Joburi excavatorist in germania

Cauta in 5 locuri de munca excavatorist in germania in 2016

26Aug
26 Aug
Excavatorist
Germania

Postat la: 25-08-2016 Responsabilitati NU PERCEPEM NICI UN FEL DE COMISION!! Firma cu sediul in Romania recruteaza Excavatoristi pentru lucru in Germania ! Recrutam Excavatorist(m/f). Descriere oferta de lucru : Cautam pentru clientul nostru in zona Wolfach, doi Excavatorist (m/f). SARCINILE : - Deplasarea pe santier sau unde este necesar pentru efectuarea lucrarilor.

- Efectuare independenta de constructii si lucrarii; - Saparea de gropii, santuri, fundatii; - Utilizarea responsabila a materialelor si echipamentelor; - Lucrari de suprafata si lucrari necesare; Cerinte CERINTELE : - Experienta in domeniul constructii si lucru cu Excavatorul constituie avantaj dar sunt bine veniti si cei cu putina experienta se face instruire la fata locului; - Permis de conducere B, avantaj cei cu (C si CE); - Capacitate de a lucra independent si fiabilitate ridicata; - Limba Germana nivel Incepator Beneficii Oferite OFERIM : - Angajare la Angajator Roman; - Contract de munca stabil in Germania citeste mai mult
Companie
acrobat Gmbh
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Excavatorist GERMANIA
Germania

Postat la: 01-08-2016 Responsabilitati Societatea Europakraft Jobs este o companie recunoscuta la nivel national in domeniul recrutarii de personal pentru Republica Federala Germania. Colaboram cu numerosi angajatori de pe teritoriul german pentru locuri de munca noi, interesante si competitive, fiind in permanenta cautare de personal calificat din Romania.

Responsabilitati: - realizare lucrari de excavare in cadrul unei companii cu activitate in domeniul constructiilor. (fundatii, subsoluri etc) Cerinte PROFILUL TAU: - Ai cunostinte de limba germana la nivel conversational (minim A2, nivel european) - Experienta in domeniul de activitate vizat; - Dispui de masina personala pentru deplasare; TE INVITAM SA APLICI CU CV-UL TAU LA NOI Beneficii Oferite - Venit 13 EUR Brut / ora - Contract pe perioada nedeterminata - Cazare asigurata de catre angajator contra cost, dispunand de toate utilitatile; - Contract de munca si asigurare la angajator german; - Recrutare FARA COMISION SAU TAXE citeste mai mult
Companie
Europakraft Jobs
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
11 Aug
Excavatorist Germania
Strainatate Germania

Angajam urgent cu plecare rapida, excavatoristi cu experienta, la salariu de 1800 euro, cazare, asigurare medicala, concediu de odihna. Detalii de luni pana vineri 09.00 17.00. .

Angajam urgent cu plecare rapida, excavatoristi cu experienta, la salariu de 1800 euro, cazare, asigurare medicala, concediu de odihna. Detalii de luni pana vineri 09.00 17.00.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26Aug
18 Aug
excavatorist-angajare-germania
Speyer Germania

AVR Personal Zentrum recruteaza pentru angajare in Germania operator excavator. NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE CERINTE: - CUNOSTINTE DE GERMANA, NIVEL CONVERSATIONAL -calificare si experienta operare excavator - atestate valabile - cazier curat - seriozitate Beneficii: - contract de munca in Germania pt.

1 an, cu posibilitate de prelungire - asigurare medicala - asigurare sociala - concediu de odihna - disponibilitate cazare, 150/luna. Descriere: - program 5-6 zile/sapt, 8-9ore/zi Renumeratia: 2.200 brut OBS: Salariul net este în functie de clasa de impozitare a angajatului.
Categoria jobului
Excavatorist
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 Aug
excavatorist
Germania

Noi oferim: - În functie de experienta a salariului (baza si posibilitatea de ore suplimentare) - Contractul de munca cu angajatorul german - Asigurare si garantie de a plati contributii - Locuri de cazare - Coordonator polonez de îngrijire permanenta - Asistenta in organizarea de plecare Responsabilitati: - Domeniul de aplicare exact al taxelor este administrat în timpul unui

interviu de angajare cerinte: - Experienta Senior - Cunoasterea Comunicativ j. germana - Dorinta de a lucra într-un loc desemnat de catre angajator - Directia Educatie - Masina proprie - Bine ati venit Pasi rapizi pentru a lucra 1.Skontaktuj-ne 2.Daj stim avantajele sale 3. Alege un loc de munca 4.Wyjedź De ce Active Medica personale: - Suntem certificati AOFM Nr 12912 - Suntem deja de 5 ani pe piata - Noi colaboram cu mai multe companii straine - Am ajutat deja multi candidati Va rugam sa retineti ca ne rezervam contactul selectat candidati.
Categoria jobului
Excavatorist
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job