Joburi sofer tir in danemarca

Cauta in 4 locuri de munca sofer tir in danemarca in 2016

25Jul
07 Jul
sofer-tir
Danemarca

Conducatorii auto, cu sau fara experienta dorit. Interviuri si teste in Bacau, 09.07.2016. Candidatul selectat va fi angajat pe o companie româneasca si va lucra în comunitatea UE.

soferii de camion fara experienta pe 40 sau fara experienta internationala - în cazul în care trec testul în România (parcare, cuplare / decuplare, la 90 de grade unghi de parcare) pot fi utilizate. Dupa test, ei vor trece o perioada de formare (20 euro / zi, în timpul formarii) si dupa - ei vor conduce in echipe cu un coleg cu experienta. Echipele acceptate, de asemenea. Salariu - 270 EUR netto (Româna) + 39,5 EUR alocatia / zi. Bonusuri pentru - limbi cunoscute (de exemplu, în engleza, rusa), conducere ecologica. 8 saptamâni a lucrat si la 3 saptamâni de concediu platit. Nu dormi în cabina.
Categoria jobului
Sofer TIR Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Salariu
2020 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jul
Soferi tir / Truck drivers
DANEMARCA STRAINATATE

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Sofer cu experienta de condus cu trailer frigorific in Europa Cunoasterea limbii engleze: vorbit + scris (nivel intermediar) constituie un avantaj Esti ingrijit si iti indeplinesti atributiunile de lucru Descrierea jobului Transport international de marfa dinspre Danemarca catre sudul Europei Conditii de lucru foarte bune Camioane moderne Echipament de lucru Salar de baza 1800 euro/luna la care se adauga bonusuri atractive in functie de performanta Transport platit de catre firma Descrierea companiei Companie de transport international de marfa pe ruta Danemarca- sudul Europei Aplicare cu CV -ul in limba romana/ engleza prin intermediul Ejobs sau la citeste mai mult
Companie
Kaj Madsen
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Jul
Soferi profesionisti TIR (pentru Comunitate)
Danemarca Copenhaga

Titlu: Soferi profesionisti TIR (pentru Comunitate) Status: Activat Locuri disponibile: 50 Tara: Danemarca Orase: Copenhaga Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Soferi Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: Acest anunt se adreseaza soferilor profesionisti de TIR din toata tara, care doresc si pot sa inceapa munca de indata.

Angajatorul este o firma daneza cu o experienta de 35 de ani in transportul marfurilor in Europa. Actualmente, sunt peste 700 de angajati si o flota de peste 600 de masini.Pentru a primi oferta de munca detaliata, lasati chiar acum un mesaj cu informatiile urmatoare:NUMELE COMPLETEMAILTELEFON LOCALITATE DOMICILIULIMBI STRAINE: DA (specificati) / NUEXPERIENTA TIR: UE (ani/luni) sau RO (ani/luni) sau NUACTE: cu ADR / ADR in curs de obtinereDATA NASTERII: __ . __ . 19__DISPONIBILITATE ANGAJARE: de la data de....Beneficii:- salariul lunar de baza este fix (indiferent de nr. de km), stabilit in functie de experienta si abilitati- sporuri citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Soferi Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
25Jul
15 Jul
Angajez sofer profesionist, sofer C+E (TIR) comunitate
BELGIA DANEMARCA GERMANIA OLANDA STRAINATATE SUEDIA

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza Peste 1 an experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - onest - corect - fara antecedente penale - cazier auto fara abateri grave (pe ultimii 3 ani) Descrierea jobului - Experienta anterioara de lucru in transport intern/ international min. 1 an - Permis de conducere categoria C + E - Card de tahograf digital - Certificat medical/psihologic valabil - Cazier judiciar fara antecedente - Cazier auto (obligatoriu) - Engleza obligatoriu, nivel conversational - Angajament total la locul de munca, atitudine profesionista (orientare catre nevoile clientului), atentie distributiva, nefumator avantaj! se ofera camion nou Mercedes, telefon, seriozitate! Descrierea companiei Smart Route este o societate furnizoare citeste mai mult
Companie
Smart Route SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job