Joburi manichiura

Cauta in 11 locuri de munca manichiura in 2015

04Sep
18 Aug
Manichiura, Pedichiura
Tirgu Mures

-Executarea manichiurii si pedichiurii;
-Cunoasterea masutei manichiuristei si a cabinei de pedichiura;
-Cunoasterea ustensilelor si a materialelor necesare;
-Identificarea regulilor de igiena obligatorii inainte de executarea manichiurii sau pedichiurii;
-Identificarea etapelor necesare executarii pedichiurii;
-Realizarea operatiilor pregatitoare in vederea

executarii manichiurii sau a pedichiurii;
-Aplicarea ojei;
-Realizarea de modele din oja pe unghia naturala;
-Relizarea de modele pictate cu pensula: fluturasi, fundite, linii, cerculete, combinatii de modele;
-Manichiura frantuzeasca;
-Aplicarea de autocolante, pietricele, sclipici in modelul pe care il executati;
-Minim studii medii
-Candidatul trebuie sa aiba experienta
-Sa fie serios

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
28 Aug
Stilist - Tehnician protezist unghii
Full time

manichiura si pedichiura, pictura unghiilor, aplicare de unghii false, constructii cu gel, împachetari cu parafina, etc.Compensatii:contract de munca - salariu si comision Detalii Companie:Salon de infrumusetare mare, frumos, elegant, curat, cu o echipa tanara, in dezvoltare..

manichiura si pedichiura, pictura unghiilor, aplicare de unghii false, constructii cu gel, împachetari cu parafina, etc.Compensatii:contract de munca - salariu si comision Detalii Companie:Salon de infrumusetare mare, frumos, elegant, curat, cu o echipa tanara, in dezvoltare.
Companie
Confidential
Categoria jobului
Saloane / Clinici frumuseţe Servicii infrumusetare
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Aug
Spa selecteaza cosmeticiana/receptionera
Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Spa din Creta, Grecia, selecteaza Cosmeticiana/Receptionera. Salariul este de 750 EUR/luna. Responsabilitati: - sa ii intampine pe clienti; - aplicarea de tratamente faciale, efectuarea de masaje corporale, ceara, manichiura, pedichiura, servicii de make-up, epilare.

Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1-2 zile libere/luna Candidatii trebuie sa: - se cer cunostinte de limba engleza la nivel bun; - cunoasterea limbii ruse sau germane la nivel mediu/bun constituie avantaj; - experienta in domeniu constituie avantaj. Acte necesare pt. inscriere: - CV in engleza (cv-ul se poate realiza pe site-ul nostru); - o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office; - copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti); - cazier judiciar; - adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
18752500 usd
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Salon Dorobanti angajam manichiurista!
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 04-08-2015 Responsabilitati Salon Dorobanti angajam manichiurista! Beauty salon in zona Dorobanti angajam personal specializat in manichiura,unghii false.Salariu ,mediu atractiv ,program o zi cu o zi! Cerinte Salon Dorobanti angajam manichiurista! Beauty salon in zona Dorobanti angajam personal specializat in manichiura,unghii false.

Salariu ,mediu atractiv ,program o zi cu o zi! Descrierea firmei BEAUTY SALON Companie Nedd's Beauty Salon Posturi disponibile 1 Domeniu Alte domenii Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
Nedd s Beauty Salon
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
04Sep
24 Aug
Formator curs aplicare gene false
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 24-08-2015 Responsabilitati Formator curs aplicare gene false fir cu fir, tehnici 2D, 3D, banda si manunchi. Cerinte Experienta minima in aplicare gene false fir cu fir Beneficii Oferite Se vor discuta la interviu Descrierea firmei Academia Constantine, scoala de beauty unde poti invata de la cei mai buni secretele in domeniul infrumusetarii.

Echipa noastra este alcatuita din profesionisti dedicati, care iti vor impartasi toate cunostintele ce-ti vor fi necesare in viitoarea ta cariera in domeniul care te pasioneaza: cosmetica, coafor, manichiura-pedichiura, unghii false, tatuaj cosmetic, gene false, nail art. Companie Constantine Estetic Posturi disponibile 1 Domeniu Educatie / Training Nivel experienta Sub 6 luni Tip contract Part-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
Constantine Estetic
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Aug
tehnician unghii, hair stylist, maseuza,cosmeticiana
Bucuresti,

Descrierea companiei Cosmopolitan Spa Descrierea postului Angajam manichiurista/tehnician unghii false cu experienta. Cautam persoana serioasa, profesionista, ingrijita, pentru manichiura-pedichiura clasica, oja semipermanenta, unghii false, nailart. Salariu fix+comision.

