Joburi muncitori necalificati

Cauta in 566 locuri de munca muncitori necalificati in 2016

23Jul
22 Jul
Muncitori necalificati
itinerant

Loc de munca Cu norma intreaga. Descriere job: Rentacred -H.R. Agency recruteaza muncitori necalificati pentru un parc de distractii din Irlanda. Activitatile candidatilor : montare/demontare masinile si aparatele din cadrul parcului de distractii, activitati de publicitate( impartirea pliantelor ) inclusiv activitati specifice desfasurate in cadrul parcului de distractii.

Salarizare : 250 Euro /saptamana ,salariul se va primi la fiecare sfarsit de saptamana lucrata. Cazarea : in rulotele parcului de distractii. Programul de lucru nu este fix, depinde de modul de organizare a parcului de distractii. Cerinte minimale: -permis auto categoria B constituie avantaj. -cunostinte de limba engleza nivel mediu/avansat -disponibilitate de lucru in regim de program prelungit -adaptabilitate la specificul mediului de lucru -seriozitate -stare de sanatate f.buna Persoanele interesate sunt rugate sa aplice inclusiv pe una din adresele citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Muncitori necalificati circuri marea britanie
Glasgow Marea Britanie

Loc de munca Cu norma intreaga. Renta Cred HR Agency recruteaza candidati pentru posturile de muncitori necalificati in cadrul unui circ. Locatia locurilor de munca este : Glasgow /Marea Britanie Candidatii vor avea activitati precum: montare /demontare a cupolie circului in momentul mutarii circului in alta locatie pentru a-si sustine spectacolele.

Programul de lucru : 10-12 ore /zi . 1/2 zile libere pe saptamana. Salariul se vireaza la fiecare sfarsit de saptamana .Salariul saptamanal estwe de 220 lire , iar salariul lunar va fi intre 880 si 110 lire. Angajatorul asigura cazare si masa gratuit.(sunt asigurate trei mese pe zi). Cazarea va fi asigurata in rulote conditionate -avand : apa curenta , electricitate , spatiu pentru dormit ,baie . Se incheie contract pe perioada de sezon si anume :Februarie 2016-Noiembrie 2016 Cunoasterea limbii engleze nu este necesara ,insa constituie avantaj. Persoanele interesate sunt rugate sa aplice cu un citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Muncitori necalificati
Drobeta Turnu-Severin

sc bca vio service srl angajeaza muncitori necalificati, sortare deseurise ofera contract munca pe perioada nedeterminata , o masa calda la pranz ,salariu 1250 lei net

Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
23Jul
22 Jul
Muncitori necalificati si vopsitori pentru santier din Tulcea
Tulcea

Compania Work Development, cauta si angajeaza vopsitori si muncitori necalificati pentru un proiect din Tulcea.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne lasati cv ul si un numar de contact. .

Compania Work Development, cauta si angajeaza vopsitori si muncitori necalificati pentru un proiect din Tulcea.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne lasati cv ul si un numar de contact.
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Muncitori necalificati si calificati
Iasi

SC CLIMA THERM CENTER SRL angajeaza pentru activitatea de productie in fabrica nou construita :1 muncitor cu experienta pentru activitatea de productie : constructie cosuri de fum si accesorii de ventilatie din tabla inox si zincata.2 muncitori necalificati pentru activitatea de productie tubulatura de ventilatie si elemente de ventilatie din tabla zincata.

termoizolatii tubulaturi si elemente de ventilatie. Se cere :seriozitate, disciplina, simt al calitatii si dexteritate.Lucru in fabrica nou construita, curata si utilata cu utilaje moderne . Orice fel de experienta in domeniu constituie avantaj !(CV ul in format europass se poate atasa aici si trebuie sa se specifice activitatea pentru care se opteaza )
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jul
Firma cu activitate productie angajeaza operatori, stivuitoristi, muncitori necalificati
Bucuresti Ilfov

Candidatul ideal Firma cu activitate de productie angajeaza operatori linie,stivuitoristi si muncitori necalificati. Descrierea jobului Activitate de productie in mediu de lucru international, conditii bune de lucru, remuneratie atractiva si posibilitati de crestere profesionala. Activitatea se desfasoara in ture. Descrierea companiei Firma cu activitate de productie aflata in plina dezvoltare.

