Joburi lucru online

Cauta in 719 locuri de munca lucru online in 2015

05 Oct
[Internship] Internship marketing online si offline at Vizitic Marketing

Suntem o companie care ofera servicii de marketing online / offline si cautam tineri care sa se alature echipei noastre intr-un program de internship, cu posibilitate de angajare la finalul celor 3 luni de internship.

Portofoliul nostru include o revista de notorietate, iar printre activitatile noastre se numara organizarea de evenimente mondene si sportive, dar si multe alte activitati pe care le vei descoperi alaturi de noi. Cerinte: esti student sau proaspat absolvent; esti deschis provocarilor; iti place sa scrii; esti o persoana cu bun-simt; doresti sa-ti construiesti o cariera in marketing; esti un om sociabil care se adapteaza rapid; Ce oferim: oportunitatea de a te dezvolta intr-un mediu placut de lucru; inveti marketing online si offline; ai sansa de a intalni oameni interesanti si pasionati de ceea ce fac; te poti implica in realizarea materialelor pentru reviste; posibilitatea de angajare la finalul celor 3 luni de internship; Daca crezi ca locul tau este citeste mai mult
Categoria jobului
marketers Marketing
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job
30 Sep
Hostess online cu/fara experienta
Bucuresti,

Descrierea companiei activitate it Descrierea postului Esti in cautarea unui loc de munca care sa-ti asigure siguranta financiara ? Noi iti garantam acest lucru. Studio profesional, angajeaza hostess online cu salariu consistent + comisioane atractive, zona centrala, training, posibilitate cazare, mediu de lucru placut.

Posibilitate de castig imediata ! Acorda-ti o sansa si vino la interviu pentru ca nu ai nimic de pierdut. Telefon: 0760-443-105 Cerintele postului 18 ani Seriozitate cunostinte minime de limba engleza
Companie
glossystudio
Categoria jobului
Altele Internet Saloane de infrumusetare Sampling / Hostess Secretariat It&c Hostess Servicii infrumusetare Secretariat Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Oct
Publicare anunturi online
Bucuresti, judetul Cluj, judetul Iasi, judetul Alba, judetul Arad, judetul Bacau, judetul Bihor, judetul Braila, judetul Galati, judetul Ialomita

Daca iti doresti sincer sa castigi bani mai multi decat la ora actuala, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa inveti sa acorzi mult mai putina atentie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tau si mult mai multa atentie "micutei voci" care iti vorbeste in sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea ”Te-ai nascut bogat”.

Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email cristi.ghitan1972@gmail.com - cunostinte minime PC ; - calculator, conexiune internet; - rabdare, seriozitate, minim 18 ani. - cunostinte minime PC ; - calculator, conexiune internet; - rabdare, seriozitate, minim 18 ani.
Companie
Cristi
Categoria jobului
Diverse Elevi/Studenti Internet/New Media Marketing Media/Cultura/Publicatii Educatie It&c Marketing Cultura
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
28 Sep
Online Threats Researcher
Iasi

JOB DESCRIPTION:

Echipa Online Threats din Bitdefender are nevoie de un cercetator istet. Vei lucra alaturi de noi la contracararea atacurilor de phishing, detectarea fraudelor, blocarea amenintarilor de pe retelele sociale, imbunatatirea continua a modulului de control parental si multe alte proiecte.

Solutiile pe care le vei gasi vor ajunge sa protejeze in cateva secunde milioane de clienti din toata lumea impotriva pericolelor care vin de pe internet.

Va trebui sa vii cu idei bune, sa ai initiativa, spirit de observatie si sa fii foarte atent la detalii. Trebuie sa rezolvi probleme si sa faci lucrurile sa se intample.

JOB RESPONSIBILITIES:

Tu va trebui:

●       Sa creezi si sa intretii semnaturi cu ajutorul carora sa detectam phishinguri si fraude;

●       Sa urmaresti procesele citeste mai mult

●       Sa colaborezi cu echipa de dezvoltare pentru a crea impreuna cu ei unelte necesare si pentru a gasi impreuna noi metode de detectie

REQUIREMENTS:

Cautam o persoana curioasa, pasionata de tech-stuff, cu multa imaginatie, de incredere si harnica. Trebuie sa poti invata lucruri noi repede si sa nu-ti fie frica de provocari. E ok daca va fi primul tau job - si noi am fost ca tine.

