Joburi munca in malta

Cauta in 2 locuri de munca munca in malta in 2016

05 Feb
Contracte ext. dansatoare
Malta Paceville

Titlu: Contracte ext. dansatoare Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Malta Orase: Paceville Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Entertainment Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Agentia de impresariat artistic Vision Nicom avizata de Ministerul Culturii si de portalul Tjobs.

ro selectioneaza dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte de munca deosebite de bune in insorita insula: MALTA. Venituri extraordinar de bune, aprox. 2.000-6.000€/luna, in functie de experienta si munca depusa. Permis de munca min 1 luna cu posibilitate de prelungire. Lb. engleza conversational. Nu percepem comision dar cerem maxim de seriozitate. Pentru mai multe informatii sunati la agentie. Cerinte: Varsta minima 18 ani, fara cazier judiciar, apta din punct de vedere medical, aspect fizic placut, perseverenta, atitudine pozitiva.Limba engleza nivel conversational. Daca se indeplinesc aceste cerinte minime sunt create toate premizele unei reusite in a putea citeste mai mult
Companie
Vision Nicom
Categoria jobului
Servicii - Entertainment Service Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
30003000 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Contracte joburi dansatoare
Malta

GLOBAL-ARTIST situata de 17 ani in topul firmelor din Romania selecteaza dansatoare ne/profesioniste pentru contracte legale de munca in tarile: Elvetia, Malta, Grecia, Portugalia, Luxemburg ETC. Asiguram coregrafie,cazare,costume. Oferim si cerem seriozitate. Plecari rapide. Doriti ca interesele dvs. sa fie reprezentate serios, legal? Aplicati! Asiguram cursuri de pregatire..

GLOBAL-ARTIST situata de 17 ani in topul firmelor din Romania selecteaza dansatoare ne/profesioniste pentru contracte legale de munca in tarile: Elvetia, Malta, Grecia, Portugalia, Luxemburg ETC. Asiguram coregrafie,cazare,costume. Oferim si cerem seriozitate. Plecari rapide. Doriti ca interesele dvs. sa fie reprezentate serios, legal? Aplicati! Asiguram cursuri de pregatire.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb