Joburi tg jiu in gorj

Cauta in 12 locuri de munca tg jiu in gorj in 2016

25Jul
24 Jul
Cautam operatoare curatenie din Tg-Jiu
Targu Jiu

Cautam in vederea colaborarii, operatoare de curatenie din Tg-Jiu si din judetul Gorj pentru prestarea serviciilor de curatenie la sedii firme, cabinete medicale, institutii publice, apartamente , vile etc, cu program part time sau full time.

Se solicita: doamne sau domnisoare intre 18-45 ani, minim scoala profesionala, apte medical, harnice, serioase, cu experienta in prestarea unor astfel de servicii. Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe fax 0353816345.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
11 Jul
Store Manager: Craiova si Tg Jiu
Craiova Targu Jiu

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Vanzari, Confectii / Design vestimentar, Altele, Merchandising / Promoteri Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Studii medii / superioare Experienta profesionala – de preferat, in vanzari, zona fashion.Minim 2-3 ani experienta in retail management si/sau in conducerea unui grup mai mare de 5 oameni.Abilitati de comunicare, persoana motivata si responsabila, orientata catre nevoile clientului. Raspunde de respectarea regulamentului de catre pesoanele aflate in subordine, instruirea personalului.Coordonarea si cooperarea cu ceilalti angajati din cadrul magazinului. Spirit flexibil, competente sociale, dinamism, prezenta agreabila, interesat de moda.Disponibilitatea de a lucra in weekend. Descrierea jobului Oportunitatea sa dezvoltati o citeste mai mult
Companie
R&R Fashion Line
Categoria jobului
Altele Confectii / Design vestimentar Merchandising / Promoteri Vanzari Vanzari Industrie usoara Grafica Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Jul
Consilier Credite - Timisoara, Petrosani, Deva, Tg.Jiu, Lugoj
Deva Lugoj Petrosani Targu Jiu Timisoara

Candidatul ideal Te asteptam in echipa noastra daca: • Detii abilitati de comunicare, convingere si negociere, relationare si iti place lucru in echipa.

• Esti organizat, ambitios, perseverent • Ai spirit de observatie si initiativa, esti dinamic, esti o persoana eficienta • Vrei sa inveti lucruri noi intr-o maniera accesibila • Esti motivat de castigurile suplimentare Cerinte: • Studii medii/ superioare; • Experienta in vanzari directe credite, asigurari sau telecom constituie un avantaj. • Cunostinte de limba engleza constituie un avantaj • Cunostinte de operare PC (Microsoft Office) Descrierea jobului • Identifici noi oportunitati de vanzare si atragi clienti noi prin vanzarea de servicii • Acorzi consiliere si sprijin clientului in alegerea celei mai potrivite solutii de creditare din portofoliul de produse de creditare al companiei • Gestionarea portofoliului de clienti existenti al companiei • Prezinti produsele citeste mai mult
Companie
Garanti Credite de Consum
Categoria jobului
Asigurari Banci Vanzari Vanzari Banci
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25Jul
24 Jul
Tehnician laborant produse alimentare - Targu Jiu
Targu Jiu

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Studii superioare de specialitate in industria alimentara (sau chimie) finalizate; - Minim 1 an experienta in domeniu; - Dorinta de a invata lucruri noi, responsabilitate; - Abilitati de comunicare si relationare, flexibilitate, dinamism; - Capacitate de planificare si organizare; - Cunostinte operare PC, cunoasterea SAP poate reprezenta un avantaj; - Limba engleza - nivel de conversatie; - Disponibilitate pentru program in ture; - Domiciliul stabil in Targu Jiu. Descrierea jobului - Verifica si face receptia din punct de vedere calitativ a materiei prime; - Raspunde de calitatea graului de la preluarea din mijloacele de trasport; - Urmareste prin sondaj descarcarea mijloacelor de transport cu citeste mai mult
Companie
Sapte Spice
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Cercetare - dezvoltare Chimie / Biochimie Controlul calitatii Horeca Industrie chimica Cercetare de piata
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Caut bona in Tg.Jiu
Targu Jiu

Caut bona pentru fetita in varsta de 2 ani si 10 luni. Fetita este foarte cuminte si sociabila. Cerinte: persoana serioasa, cu experienta in crestere copil, de preferat cu recomandare si cu varsta max. 55 ani. Program: 8-17, de luni pana vineri. Sambata si duminica liber. .

