Joburi caut zugrav si zidar in strainatate

Cauta in 2 locuri de munca caut zugrav si zidar in strainatate in 2016

29Jul
16 Jul
Contructii Germania
GERMANIA STRAINATATE Germania

Candidatul ideal - Calificat in constructii si amenajari interioare- Limba germana constituie un avantaj- Zugrav, Instalator, Zidar, Tamplar, Faiantar, Electrician- Punctual-Serios Descrierea jobului Constructii si amenajari interioare in Germania la blocuri.

Cazare asigurata gratuitTransport din Ro - Ger asiguratProgram de lucru 8 ore de luni – vineriContract pe perioada nedetermina cu angajatorul GermanAsigurare de sanatate si de viataCurs de limba germana gratuit de 4 Saptamani inainte de plecareOrase de lucru: Bremen, Hannover, Hamburg, Freiburg, Berlin, Stuttgart Descrierea companiei Firma noastra recruteaza muncitori calificati in materie de intretinere cladiri ( instalatoi, zugravi, electricieni, etc). Dispunem de o larga retea de relatii cu firme, companii si corporatii germane aflate in cautare de personal specializat de aceea cu noi totul devine mai avantajos, mai simplu, mai sigur. Nu ezita sa ne vizitezi pe www.drvp.eu sau sa ne contactezi departamentul de HR.
Companie
Dr. Vesmas & Partner S.R.L.
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Jul
Muncitori calificati in constructii pt Belgia
Toate orasele, Strainatate Belgia

Descrierea companiei Firma de constructii Descrierea postului Firma de constructii cu sediul in Romania si Belgia angajeaza muncitori calificati cu experienta de min 5 ani in constructii in vederea detasarii in Belgia (Bruxelles). Salariu in functie de experienta si calificare. Contracte de lunga durata.

Costurile plecarii din Romania in Belgia precum si cazarea in Belgia sint asigurate de firma. Conditii bune de viata si de munca. Trimiteti email pe adresa caut.muncitori@gmail.com cu numarul dvs. de telefon sau sunati la 004915126670458 (numar de Germania). Cerintele postului Profile cautate: zidar, electrician, instalator, finisaje interioare si exterioare, timplar, dulgher (specializat in acoperisuri).
Companie
STREVIA SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29Jul