Vrem sa vedem la tine:

●       Gandire logica;

●       Imaginatie / curiozitate tehnica;

●       Sa stii cum functioneaza internetul (sa stii ce e un tld si dns nu strica);

●       Nu este necesar sa ai experienta in programare. Insa daca ai lucrat in limbaje de scripting (Perl, Python, Php etc.) e un mare plus. De asemenea daca esti familiar cu MongoDB, RabbitMQ, NodeJS e foarte bine, pentru ca altfel, oricum va trebui sa devii.

JOB OFFER:

Noi iti oferim un mediu de lucru placut, colegi plini de entuziasm, beneficii pe masura performantei si posibilitati de evolutie profesionala.

Si, poate cel mai important, iti oferim un job in care de munca ta va depinde direct siguranta a milioane de utilizatori de calculator.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
07Oct
28 Sep
Online Threats Developer
Iasi

JOB RESPONSIBILITIES:

Echipa Online Threats din Bitdefender are nevoie de un programator istet. Va trebui sa vii cu idei bune, sa le implementezi corect si eficient, sa observi impactul lor in produs, sa te bucuri cu noi de reusite si apoi sa o iei de la capat.

Trebuie sa rezolvi probleme si sa faci lucrurile sa se intample. Vei livra repede si des. Noi vorbim Javascript, C/C++, Mongo.

REQUIREMENTS:

Cautam o persoana curioasa, pasionata de tech-stuff, cu multa imaginatie, de incredere si harnica. Trebuie sa poti invata lucruri noi repede si sa nu-ti fie frica de provocari. E ok daca va fi primul tau job - si noi am fost ca tine.

Vrem sa vedem la tine:

●       Gandire logica si algoritmica solida;

●       Skilluri bune de C/C++ si/sau Javascript server-side;

●       citeste mai mult

●       Contul de Github/Bitbucket/Stackoverflow/parcela ta de internet unde te poti lauda cu ce proiecte ai facut pana acum.

JOB OFFER:

Noi iti oferim un mediu de lucru placut, colegi plini de entuziasm, beneficii pe masura performantei si posibilitati de evolutie profesionala. Si, poate cel mai important, iti oferim un job in care de munca ta va depinde direct siguranta a milioane de utilizatori de calculator.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
26 Sep
Let's Chat Studio angajeaza Hostess Online
Bucuresti,

Descrierea companiei Let's Chat Studio ofera conditii superioare de lucru, echipament tehnic de inalta calitate intr-o locatie centrala din Bucuresti. Fiecare model isi desfasoara activitatea in camera separata, beneficiind de intimitate si siguranta.

Site-urile cu care colaboram sunt dintre cele mai bine cotate la ora actuala; site-uri care nu pot fi accesate din Romania, pretul platit de un membru fiind intre 1$ si 8$ pe minut. Colaboram si cu site-uri cu exclusivitate care aplica un tarif ridicat clientilor lor. Programul este flexibil iar mediul de lucru profesionist, cu calculatoare de ultima generatie, monitoare mari, camere video profesionale si linii internet profesionale de mare viteza spre orice natiune din lume. Cautam sa avem cat mai multe colaborari fructuoase, bazate pe respect, incredere, seriozitate si sinceritate. Toate modelele care lucreaza la studio-ul nostru au asigurat suport tehnic 24/24 pentru ca ne dorim ca modelele noastre sa fie cat mai multumite. In plus, citeste mai mult
Companie
Let's Chat Studio
Categoria jobului
Internet It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Sep
ADMINISTRATOR MAGAZIN ONLINE
Bucuresti,

