Joburi macaragiu grupa b turn

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Filtre suplimentare Nu am gasit nici o cautare pentru macaragiu grupa b turn dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu macaragiu grupa b turn
21 Nov
Electrician Macara Turn Bucuresti

si reparatii macarale turn JASO. Postul presupune colaborarea cu echipa de montaj precum si participarea la montarea macaralelor turn aflate in flota noastra. Se ofera: - Autoturism de serviciu. - Telefon mobil.Cerinte:- Studii medii tehnice - atestat electrician. Experianta in domeniu macarlelor turn construtie un avantaj. - Cunostinte in domeniul automatizarilor. - Lucru la.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23Nov
20 Nov
Electrician Macara Turn BUCURESTI ROMANIA

si repararea macaralelor turn din flota companiei, alaturi de ceilalti colegi electricieni. De asemenea isi va desfasura activitatea specifica de electrician in cadrul operatiunilor de montaj si demontaj macarale turn. Cerinte - Studii medii tehnice - atestat electrician. - Cunostinte in domeniul automatizarilor. - Lucru la inaltime. - Posesor permis cat. B - Recomandabil cunostinte limba.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov
Angajam Macaragiu Profesionist Bucuresti,

scoate la concurs un post de Macaragiu Profesionist. Cautam o persoana cu experienta, serioasa si responsabila, ca angajator oferim seriozitate maxima. Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: 021-319.67.65 office@mataliat.ro Cerintele postului.

Companie: Core Mataliat Exim SRL

Jobul Angajam Macaragiu Profesionist este incadrat in categoria Industria de masini / Service auto, Inginerie, Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Angajam Macaragiu Profesionist a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
05 Nov
Macaragii macara turn pentru strainatate (recrutare in Cluj) Cluj-Napoca Strainatate

A AAEURORECRUITMENT GROUP angajeazamacaragii macara turn pentru munca in diverse locatii din Europa. Cerinte Cerinte:- Experienta de lucru pe macara turn.- Seriozitate si responsabilitate.- Capacitate de munca in echipa. Oferta Se ofera 18 euro/ora cu angajare in regim PFA (Persoana Fizica Autorizata) A  .

Companie: AAEURORECRUITMENT GROUP

Jobul Macaragii macara turn pentru strainatate (recrutare in Cluj) este incadrat in categoria Constructii / Instalatii full-time Salar:18 euro

Locul de munca Macaragii macara turn pentru strainatate (recrutare in Cluj) a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
11 Nov
Asistenta educatoare Montessori (grupa 2-3 ani) Ploiesti

FacultateDetalii Companie:Gradinita Montessori Ploiesti aduce sistemul international de predare Montessori in Ploiesti. Personal specializat in Europa, materiale speciale de lucru si predarea bilingva fac din gradinita Montessori locul potrivit pentru micutii de 2-6 ani. .

Companie: Sc Montessori Education Igm Srl

Jobul Asistenta educatoare Montessori (grupa 2-3 ani) este incadrat in categoria Educatie/Training full-time

Locul de munca Asistenta educatoare Montessori (grupa 2-3 ani) a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
07 Nov
Electrician Macara Turn Ilfov,Bucuresti

Se cauta persoana pentru postul de electrician pe macara turn. Se solicita: studii medii tehnice - atestat electrician cunostinte in domeniul automatizarilor posesor permis cat. B recomandabil cunostinte limba engleza Se ofera: autoturism de serviciu. telefon mobil .

Companie: lllucian

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Muncitori / Tehnicieni, muncitori part-time

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
23Nov
22 Nov
Automacaragiu Cluj Cluj-Napoca

Cerinte - autorizatie macaragiu ISCIR grupa A;- permis conducere BCE;- atestat transport agabaritic;- exeprienta minim 3 ani;- avantaj - cunostinte limba engleza- capacitatea de a lucra in conditii de stres; - seriozitate, onestitate;- disponibilitate si usurinta de a invata lucruri noi;- disponibilitate pentru deplasare in tara;- disponibilitate program prelungit. Oferta (bonusuri,.

Companie: Deme Macarale

Jobul Automacaragiu Cluj este incadrat in categoria Alte locuri de munca full-time

Locul de munca Automacaragiu Cluj a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
18 Nov
Operator Utilaj Reghin

unul dintre cursurile: - Macaragiu - Masinist la masini pentru terasamente - Masinist la alte masini de transport pe orizontala si verticala Compensatii:-Detalii Companie:Kastamonu Entegre A.S. membra a holdingului Hayat, cel mai mare grup din Turcia in procesarea lemnului, produce ?i comercializeaz? o gama foarte diversificat? de produse pe baz? de lemn, de la pl?ci de tip PAL brut si.

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Operator Utilaj este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator Utilaj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Supplier Quality Engineer Cluj-Napoca

data. • Proven ability to turn data analysis into actionable projects. Responsibilities: • Define and drive a supplier quality improvement programs; being: o Supplier Quality – Lot acceptance and DPM measure. • Review Roxar trouble tickets generated from supplier deliveries. • Define, collect and analyses supplier performance quality metrics. • Establish process for.

full-time

Locul de munca Supplier Quality Engineer a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
21 Nov
Operator utilaj Reghin

unul dintre cursurile: Macaragiu Masinist la masini pentru terasamente Masinist la alte masini de transport pe orizontala si verticala Responsabilitati: Incarcarea si descarcarea la timp a materialului lemnos fara pierderi sau deteriorari Manipularea materialelor lemnoase si aranjarea acestora in locatiile specificate ! Oferim cursuri de calificare la locul de munca in.

full-time

Locul de munca Operator utilaj a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job