Joburi muncitori necalificati in timisoara

Cauta in 3 locuri de munca muncitori necalificati in timisoara in 2016

23 Aug
Angajam Muncitori Necalificati
Timisoara ROMANIA

Postat la: 22-08-2016 Responsabilitati Se cauta persoane serioase, capabile de munca, cu sau fara experienta, doritori sa invete lucruri noi. Persoanele interesate ne pot contacta la nr. de telefon 0744.798.622 sau pot veni la sediul nostru de pe str. Inocentiu Micu Klein Nr.14, Timisoara (zona printul Turcesc) Cerinte Cerinte obligatorii: seriozitate, simt al raspunderii, indemanare.

Descrierea firmei NELSON PROD este o societate infiintata in anul 1991 cu capital privat roman – avand ca domeniu de activitate fabricarea si comercializarea produsului de lipie libaneza, fabricarea si distributia de inghetata si comercializarea de inghetata soft . Companie Nelson Prod Posturi disponibile 9 Domeniu Alimentatie / Comert Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Timisoara Tara ROMANIA
Companie
Nelson Prod
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
06 Aug
Angajam muncitori calificati si necalificati
Timisoara

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Muncitori calificati si necalificati pentru munca de santier care include finisaje (glet, polistiren, faianta, gresie, parchet etc.) Descrierea jobului Munca in constructii, finisaje (glet, polistiren, faianta, gresie, parchet etc.) Descrierea companiei Firma cu experienta de peste 2 ani in constructii civile
Companie
Lextim D.B. S.R.L.
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Aug
Angajam personal calificat si necalificat
Timisoara

Candidatul ideal Angajam muncitori calificati si necalificati- ingrijitor spatii verzi - constructori- gropari in Cimitirul Eroilor (Calea Lipovei), Cimitirul Calea Sagului si Cimitirul Stupari. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau la sediul firmei din Cimitrul Eroilor.

Descrierea jobului Pentru mai multe detalii despre responsabilitatii si beneficii va rugam sa ne contactati telefonic Descrierea companiei Compania noastra este o companie ce se axeaza in principal pe servicii de pompe funebre. Ne ocupam atat de servicii funerare complete cat si de executarea lucariilor de constructi pentru monumente funerarare si ingrijirea lor.
Companie
Denisalex S.R.L.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24Aug