului Experienta + portofoliu minim de clienti
Companie
X Project Beauty Salon
Categoria jobului
Prestari servicii Saloane de infrumusetare Prestari servicii Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Tehnician unghii specializat pe mai multe tipuri de manic...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-07-2015 Responsabilitati Rouge Nail Bar isi extinde echipa formata din cei 12 tehnicieni de unghii, specializati pe fiecare tip de machiura: simpla, semipermanenta, gel,acryl, diferite modele si aplicatii. Daca vrei sa faci parte din echipa si ai minim un an de experienta intr-un salon de manichiura, te asteptam sa ne cunoasteam. Web: http://rougenailbar.ro/ Facebook: https://www.

facebook.com/RougeNailBarBucharest Mobil: 0749763419 Cerinte Noul membru al echipei noastre trebuie sa aiba experienta pe urmatoarele servicii: - manichiura/pedichiura clasica - aplicare oja semipermanenta - constructie gel si acryl Abilitati: - seriozitate si implicare Descrierea firmei ROUGE Nail Bar ofera servicii de manichiura si pedichiura intr-o ambianta placuta, intr-o atmosfera de bar, unde manichiura iti va fi facuta rapid in timp ce savurezi o cafea, un cocktail sau o sampanie dupa amiaza pana tarziu. Companie S.C. Rouge Nail Bar SRL Posturi disponibile 3 Domeniu Serviciu Clienti citeste mai mult
Companie
S.C. Rouge Nail Bar SRL
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
04Aug
25 Jul
Angajam personal salon de infrumusetare
Bucuresti,

Descrierea companiei SALON DE INFRUMUSETARE Descrierea postului ANGAJAM PERSONAL CU EXPERIENTA DE MINIM 2 ANI PT SALON DE INFRUMUSETARE NOU DESCHIS - COAFOR, FRIZERIE, MANICHIURA, COSMETICA, SITUAT IN SECTOR 4, BLD.

METALURGIEI IN IMEDIATA APROPIERE A STATIEI DE METROU DIMITRIE LEONIDA (FOST IMGB) CANDITATII INTERESATI SUNT RUGATI SA TRIMITA UN CV SI O SCRISOARE DE INTENTIE LA ADRESA DE E-MAIL : g.glossy@yahoo.com sau la tel : 0731956770 Cerintele postului ANGAJAM PERSONAL CU EXPERIENTA DE MINIM 2 ANI PT SALON DE INFRUMUSETARE NOU DESCHIS - COAFOR, FRIZERIE, MANICHIURA, COSMETICA, SITUAT IN SECTOR 4, BLD. METALURGIEI IN IMEDIATA APROPIERE A STATIEI DE METROU DIMITRIE LEONIDA (FOST IMGB) CANDITATII INTERESATI SUNT RUGATI SA TRIMITA UN CV SI O SCRISOARE DE INTENTIE LA ADRESA DE E-MAIL : g.glossy@yahoo.com sau la tel : 0731956770
Companie
S.C. GLOSSY BEAUTY AND STYLE SRL
Categoria jobului
Saloane de infrumusetare Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jul
Beauty Angel Salon Constanta - Manichiurista
Constanta ROMANIA

Postat la: 23-07-2015 Responsabilitati - Raspunde de folosirea integrala a timpului de lucru, de efectuarea corecta a prestatiei, de bunurile incredintate in folosinta - Primeste clientii care intra in firma (indiferent de adresabilitate) si ajuta la acomodarea acestora.

- Informeaza clientii asupra programului de functionare, a altor prestatii din centru, indiferent daca tin sau nu de compartimentul manichiura. - Efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii: manichiura, pedichiura, pictura unghiilor, aplicare de unghii false. - Supravegheaza in permanenta clientii, preocupandu-se de buna lor deservire si informare profesionala corecta. - Asigura integral toate tehnicile de lucru necesare clientului. - Raspunde cu promptitudine la solicitarile clientului. - Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie. - Asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena. - Asigura si raspunde citeste mai mult
Companie
SC PARADIS STAR SRL
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jul
manichiurista
Bucuresti,

Descrierea companiei salon de infrumusetare Descrierea postului Angajam manichiurista cu experienta in manichiura cu acril, gel, oja semipermanenta, manichiura spa. Cerintele postului Portofoliu de clienti reprezinta un avantaj Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, ai entuziasm si spirit de echipa, poti sa ne trimiti cv-ul tau pe hr.michellecenter@gmail.com sau sa ne contactezi la tel.

0732 548 427
Companie
michelle.center
Categoria jobului
Saloane de infrumusetare Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jul
Spa selecteaza cosmeticiana/receptionera
Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Spa din Creta, Grecia, selecteaza Cosmeticiana/Receptionera. Salariul este de 750 EUR/luna. Responsabilitati: - sa ii intampine pe clienti; - aplicarea de tratamente faciale, efectuarea de masaje corporale, ceara, manichiura, pedichiura, servicii de make-up, epilare.

Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1-2 zile libere/luna Candidatii trebuie sa: - se cer cunostinte de limba engleza la nivel bun; - cunoasterea limbii ruse sau germane la nivel mediu/bun constituie avantaj; - experienta in domeniu constituie avantaj. Acte necesare pt. inscriere: - CV in engleza (cv-ul se poate realiza pe site-ul nostru); - o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office; - copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti); - cazier judiciar; - adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
18752500 usd
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jul
Stilist - Tehnician protezist unghii
Full time

manichiura si pedichiura, pictura unghiilor, aplicare de unghii false, constructii cu gel, împachetari cu parafina, etc.Compensatii:contract de munca - salariu si comision Detalii Companie:Salon de infrumusetare mare, frumos, elegant, curat, cu o echipa tanara, in dezvoltare..

manichiura si pedichiura, pictura unghiilor, aplicare de unghii false, constructii cu gel, împachetari cu parafina, etc.Compensatii:contract de munca - salariu si comision Detalii Companie:Salon de infrumusetare mare, frumos, elegant, curat, cu o echipa tanara, in dezvoltare.
Companie
Confidential
Categoria jobului
Saloane / Clinici frumuseţe Servicii infrumusetare
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jul
Angajam frizer cu experienta
Constanta ROMANIA

Postat la: 17-07-2015 Responsabilitati -prestare serviciu de frizerie si coafor Cerinte -persoana muncitoare cu simt practic si estetic -abilitati de comunicare cu clientii Descrierea firmei Salon de infrumusetare, cosmetica, frizerie, coafor, manichiura, slabire prin electrostimulare.

Companie Salon Charmis Posturi disponibile 2 Domeniu Alte domenii Serviciu Clienti Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Part-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial Confidential Localitate Constanta Tara ROMANIA
Companie
Salon Charmis
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job