Joburi lucru manual la domiciliu

Cauta in 88 locuri de munca lucru manual la domiciliu in 2014

18 Nov

Targ de joburia€“ Infirmieri la domiciliu in Anglia!

Full time Strainatate Anglia

de oferte disponibile pe piata pe cele care sunt mai potrivite cerintelor si profilului dvs. Contact Europrorecruit EUROPRORECRUIT SRL Adresa: Str.Doamna Ghica, nr.133, et.1, BUCURESTI Tel.: +4 031. 424. 74. 26 A A A A A A  +4 031. 424. 74. 28 Fax: +4 031. 424. 74. 27 E-mail : secretariat@europrorecruit.ro Web: www.europrorecruit.ro Program lucru: L-V intre 09:00 - 18:00. .

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Targ de joburia€“ Infirmieri la domiciliu in Anglia! este incadrat in categoria ConstrucÅ£ii / InstalaÅ£ii

Locul de munca Targ de joburia€“ Infirmieri la domiciliu in Anglia! a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu

BUCURESTI

30 lei. -debarasat anumite lucruri/obiecte ANDndash; 30 lei. -aplicat perdele/draperii ANDndash; 30 lei. -schimbat/aranjat lenjerie pe pat ANDndash; 30 lei. -curatat cuptor cu microunde ANDndash; 30 lei. Servicii curatenie locuinte ocazionala,permanenta si/sau intretinere. -garsoniera - -apartament 2 camere ANDndash; -apartament 3 camere ANDndash; -apartament 4 camere+ ANDndash; .

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu este incadrat in categoria Serviciu clienti part-time

Locul de munca Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Îngrijire batrâni la domiciliu

Italia

full-time, 6 zile/saptamana - durata contractului este de 6 luni, cu posibilitate de prelungire - se asigura cazarea si masa in casa familiei gazda - asigurarea medicala este platita de angajator - contract legal de munca pe perioada nedeterminata, asigurari sociale platite de angajator - asigurare medicala oferita de catre angajator - preluare de la aeroport de catre familia-gazda .

Jobul Îngrijire batrâni la domiciliu este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Îngrijire batrâni la domiciliu a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Lucru part time

Focsani,

Descrierea postului Lucru la domiciliu, part time sau full time. Inscrieri gratuite reprezentanti vanzari pe baza de catalog; bijuterii, cosmetice, naturiste, accesorii; catalog gratuit dupa inscriere, comision pana la 42%; produse de calitate; preturi mici. Detalii si inscriere pe site www.ofertademunca.ro Cerintele postului Lucru la domiciliu, part time sau full time. Inscrieri.

Companie: Cristian Lay

Jobul Lucru part time este incadrat in categoria Vanzari / Comert, part-time

Locul de munca Lucru part time a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov

Lucrator in tamplarie, tamplar manual

Intorsura Buzaului ROMANIA

Seriozitate, punctualitate, lucru in echipa. Persoana capabila sa lucreze cu masini de prelucrare a lemnului. Atent la detalii si orientat catre calitate Permis de conducere categoria B constituie avantaj Beneficii Oferite Angajare cu CM pe peroada nedeterminata. Bonusuri trimestriale. Descrierea firmei Firma producatoare de articole din lemn. Companie Autumnis Posturi disponibile 2 Domeniu.

Companie: Autumnis

Jobul Lucrator in tamplarie, tamplar manual este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Lucrator in tamplarie, tamplar manual a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Tamplar manual/Tamplar universal/Vopsitor lemn

Cluj Napoca ROMANIA

echipamentelor si sculelor de lucru Cerinte - Experienta in domeniul fabricatiei mobilierului din lemn masiv, cunostinte tehnice. - Cunostere operatiuni legate de debitare, cantuire, finisare, vopsire, montaj. - Curs de calificare in domeniu. - Capacitate de lucru in conditii de stres. - Intelegerea conceptului de lucru in echipa. - Atent la detalii. Beneficii Oferite Salariul si bonusurile se.

Companie: SC BCK INTERNATIONAL SRL

Jobul Tamplar manual/Tamplar universal/Vopsitor lemn este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Tamplar manual/Tamplar universal/Vopsitor lemn a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov

Ambalator Manual

Sibiu ROMANIA

- respectarea procedurilor de lucru; - atentie la detalii. Cerinte - studii medii; - disponibilitate de a lucra in 2 schimburi; Beneficii Oferite - salariu atractiv; - tichete de masa; - transport asigurat din Avrig, Marsa, Bradu, Sadu, Sibiu Descrierea firmei ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta.

Companie: MANPOWER

Jobul Ambalator Manual este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Ambalator Manual a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov

ASISTENT ADMINISTRATIV

Bucuresti

diverse anunturi constituie un avantaj; ? Abilitate de lucru independent si in echipa; ? Capacitate de prioritizare si organizare a diferitor activitati; ? Persoana organizata, serioasa, proactiva si cu initiativa.Compensatii:-Detalii Companie:Global HR este agentia de recrutare din Romania care ofera servicii de recrutare si consultanta atat in tara, cat si in strainatate. .

Companie: Global HR

Jobul ASISTENT ADMINISTRATIV este incadrat in categoria Administratie / Office full-time

Locul de munca ASISTENT ADMINISTRATIV a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Cupluri ingrijire batrani

Divrese Orase Anglia

prima saptamana de lucru -se lucreaza cu contract legal de munca incheiat direct cu angajatorul din Marea Britanie; -este asigurata masina de serviciu (cu cheltuieli aferente intretinerii, platite de angajator, inclusiv combustibilul) -chiria este asigurata contra-cost, cu plata din salariu, la finele fiecarei luni; Salariul: 6.4 lire/ora iar dupa perioada de proba 7,15 lire/ora .

Jobul Cupluri ingrijire batrani este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Cupluri ingrijire batrani a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Ajutor Bucatar

Bognor Regis

oferite in timpul orelor de lucru. ? Se accepta si cupluri. ? Locurile de munca sunt in Hoteluri de 3-5 stele, restaurante si baruri. Se ofera training in cadrul companiei. - Sarcini si responsabilitati - Lucreaza ca membru a unei echipe intr-o bucatarie, asista zilnic in functionarea zonei de catering. Impreuna cu echipa respecta reglementarile de securitate si sanatate. ? Asista la.

Companie: Wide Range Services and Consultancy

Jobul Ajutor Bucatar este incadrat in categoria Restaurant / Catering full-time

Locul de munca Ajutor Bucatar a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 88 locuri de munca ( lucru manual la domiciliu ) , afisate in 9 pagini.