Joburi locuri de munca in in luxemburg

Cauta in 3 locuri de munca locuri de munca in in luxemburg in 2015

31Jul
21 Jul
Hostess Luxembourg
Dudelage Luxemburg

DETALII CLUB: Singurul Club din Oras, Club de Lux cu Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 07.00PM - 03.00AM, 6 zile / saptamana, o zi libera SALARIU: Dansatoare Salariu zilnic de 50 €.

/seara Salariu se plateste saprtamanal la fiecare sfarsit de saptamana Procentul din consumatie se achita in fiecare dimineata PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena ; CONSUMATIE: Pentru Dansatoare si Hostess commisionul este de 25% din totalul bauturilor. COSTUMATIE: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze o atmosfera profesionala. CASTIG POSIBIL: Castigul variaza in functie de abilitatile fiecarei dansatoare. Acestea pot castiga lunar intre 2500 - 4000 €. CAZARE / MASA: Cazarea este gratuita in apartamente oferite de catre club 6Euro /zi pentru utilitati, apa electricitate, aldura Apartamentele sunt dotate si utilate complet. Masa intra in responsabilitatea dansatoarei. TRANSPORT: Transportul este asigurat de dansatore. CERINTE: β€’ varsta citeste mai mult
Categoria jobului
Modeling/Hostess Hostess
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Dansatoare,Hostes Luxemburg
Luxembourg Luxemburg

Luxemburg este capitala si cel mai mare oras al Ducatului cu o populatie de aproximativ 80.000 locuitori. Orasul este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse, fiind un important centru bancar si administrativ. Marele Ducat de Luxemburg, e un stat situat in Europa si face parte din grupul de tari Benelux, alaturi de Belgia si Tarile de Jos si din Uniunea Europena.

Luxemburgul e una din cele mai mici tari din Europa. In vest se invecineaza cu provincia belgiana Luxembourg, care are o suprafata aproape dubla fata de cea a tarii, iar granita estica e formata de raurile Mosel, Sauer si Our. DETALII CLUB: Club lux modern Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 17.00 - 01.00, 7 zile / saptamana o zi libera SALARIU: Dansatoarele de 60 €/zi. Hostess Salariu de 55€/zi PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena; CONSUMATIE: Dansatoarele primesc un commision de 20% din totalul bauturilor. Preturi bauturi: 1 Pahar Sampanie 35 €/100ml citeste mai mult
Categoria jobului
Modeling/Hostess Hostess
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Contracte hostess Luxembourg
Dudelange Luxemburg

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si portalul Tjobs selectioneaza hostess cu sau fara experienta pentru contracte de munca deosebite de in: Luxembourg, orasul Dudelange. Venituri bune, aprox. 2.000-4.000 Euro/luna, in functie de experienta si munca depusa. Salariu fix 50 Euro pe zi plus comisioanele din consumatii.

Permis de munca min 1 luna cu posibilitate de extindere. Lb. engleza (sau franceza) obligatorie. Nu percepem comision. Rugam maxim de seriozitate Mai multe detalii pe site-ul agentiei la sectiunea Anglia.
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
40004000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31Jul