Caut bona pentru fetita in varsta de 2 ani si 10 luni. Fetita este foarte cuminte si sociabila. Cerinte: persoana serioasa, cu experienta in crestere copil, de preferat cu recomandare si cu varsta max. 55 ani. Program: 8-17, de luni pana vineri. Sambata si duminica liber.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Montator panouri publicitare
Targu Jiu

S.c. PRERAXONE COM S.r.l. Angajaza montator panouri publicitare in orasul Targu jiu. Salariu atractiv! Cerinte:Inaltime peste 1.80Permis categoria BDomiciliul in Tg jiuSeriozitate .

S.c. PRERAXONE COM S.r.l. Angajaza montator panouri publicitare in orasul Targu jiu. Salariu atractiv! Cerinte:Inaltime peste 1.80Permis categoria BDomiciliul in Tg jiuSeriozitate
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Jul
Angajez profesor, absolvent superioare, masterand PART-TIME.
Targu Jiu ROMANIA

Postat la: 14-06-2016 Responsabilitati Angajez profesor / profesoara, absolvent studii superioare, masterand - PART-TIME pentru meditatii clasele I - XII la lb. engleza, germana. Localitatea in care se desfasoara activitatea: Tg-Jiiu. Atributii: meditatii la materiile mentionate mai sus. Program de lucru: part-time de LUNI pana DUMINICA - orar de concordat.

Salariul lunar oferit: de concordat in functie de nivelul de studii si de experienta. Cerinte Cerinte post: studii superioare, persoana serioasa, interesata de un angajament pe termen lung. Descrierea firmei Servicii de supraveghere lectii si meditatii. Companie CMCTEMPOTEST SRL-D Posturi disponibile 4 Domeniu Educatie / Training Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Part-time Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate Targu Jiu Tara ROMANIA
Companie
CMCTEMPOTEST SRL-D
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
faiantari, zidari, zugravi, necalificati
Targu Jiu

Angajam faiantari, zidari, zugravi, muncitori necalificati, pentru punctul de lucru din Targu Jiu. Relatii la S.C. ZEUS S.A.la numarul de telefon afisat. Punctul de lucru este la Universitatea TG Jiu. .

Angajam faiantari, zidari, zugravi, muncitori necalificati, pentru punctul de lucru din Targu Jiu. Relatii la S.C. ZEUS S.A.la numarul de telefon afisat. Punctul de lucru este la Universitatea TG Jiu.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Angajam personal calificat, electricieni
Targu Jiu

S.C. Tecnowork Servizi S.R.L. angajeaza electrician cu exeperienta . Candidatul ideal: - electrician calificat ; - experienta min. 2 ani ; - stie sa puna in aplicare schemele electrice ; - seriozitate, punctualitate ; - autorizarea ANRE constituie un avantaj ; Jobul: - presupune schimbarea lampilor traditionale cu lampi cu led ; - montaj aparataj electric, corpuri de iluminat interior / stradal

; - verificari instalatii impamantare ( PRAM ) ; - legaturi in tabloul electric, configurari de tablou electric; - disponibilitate pentru deplasari, - interpreteaza corect schemele electrice, simbolurile si legile electrice de baza. Beneficii: - salariul negociat in functie de competente ; - contract de munca inregistrat ; - mediu de lucru placut ; - sansa de a participa la realizarea unor proiecte de anvergura; Persoanele interesate sunt rugate sa aplice cu un cv pe adresa noastra de email, sau poate veni sa il depuna personal la sediul societatii noastre din Tg-Jiu, Str. Loc. Col. Dumitru citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
19 Jul
Cautam colaboratori
Targu Jiu

Cautam colaboratori pentru incheierea tuturor tipurilor de asigurari. Colaboram cu cele mai cunoscute firme de asigurari. Tg.-Jiu, Str. Traian, Nr. 5A, Et. I, jud. Gorj (Notariat Merisescu). .

Cautam colaboratori pentru incheierea tuturor tipurilor de asigurari. Colaboram cu cele mai cunoscute firme de asigurari. Tg.-Jiu, Str. Traian, Nr. 5A, Et. I, jud. Gorj (Notariat Merisescu).
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 12 locuri de munca ( tg jiu ) in gorj , afisate in 2 pagini.