Joburi soferi autocare

Cauta in 2 locuri de munca soferi autocare in 2016

17 Jul
Soferi autobuz Germania
Germania Munchen, Frankfurt, Mannheim, Marburg, Hamburg

Titlu: Soferi autobuz Germania Status: Activat Locuri disponibile: 30 Tara: Germania Orase: Munchen, Frankfurt, Mannheim, Marburg, Hamburg Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Intermediar Descriere: *candidatii care aplica la acest job trebuie cunoasca limba germana la nivel de conversatie. Recrutarea se face FARA comisioane sau taxe de mediere.

Cautam soferi pentru ruta interna autobuz (autobuz 14m), in toata Germania cat si pentru autocare de calatorii. Europakraft Jobs recruteaza personal pentru postul de soferi profestionisti, pentru diversi angajatori germani. Suntem specializati in cautarea de locuri de munca, recrutarea si selectarea de personal pentru Republica Federala Germana. Primim cereri de la diversi angajatori din Germania si oferim joburi pentru personal calificat cu contracte de munca si asigurare in tara angajatorului. Responsabilitati - conducerea autovehiculului in confort si siguranta optima - prezentarea la locul de citeste mai mult
Companie
Europakraft Jobs
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Jul
angajam-soferi-d-e-pentru-suedia
Suedia

Angajam soferi D+E pentru spalatorie automatizata de autocare din Suedia. Oferim contract de munca, cazare gratuita si salariu foarte atractiv. Cerinte: permis de conducere D+E (experienta minima), limba engleza la nivel conversational si seriozitate..

Angajam soferi D+E pentru spalatorie automatizata de autocare din Suedia. Oferim contract de munca, cazare gratuita si salariu foarte atractiv. Cerinte: permis de conducere D+E (experienta minima), limba engleza la nivel conversational si seriozitate.
Categoria jobului
Sofer Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26Jul