Joburi curatenie in londra

Cauta in 3 locuri de munca curatenie in londra in 2016

Filtre suplimentare
18 Sep
Personal Curatenie Londra
Constanta, Londra

Descrierea companiei Selectie , consultanta si plasare forta de munca Descrierea postului Descriere JOB: Partenerul nostru este un furnizor specializat de sercivii de curatenie pentru sectorul cazarilor pentru studenti din centrul Londrei.

Cauta sa dubleze dimensiunea operatiunilor in urmatorii doi ani, fiind astfel in cautarea de candiati care doresc sa progreseze in acest domeniu in cadrul companiei in viitorul apropiat. Cu mandrie putem afirma ca partenerul nostru este lider de piata in industria de curatenie privata si in cadrul caminelor de studenti din centrul Londrei. Se cauta 100 de de candidati pentru pozitia de AGENT DE CURATENIE! Locatie: Centrul Londrei, Marea Britanie Data de start: Iunie 2016 Oferta salariala: Personal curatenie: incepe de la 252 GBP/saptamana NET (pentru 5 zile lucrate pe saptamana) - 360 GBP/saptamana NET (pentru 6 zile lucrate pe saptamana); Exista posibilitatea castigurilor suplimentare - in functie de fiecare candidat in parte. Interviu direct cu citeste mai mult
Companie
SC Job4Life SRL
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 Sep
Locuri de munca ingrijire batrani Londra
ANGLIA - MAREA BRITANIE STRAINATATE Londra

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal – sa aiba o atitudine pozitiva– persoana comunicativa si dinamica– sa ai multa rabdare ,sa fie amabila si intelegatoare– persoana punctuala si de incredere– persoana responsabila, serioasa si in cautare de locuri de munca ingrijire batrani Londra– persoana entuziasta si care a mai aplicat la locuri de munca ingrijire batrani Anglia constituie avantaj– persoana clinic sanatoasa fizic si psihic– posesor a unei diplome sau cursuri de calificare constituie avantaj– sa nu aiba cazier judiciar– posesoare de permis de conducere constituie avantaj– cunoscatoare a unei limbi straine de circulatie constituie avantaj– constituie avantaj experienta profesionala anterioara Descrierea citeste mai mult
Companie
PROFALIM SRL
Categoria jobului
Au pair / Babysitter / Curatenie Medicina alternativa Medicina umana Medical Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Sep
personal-gulliver-s-park
Londra Anglia

SC YSIIEA SRL recruteaza personal pentru a lucra in Gulliver’s Park (ospatarite, ospatari, curatenie etc.). Cazarea este asigurata contracost: 25/camera/saptamana. Salarizare: 7,20 lire/ ora pentru persoane cu varsta peste 25 de ani si 6,70 lire/ora pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, plata se face la fiecare sfârsit de saptamâna.

Cerinte obligatorii: -experienta in domeniu - limba engleza la nivel conversational -persoane flexibile si harnice -contractul este cu plecare rapida -Seriozitate si responsabilitate la locul de munca!!!
Categoria jobului
Agent curatenie Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Sep