Joburi in luxemburg

Cauta in 9 locuri de munca in luxemburg in 2015

25May
16 May
Dansatoare in Luxemburg
Luxemburg Luxemburg

SISTEMUL DE LUCRU AL CLUBULUI: ➢ Clubul de cabaret este unul foarte cunoscut in Luxemburg cu locatie centrala si o clientela mixta alcatuita din oameni de afaceri, turisti si localnici. PROGRAMUL DE LUCRU: ➢ Programul de lucru al clubului este de luni pana sambata de la ora 22.00 la ora 06.00. ➢ Dansatoarele vor dansa cate o melodie pe seara.

CASTIGURI POTENTIALE: ➢ Veniturile dansatoarei pot atinge si 8000 de euro lunar, in functie de experienta. ➢ Salariul zilnic al fiecarei dansatoare este de 60 de euro, plus 20% comision din fiecare sticla de bautura vanduta clientului. CODUL VESTIMENTAR: ➢ Dansatoarele trebuie sa isi asigure in fiecare seara o tinuta impecabila, eleganta, sexy. ➢ Se recomanda costume sexy pentru dans si rochii scurte. CRITERIUL DE SELECTIE AL DANSATOARELOR: ➢ Minim 18 ani ➢ Aspect fizic placut ➢ Cunostinte medii de limba engleza ➢ Persoana sociabila, energica si serioasa REGULILE CLUBULUI: Este INTERZISA orice forma de prostitutie in citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
1010 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 May
Bona menajera in Luxemburg
Bucuresti Strainatate Luxemburg

LUXEMBURG Angajez femeie interna, nefumatoare, sanatoasa si in putere, fara obligatii sau vicii, cu experienta ca BONA si MENAJERA, la o familie cu 2 copii de 1 an si 3 ani. Oferim 500 EURO lunar cazare si intretinere. .

LUXEMBURG Angajez femeie interna, nefumatoare, sanatoasa si in putere, fara obligatii sau vicii, cu experienta ca BONA si MENAJERA, la o familie cu 2 copii de 1 an si 3 ani. Oferim 500 EURO lunar cazare si intretinere.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 May
Contracte hostess Luxembourg
Dudelange Luxemburg

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si portalul Tjobs selectioneaza hostess cu sau fara experienta pentru contracte de munca deosebite de in: Luxembourg, orasul Dudelange. Venituri bune, aprox. 2.000-4.000 Euro/luna, in functie de experienta si munca depusa. Salariu fix 50 Euro pe zi plus comisioanele din consumatii.

Permis de munca min 1 luna cu posibilitate de extindere. Lb. engleza (sau franceza) obligatorie. Nu percepem comision. Rugam maxim de seriozitate Mai multe detalii pe site-ul agentiei la sectiunea Anglia.
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
40004000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 May
Dansatoare,Hostes Luxemburg
Luxembourg Luxemburg

DETALII CLUB: Club de Lux in Luxembourg City Potential ridicat. Clienti fideli, oameni de afaceri si turisti. PROGRAM CLUB: 22.00 PM - 05.00 AM, 6 zile / saptamana, o zi libera SALARIU: 50 . PRESTATIA ARTISTICA: Dans pe scena pentru dansatoarea; CONSUMATIE: Pentru Hostess commisionul este de 20% din totalul bauturilor.

COSTUMATIE: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze o atmosfera profesionala. CASTIG POSIBIL: Castigul variaza in functie de abilitatile fiecarei dansatoare. Acestea pot castiga lunar intre 4000 - 5000 . CAZARE / MASA: Cazarea este asigurarta in apartamente oferite de catre club la 6 euro/zi Apartamentele sunt dotate si utilate complet. Masa intra in responsabilitatea dansatoarei. TRANSPORT: Transportul este asigurat de dansatore. CERINTE: • varsta minima 18 ani, • aspect fizic placut, • un minim de engleza. DETALII CONTRACT: Contractul se semneaza pe minim 3 luni cu posibilitatea prelungirii sau rezilierii de comun acord cu citeste mai mult
Categoria jobului
Modeling/Hostess Hostess
Tipul jobului
part-time
Salariu
66 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25May
17 May
Contracte hostess Luxembourg
Luxemburg Dudelange

Titlu: Contracte hostess LuxembourgStatus: ActivatLocuri disponibile: 5Tara: LuxemburgOrase: DudelangeTip post: Full timeDomeniu: Servicii - EntertainmentNivel cariera: Incepator, IntermediarDescriere: Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si portalul Tjobs selectioneaza hostess cu sau fara experienta pentru contracte de munca

deosebite de in: Luxembourg, orasul Dudelange. Venituri bune, aprox. 2.000-4.000 Euro/luna, in functie de experienta si munca depusa.Salariu fix 50 Euro pe zi plus comisioanele din consumatii. Permis de munca min 1 luna cu posibilitate de extindere. Lb. engleza (sau franceza) obligatorie. Nu percepem comision. Rugam maxim de seriozitate Mai multe detalii pe site-ul agentiei la sectiunea Anglia.Cerinte: Varsta minima 18 ani, fara cazier judiciar, apta din punct de vedere medical, aspect fizic placut, perseverenta, atitudine pozitiva.Lb engleza nivel conversational. Daca se indeplinesc aceste cerinte citeste mai mult
Companie
Vision Nicom
Categoria jobului
Servicii - Entertainment Service Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
40004000 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job