Sectie de productie dotata cu echipamente moderne.Ne dorim alaturi de noi colegi entuziasti si care sa isi doreasca sa creasca profesional.
Companie
CONFIDENTIAL
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Jul
Muncitori necalificati parcuri de distractii
Anglia Diverse locatii

Titlu: Muncitori necalificati parcuri de distractii Status: Activat Locuri disponibile: 4 Tara: Anglia Orase: Diverse locatii Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Renta Cred HR Agency recruteaza candidati pentru posturile de muncitori necalificati in cadrul unor parcuri de distractii.

Locatia locurilor de munca este Marea Britanie.Candidatii vor avea activitati precum: montare /demontare echipamente folosite in cadul parcului de distractii ,curatenie ,supraveghere.Programul de lucru : 10-12 ore /zi . 1/2 zile libere pe saptamana.Salariul se vireaza la fiecare sfarsit de saptamana lucrata si este de 220 lire /saptamana.Salariul lunar va fi intre 880 si 1100 de lire. Angajatorul asigura cazare si masa gratuit.Cazarea va fi asigurata in rulote conditionate -avand : apa curenta , electricitate , spatiu pentru dormit ,baie +spatiu destinat pentru prepararea hranei.Se incheie contract pe perioada de citeste mai mult
Companie
SC RENTA CRED-H.R.AGENCY SRL
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
13 Jul
Dulgheri, fierari, betonisti, muncitori necalificati
Bacau

Angajam dulgheri, fierari, betonisti, zidari si muncitori necalificati, pentru lucrari in constructii. Salariu motivat 350 500 Euro/luna in functie de calificare pentru deplasari, transportul, masa si cazarea sunt asigurate. .

Angajam dulgheri, fierari, betonisti, zidari si muncitori necalificati, pentru lucrari in constructii. Salariu motivat 350 500 Euro/luna in functie de calificare pentru deplasari, transportul, masa si cazarea sunt asigurate.
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Tipul jobului
full-time
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
09 Jul
Project manager, inginer / subinginer ofertare instalatii, instalatori, sudori, electricieni, muncitori necalificati
Bucuresti Campina Ploiesti Urlati Valenii de Munte

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal SC TECHNIK GRUP IND SRL- Antreprenor general instalatii angajeaza: -project manager; -inginer sau subinginer ofertare instalatii; -instalatori termo-hidro-sanitare; -sudor electric si autogen; -electricieni; -muncitori necalificati. Descrierea jobului Se ofera : -salariu motivant+ bonusuri in functie de realizari; -conditii bune de lucru; -autoturism de serviciu. Se cere: -experienta in domeniu minim 3 ani. -seriozitate; -posibilitatea de deplasari in tara. Descrierea companiei Infiintata in 2004, societatea noastra a ajuns in prezent la peste 60 de angajati, a caror pregatire profesionala si experienta in domeniu a garantat indeplinirea obiectivelor firmei conform exigentelor pietei de profil. citeste mai mult
Companie
SC TECHNIK GRUP IND SRL - Antreprenor general instalatii
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Inginerie Personal calificat Service / Reparatii Specialisti / Tehnicieni Constructii Service Inginerie Tehnician
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
12 Jul
Muncitori necalificati
ITALIA STRAINATATE

Criterii de selectie  Peste 1 luna experienta in Agricultura, Altele Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Muncitori necalificati, cu simt de raspundere si adaptabilitate pentru lucru in echipa.

Descrierea jobului Activitatea se desfasoara in spatii special amenajate si consta in pregatirea / ambalarea de legume diverse. Se cere seriozitate, respectarea regulamentului intern si a masurilor de sanatate si securitate in munca. Cazarea si transportul sunt asigurate iar salarizarea este la nivelul statului in care se presteaza activitatea. Nu se percepe comision. Descrierea companiei Functionam ca "Agent de munca temporara", in conditiile legii, autorizata de MMFPSPV. Garantam respectarea conditiilor de munca si de angajare, stabilite prin legislatie si prin orice alte reglementari specifice.
Companie
TEAMWORK GM CONSULT- SRL
Categoria jobului
Agricultura Altele Agricultura Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 566 locuri de munca ( muncitori necalificati ) , afisate in 57 pagini.