Joburi in luxemburg

Cauta in 9 locuri de munca in luxemburg in 2014

19 Nov

Dansatoare,Hostes Luxemburg

Luxembourg Luxemburg

DETALII CLUB: Club de Lux in Luxembourg City Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 22.00 PM - 05.00 AM, 6 zile / saptamana, o zi libera SALARIU: 50 €. PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena pentru dansatoarea; CONSUMATIE: Pentru Hostess commisionul este de 20% din totalul bauturilor. COSTUMATIE: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze.

Jobul Dansatoare,Hostes Luxemburg este incadrat in categoria Modeling/Hostess part-time Salar:6 euro

Locul de munca Dansatoare,Hostes Luxemburg a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Dansatoare Luxembourg Esch

Esch Sur Altzet Luxemburg

DETALII CLUB: Cabaret modern Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 21.00 - 05.00, 6 zile / saptamana o zi libera SALARIU: Dansatoarele primesc un salariu zilnic de 60 €. Plata salariului si comisioanele se efectueaza o data la 2 saptamani PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena; CONSUMATIE: Dansatoarele primesc un commision de 20% din totalul bauturilor..

Jobul Dansatoare Luxembourg Esch este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment part-time

Locul de munca Dansatoare Luxembourg Esch a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Lacatusi, sudori, zidari, muncitori in constructii, soferi profesionisti,paza si protectie

Franta, Belgia, Luxemburg

Munca in constructiiCalificare, seriozitate, dorinta de muncaDetalii Companie:Suntem o firma care functioneaza din luna iulie,cu munca temporara in strainatate in UE, nu percepem nici un fel de taxe .

Companie: NetJobs

Jobul Lacatusi, sudori, zidari, muncitori in constructii, soferi profesionisti,paza si protectie este incadrat in categoria Instalatii, Paza si protectie, Tamplarie PVC, Constructii/Amenajari full-time

Locul de munca Lacatusi, sudori, zidari, muncitori in constructii, soferi profesionisti,paza si protectie a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Dansatoare, Hostes Luxemburg

Luxembourg Luxemburg

DETALII CLUB: Club de Lux in Luxembourg City Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 22.00 PM - 05.00 AM, 6 zile / saptamana, o zi libera SALARIU: 50 €. PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena pentru dansatoarea; CONSUMATIE: Pentru Hostess commisionul este de 20% din totalul bauturilor. COSTUMATIE: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze.

Jobul Dansatoare, Hostes Luxemburg este incadrat in categoria Modeling/Hostess part-time Salar:6 euro

Locul de munca Dansatoare, Hostes Luxemburg a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
21Nov
13 Nov

Dansatoare Strainatate

Luxembourg Luxemburg Strainatate

DETALII CLUB: Cabaret modern Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 21.30 - 04.00, 6 zile / saptamana o zi libera SALARIU: Dansatoarele primesc un salariu zilnic de 70 €. Plata salariului si comisioanele se efectueaza saptamanal. PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena Privet Dance 20Euro/dans/melodie CONSUMATIE: Dansatoarele primesc un commision de 20% din.

Jobul Dansatoare Strainatate este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment part-time

Locul de munca Dansatoare Strainatate a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
12 Nov

Sofer tir

Luxemburg

Postat la: 11-11-2014 Responsabilitati TRANSPORT MARFA INTRACOMUNITAR Cerinte EXPERIENTA MINIM 3 ANI Descrierea firmei transport rutier intern si international Companie SC GABYTRANS SRL Posturi disponibile 3 Domeniu Transport Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial Confidential Tara Luxemburg .

Companie: SC GABYTRANS SRL

Jobul Sofer tir este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer tir a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov

Job-uri Hostesse si Dansatoare Club din Luxemburg

Luxemburg

Club din Luxembourg cauta hostesse si spectacol pe scena topless, salariu 70 Euro pe zi, spectacol pe scena topless 0 – 3 ori pe seara, castig lunar intre 1560 si 6000 Euro, bonusuri intre 0 si 20 la suta din total consumatii, cazare in apartamente utilate complet contra cost (10 Eur pe zi).Varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, minim de engleza sau franceza. Oferta completa o gasiti pe.

Jobul Job-uri Hostesse si Dansatoare Club din Luxemburg este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time Salar:70 euro

Locul de munca Job-uri Hostesse si Dansatoare Club din Luxemburg a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

HOSSTESS

Luxembourg Luxemburg

DETALII CLUB: Clunb de Lux Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 15.00PM-23.00PM 6 zile / saptamana o zi libera SALARIU: Hosstess Salariu zilnic de 50 €. PROGRAM 15.00 PM – 23.00 AM CONSUMATIE: Hosstes: comisionul este de 30% din totalul bauturilor COSTUMATIE: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze o atmosfera profesionala..

Jobul HOSSTESS este incadrat in categoria Modeling/Hostess part-time

Locul de munca HOSSTESS a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
11 Nov

Sofer TIR cu licenta UE

Belgia, Luxemburg

Transportul produselor alimentare lichide in supermarketurile din tarile Benelux(Belgia, Olanda si Luxemburg) Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile de transport? Daca da, cautam Soferi de TIR cu licenta pe UE pentru transportul produselor alimentare lichide in supermarketurile din Tarile Benelux (Olanda, Belgia si Luxemburg) pentru o companie internationala cu peste 65.

Companie: Divaexim Jobs

Jobul Sofer TIR cu licenta UE este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer TIR cu licenta UE a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job