Joburi judetul in hunedoara

Cauta in 7 locuri de munca judetul in hunedoara in 2016

28Jul
27 Jul
Agent comercial junior/ Junior Key Account Representative
Deva Focsani Piatra Neamt Voluntari

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in Vanzari Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Candidatul ideal trebuie sa intruneasca urmatoarele cerinte:• Minim studii medii (diploma BAC);• Cunostinte foarte bune de operare PC (MS Office);• Experienta pe un post similar si in relationarea cu clientii - reprezinta avantaj;• Bune abilitati de comunicare si interrelationare;• Prezenta placuta (tinuta si limbaj);• Abilitati de organizare, sistematizare si prioritizare;• Rapiditate si acuratete in indeplinirea sarcinilor;• Capacitate de asimilare si procesare a informatiilor. IMPORTANT!Daca te regasesti in cele descrise mai sus, trimite-ne CV-ul tau pe adresa:• E-mail: RoRecruitment@praktiker.ro, mentionand pozitia la care aplici (subiect mail: KAR + Localitate)Posturile citeste mai mult
Companie
Praktiker Romania
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Receptioner service auto
Deva,

Descrierea companiei Infiintata in anul 1992, reprezentanta Renault din judetul Hunedoara are ca obiect principal de activiate comercializarea de autovehicule marca Renaut si repararea acestora Descrierea postului Raspunde cererilor primite telefonic sau direct de la clienti, ofera informatii adecvate si programeaza clientii in service Identifica problemele clientilor si le ofera consultanta in

rezolvarea acestora, propunand solutii tehnice Evalueaza probleme si estimeaza costurile de reparatie Completeaza fisele de receptie si comenzile de lucru pentru autovehicule Mentine legatura cu clientii si ii informeaza asupra stadiului lucrarilor Cerintele postului Studii universitare tehnice Experienta pe un post similar de minim 1 an Cunostiinte tehnice auto la nivel avansat Cunostiinte de limba engleza la nivel mediu Orientare catre client Abilitati de comunicare, organizare, negociere si vanzare Cunostiinte solide de operare PC Permis de conducere categoria B minim 1 an Cv-urile se citeste mai mult
Companie
CORAMEX SRL
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Contabilitate primara PFA
Deva

Candidatul ideal Cerinte obligatorii:Cunostinte/experienta contabilitate primara in partida simpla pentru PFA.Cunostinte operare calculator in special MS EXCEL.Domiciliul in Deva. Reprezinta un plus:Experianta de lucru in programul SAGA Nu ne intereseaza studiile ci cunostitele avute in prezent.

Dorim o persoana cu initiativa, ce poate sa isi asume responnsabilitatea unui lucru bine facut si poate lucra nesupravegheata. Descrierea jobului Munca de birou, cu actele, ce necesita foarte multa atentie.Toate evidentele contabile sunt pentru PFA-uri. Salariu: 1200 lei in primele 3 luni de proba, ulterior negociabil. Descrierea companiei Unul dintre cei mai mari consultanti in domeniul fondurilor europene pe agricultura din judetul Hunedoara. Ajutam micile ferme si tinerii fermieri sa obtina bani de la Uniunea Europeana pentru a-si dezvolta activitatea agricola.
Companie
VARUTOIU MIHAI IOAN PFA
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Jul
20 Jul
Sofer tir
Deva

Candidatul ideal:Carnet conducere categoria B,C, ECard tahograf si atestat transport marfaExperienta minim 2 ani in transport marfuri generale camion cu semi remorca)Seriozitate ,punctualitate,disponibilitate,Constituie avantaj, domiciliu in judetul Hunedoara !atasati CV pe email.Mai multe detalii la telefon.daca nu se raspunde pe telefon rog si sms si revenim la dumneavoastra. .

Candidatul ideal:Carnet conducere categoria B,C, ECard tahograf si atestat transport marfaExperienta minim 2 ani in transport marfuri generale camion cu semi remorca)Seriozitate ,punctualitate,disponibilitate,Constituie avantaj, domiciliu in judetul Hunedoara !atasati CV pe email.Mai multe detalii la telefon.daca nu se raspunde pe telefon rog si sms si revenim la dumneavoastra.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Consilier vanzari auto
Deva,

Descrierea companiei Infiintata in anul 1992, reprezentanta Renault din judetul Hunedoara are ca obiect principal de activiate comercializarea de autovehicule marca Renaut si repararea acestora Descrierea postului Promoveaza imaginea si produsele grupului Renault, in vederea vanzarii autoturismelor/ autoutilitarelor Renault.

Stabileste, mentine si dezvolta relatiile comerciale cu clientii din zona arondata Identificarea si contactarea clientilor interesati de achizitia unui autoturim/autoutilitara Urmareste si monitorizeaza concurenta Cerintele postului Disponibilitate deplasari in zona arondata 85% din timpul de lucru Cunostiinte domeniu auto Foarte bune abilitati de comunicare Bune abilitati de planificare si organizare Spirit de echipa Cunostiinte operare PC Permis auto categoria B Engleza nivel mediu CV-urile se trimit pe adresa renaultdeva@gmail.com
Companie
CORAMEX SRL
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Jul
CONTROLOR CALITATE
Deva

Candidatul ideal - Acuitate vizuala, buna dexteritate- Persoana organizata si cu spirit de observatie- Bune abilitati de comunicare Descrierea jobului - Intocmeste documentele cerute de procedurile de lucru- Realizeaza inspectia calitativa a produselor in baza instructiunilor de lucru si mostrelor puse la dispozitie- Informeaza superiorii asupra oricaror probleme intervin in procesul de

identificare al rebuturilor- Identifica produsele neconforme Alte posturi disponibile:- reglor- sef de schimb- sef atelier Descrierea companiei Compania Filtroptic din Mintia (judetul Hunedoara) produce ochelari de soare prin procedura de injectie mase plastice.
Companie
S.C. EUROPEAN PURCHASING INVEST S.R.L.
Categoria jobului
Controlul calitatii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Reprezentant Vanzari Hunedoara-Deva
Bucuresti, Sectorul 5 Deva Hunedoara

Lider de piata in productia de dropsuri, caramele si jeleuri, angajeaza Reprezentant Zonal de Vanzari domiciliat in judetul Hunedoara(Deva reprezinta un avantaj) Se ofera: masina de serviciu, laptop, telefon mobil, salariu fix plus bonusuri motivante.

Cerinte: cunoasterea pietei locale de FMCG, bune abilitati de comunicare, bun negociator, permis de conducere categoria B,disponibilitate la deplasari si program prelungit.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job