Joburi sofer in onesti

Cauta in 2 locuri de munca sofer in onesti in 2016

29 Jul
Sofer pentru comunitate
Onesti

Caut sofer pentru comunitate care detine categoria de permis C CE , cu si fara experienta.pentru detalii rog sunati la Nr de tel .0751059133 sau 0741290549. .

Caut sofer pentru comunitate care detine categoria de permis C CE , cu si fara experienta.pentru detalii rog sunati la Nr de tel .0751059133 sau 0741290549.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jul
Functionari in serviciile de evidenta contabila in transport
Onesti Oradea

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - studii superioare tehnice/economice; - cunostinte temeinice de operare PC ; - abilitati de comunicare si negociere, dinamism, flexibilitate, spirit echipa; - capacitate de lucru cu termene; - experienta minim 2 ani in activitati similare, in firme cu profil asemanator (transport/ distributie/ logistica). -cunoasterea limbii italiene si engleze la nivel de conversatie -carnet conducere categoria b Descrierea jobului Responsabilitati: Monitorizarea : -rutelor -locatia ,data,ora; fiecarui sofer -consumul de combustibil -alimentarile cu card motorina -rapoarte foi de parcurs -calcul costuri/vehicul/lunar Beneficii: -pachet salarial atractiv Descrierea companiei Firma noastra, SC Lipot Liv Trans SRL citeste mai mult
Companie
Lipot Liv Trans S.R.L.
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Transport / Distributie Transport Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
31Jul