Angajam stilist /coafeza cu experienta in domeniu, persoana serioasa si responsabila cu spirit de echipa,dornica sa lucreze intr-o ambianta placuta. Conditii de salarizare avantajoase ( salariu fix+comision). Angajam MASEUZA/Terapeut corporal cu experienta in masaj (terapeutic, de relaxare, reflexoterapie, anticelulitic, etc.). Oferim salariu fix + comision. Angajam cosmeticiana, candidatul ideal este o persoana placuta, pasionata de meserie, cu aptitudini profesionale deosebite si cu experienta. Oferim salariu fix+comision. Cerintele postului Experienta + portofoliu minim de clienti
Companie
X Project Beauty Salon
Categoria jobului
Prestari servicii Saloane de infrumusetare Prestari servicii Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
15 Aug
Salon Signature angajam manichiurista
Cluj Napoca

Cautam o colega noua pentru manichiura-pedichiura (tehnician unghii).
- sa fii amabila.
- sa fii creativa.
- sa fii perfectionista
- sa fii atenta la detalii.


- sa ai o atitudine pozitiva
- sa stii sa lucrezi in echipa
- sa ai studii in manichiura-pedichiura (unghii tehnice) . Experienta ta in domeniul in care te-ai pregatit va fi cea care te va departaja de celelelte candidate.

Descrierea jobului:

Ce iti oferim?
- un mediu de lucru placut in care performanta este rasplatita
- libertate pentru a fii creativa
- orar de lucru 6 ore pt manichiura-pedichiura
- sistem de colaborare PFA(inchiriere a postului) , salar procentual : comision din manopera realizata

 

 

 

 

 

 

 

 

citeste mai mult

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
16 Aug
manichiurista
Bucuresti,

Descrierea companiei salon de infrumusetare Descrierea postului Angajam manichiurista cu experienta in manichiura cu acril, gel, oja semipermanenta, manichiura spa. Cerintele postului Portofoliu de clienti reprezinta un avantaj Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, ai entuziasm si spirit de echipa, poti sa ne trimiti cv-ul tau pe hr.michellecenter@gmail.com sau sa ne contactezi la tel.

0732 548 427
Companie
michelle.center
Categoria jobului
Saloane de infrumusetare Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 Aug
Tehnician unghii specializat pe mai multe tipuri de manic...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-07-2015 Responsabilitati Rouge Nail Bar isi extinde echipa formata din cei 12 tehnicieni de unghii, specializati pe fiecare tip de machiura: simpla, semipermanenta, gel,acryl, diferite modele si aplicatii. Daca vrei sa faci parte din echipa si ai minim un an de experienta intr-un salon de manichiura, te asteptam sa ne cunoasteam. Web: http://rougenailbar.ro/ Facebook: https://www.

facebook.com/RougeNailBarBucharest Mobil: 0749763419 Cerinte Noul membru al echipei noastre trebuie sa aiba experienta pe urmatoarele servicii: - manichiura/pedichiura clasica - aplicare oja semipermanenta - constructie gel si acryl Abilitati: - seriozitate si implicare Descrierea firmei ROUGE Nail Bar ofera servicii de manichiura si pedichiura intr-o ambianta placuta, intr-o atmosfera de bar, unde manichiura iti va fi facuta rapid in timp ce savurezi o cafea, un cocktail sau o sampanie dupa amiaza pana tarziu. Companie S.C. Rouge Nail Bar SRL Posturi disponibile 3 Domeniu Serviciu Clienti citeste mai mult
Companie
S.C. Rouge Nail Bar SRL
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
14 Aug
Beauty Angel Salon Constanta - Manichiurista
Constanta ROMANIA

Postat la: 23-07-2015 Responsabilitati - Raspunde de folosirea integrala a timpului de lucru, de efectuarea corecta a prestatiei, de bunurile incredintate in folosinta - Primeste clientii care intra in firma (indiferent de adresabilitate) si ajuta la acomodarea acestora.

- Informeaza clientii asupra programului de functionare, a altor prestatii din centru, indiferent daca tin sau nu de compartimentul manichiura. - Efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii: manichiura, pedichiura, pictura unghiilor, aplicare de unghii false. - Supravegheaza in permanenta clientii, preocupandu-se de buna lor deservire si informare profesionala corecta. - Asigura integral toate tehnicile de lucru necesare clientului. - Raspunde cu promptitudine la solicitarile clientului. - Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie. - Asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena. - Asigura si raspunde citeste mai mult
Companie
SC PARADIS STAR SRL
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 11 locuri de munca ( manichiura ) , afisate in 2 pagini.