Joburi instalatori in franta

Cauta in 4 locuri de munca instalatori in franta in 2016

24Jul
21 Jul
Sudori, Instalatori tevi, Electricieni, Montatori, Mecanici - Franta, Germania
Toate orasele, Strainatate Franta Germania

Descrierea companiei plasare personal Descrierea postului Societatea Christal s.r.o., firma de recrutare internationala, cauta pentru unul dintre clientii sai : -Montator (pentru montarea silozurilor si elementelor de manipularea a cerealelor), -Mecanici, -Sudori (licente 135 – 136, 141, etc.

), -Instalatori tevi (sunt necesare cunostinte pentru a putea citi planurile izometrice), -Electricieni pentru o colaborare de lunga durata in Franta si Germania. Contractul va fi pe o perioada determinata. Asigurarea de sanatate si de securitate sociala va fi platita de companie, se vor respecta toate regelementarile legilsative ale tarii respective. Cazarea este asigurata de companie. Pentru a aplica la unul dintre posturile mentionate, va rugam sa ne transmiteti candidatura dvs (CV, copie dupa CI, licente tehnice (de ex licenta de sudor), la adresa recrutement.slovakia@yahoo.fr. La société CHRISTAL s.r.o., cabinet de recrutement international, recherche pour ses clients: - citeste mai mult
Companie
Christal s.r.o
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Altele Constructii / Instalatii Inginerie Agricultura Constructii Inginerie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Instalatori 1900 euro
Franta Paris

Titlu: Instalatori 1900 euro Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Franta Orase: Paris Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Instalatii / Amenajari Nivel cariera: Incepator Descriere: Cautam 2 Instalatori pentru o renumita companie din Paris ce isi desfasoara activitatea inca din 1993.

Veti monta retelele de instalatii tehnico-sanitare, obiecte sanitare si termice si accesorii, la constructii noi: magazine, hoteluri, cladiri de birouri, magazine, blocuri, case.Cunostintele de Limba Franceza la nivel cel putin conversational nu trebuie sa lipseasca.Permisul de conducere categoria B reprezinta un avantaj.Beneficii:Salarizarea bruta este de 1900 euro/luna/persoana. Cazarea va este oferita Gratuit de catre firma angajatoare. Transportul la inceput si final de misiune este decontat. Cerinte: Experienta si calificarea in domeniu nu trebuie sa lipseasca.Materiale folosite: Otel, Cupru, PVC, PER, Inox si Plastic.Trebuie sa montati clarineti aparenti.Veti efectua sudura in citeste mai mult
Companie
Krevin SRL
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Instalatii / Amenajari Amenajari Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
19001900 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jul
Rigipsar Franta Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Brasov Azi 14:02 Angajam instalatori de la 1650 lei
Brasov Strainatate Franta

Activtatea se desfasoara intr-un santier din apropierea Parisului. Activitate: montare placi de rigips + se fac lucrari de amenajari interioare ( pus gresie, faianta, mocheta, linoleum) Programul de lucru pe sapt: 39 ore Orele suplimentare se platesc. Se asigura transport si cazare. Se solicita experienta/calificare in domeniu. Plecare imediata. .

Activtatea se desfasoara intr-un santier din apropierea Parisului. Activitate: montare placi de rigips + se fac lucrari de amenajari interioare ( pus gresie, faianta, mocheta, linoleum) Programul de lucru pe sapt: 39 ore Orele suplimentare se platesc. Se asigura transport si cazare. Se solicita experienta/calificare in domeniu. Plecare imediata.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24Jul
20 Jul
Instalator Franta
Craiova Strainatate Franta

Professional angajeaza instalatori cu experienta pentru un client important din Franta. Cunoasterea limbii Franceze este obligatorie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati intre orele 09:00-17:00 la numarul de telefon din anunt. .

Professional angajeaza instalatori cu experienta pentru un client important din Franta. Cunoasterea limbii Franceze este obligatorie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati intre orele 09:00-17:00 la numarul de telefon din anunt.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job