Descrierea companiei it Descrierea postului Administratorul magazinului online va indeplini urmatoarele responsabilitati: - Administrarea magazinului online; - Realizarea de analize si rapoarte privind vanzarile online; - Realizarea studiilor de concurenta; - Verificarea comenzilor efectuate online; - Pregatirea si livrarea comenzilor online; - Facturarea comenzilor online; - Verificarea

stocurilor de produse de la furnizori si a celor de pe site; - Verificarea si actualizarea preturilor postate pe site; - Updatarea site-ului; - Mentinerea legaturii cu clientii. - Redactarea de newsletter; - Identificarea de oportunitati de colaborare cu alte magazine online. -identificarea clientilor noi ; - oferirea de suport, telefonic si prin e-mail, tuturor clientilor magazinului on-line - oferirea de training pentru call center Cerintele postului Experienta pe o pozitie similara , in cadrul unui magazin on-line – conditie obligatorie - Cunostinte solide de operare PC - MS Office (Word, citeste mai mult
Companie
JQ DEVELOPMENT
Categoria jobului
Internet IT Software Management / Consultanta Marketing Vanzari / Comert Vanzari Software Management Marketing Consultanta
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Sep
Agent suport - aplicatie online
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 23-09-2015 Responsabilitati Oferirea de suport prin e-mail, chat sau telefonic clientilor aplicatiei online dezvoltata de catre companie Asimilarea procedurilor de lucru Cunoasterea aplicatiei online si a functionalitatilor acesteia Program de lucru: luni pana vineri, de la 9-18 Locatie: sediul din Bucuresti al companiei, Zona Intercontinentala Cerinte Studii superioare in curs sau

finalizate Cunostinte operare PC: Ms Office, internet Foarte bune abilitati de comunicare Persoana ordonata, organizata, eficienta in rezolvarea problemelor Persoana cu putere de concentrare, rezistenta la stress, capabila sa urmeze procedurispecifice Reprezinta un avantaj experienta pe o pozitie similara Reprezinta un avantaj cunostinte de contabilitate Beneficii Oferite Salariu atractiv Dezvoltarea carierei intr-o companie de succes ce dezvolta propriile aplicatii web, lider pe piata din Romania Descrierea firmei Suntem o firma de consultanta in domeniul resurselor umane din Sibiu si oferim citeste mai mult
Companie
RECRUT ART
Categoria jobului
Customer service / call center Service Call center
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
23 Sep
Internship Marketing Online
BUCURESTI

Care vor fi atributiile tale? - Vei promova si administra (basic) platforma buzzjob;- Vei redacta continutul pentru newslettere sau articole cu tematica in domeniul resurselor umane/ psihologie;- Vei crea continutul de promovare în Social Media;- Vei administra si vei actualiza in permanenta baza de date.

Ce vrem de la tine?- Sa fii o persoana creativa, responsabila, capabila sa isi duca promisiunile si sarcinile la bun sfarsit;- Sa ai studii superioare in desfasurare sau sa fii absolvent, preferabil in domenii precum marketing, comunicare, psihologie, resurse umane;- Sa fii familiar cu operarea PC (Word, Power Point, Excel – baze de date) si in utilizarea Internetului;- Sa poti gestiona mai multe sarcini simultan;- Sa detii abilitati excelente de comunicare si de lucru în echipa. Ce iti oferim? - Sansa de a de a face parte dintr-o echipa de oameni tineri si veseli, care prin munca lor ajuta tinerii high-potential sa „cucereasca” un loc in companiile citeste mai mult
Companie
Grupul Inspire
Categoria jobului
Marketing Marketing
Sursa jobului
www.buzzjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 Sep
[Full-time] Online Marketing at CITY SHOP SRL
Bucuresti

Esti pasionata de mediul online si poti da dovada de creativitate? Ai spirit de initiativa si poti lucra eficient in conditii de presiune si termene limita? Daca raspunsurile tale suntDA, cunosti cel putin la nivel de baza Google Adwords si Facebook Ads, dar esti ambitioasa si vrei sa inveti mai mult atunci te vrem in echipa noastra! Responsabilitati: Creare campanii de marketing saptamanale

Creare content pentru campanii Implementare campanii marketing, in special Facebook Ads Lucru direct cu echipa de design si implementare La ce vei lucra ? Diverse proiecte proprii sau externe, online (ex. superpantofi.ro) dar si offline Ce iti oferim ? mediu de lucru placut intr-un colectiv tanar salariu fix bonusuri in functie de performante laptop si telefonAplica gratis la acest job in marketing
Categoria jobului
advertising Publicitate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 719 locuri de munca ( lucru online ) , afisate in 72 pagini.