Joburi electrician in constanta

Cauta in 9 locuri de munca electrician in constanta in 2016

27Aug
26 Aug
ELECTRICIAN
Constanta

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Constructii / Instalatii, Service / Reparatii Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Electrician cu experienta in special pentru executarea bransamentelor electrice. Descrierea jobului - executare bransamente electrice - revizii instalatii iluminat public Descrierea companiei Firma autorizara ANRE pentru instalatii electrice, bransamente si retele de joasa tensiune.
Companie
Electro Line S.R.L.
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Service / Reparatii Constructii Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 Aug
Personal constructii navale - Carpenter, Electrician, Pipe fitter, Ventilation ducts
Braila Constanta Galati STRAINATATE Tulcea

Candidatul ideal R&M Ship Technologies Romania SRL recruteaza tamplari, electricieni, tubulatori, specialisti ventilatie cu experienta in domeniul constructiilor navale, in special la nave de pasageri. Disponibilitate pentru lucru in santiere din Europa, China sau SUA. Cunoasterea limbii engleze este un avantaj.

Descrierea jobului Cautam personal cu experienta in urmatoarele domenii de activitate : Tamplar - pentru zone publice ( la bordul navei ) - plafoane complexe , structuri acoperis , etc Electricieni - tragerea cablurilor ,conexiune la sistemul principal electric , tablouri electrice , capabil sa citeasca desenele tehnice , etc Tubulator - experienta in lucru cu Blucher sau George Fisher , Ventilatie - specialist ventilatie : instalare tubulatura spiro ,etc Carpenter for public areas - complex ceilings , dome structures Electrician - cables pulling , connection to the main electrical system , switch boards , able to read drawings Pipe fitter- for grey and black water system . citeste mai mult
Companie
R&M Ship Technologies Romania SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Naval / Aeronautic Service / Reparatii Specialisti / Tehnicieni Constructii Service Industrie navala Tehnician
Tipul jobului
full-time , project-based
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 Aug
ELECTRICIAN AUTOCAMIOANE
Constanta

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in Auto / Echipamente, Service / Reparatii Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Persoana serioasa, muncitoare, cu minim 5 ani experienta in domeniu.

Descrierea jobului Electrician autocamioane: efectuare reparatii la agregatele electrice de pe autocamioane (demaroare, alternatoare, etc.), la instalatiile electrice. Descrierea companiei Societate avand ca obiect de activitate fabricarea betonului, comert cu ridicata al materialelor de constructii. Societatea are in dotare un numar de peste 15 autovehicule din toate categoriile: autotractoare, autobetoniere, autopompe, semiremorci, autoturisme de diverse marci.
Companie
LUFADORI EXTRACT SRL
Categoria jobului
Auto / Echipamente Service / Reparatii Service Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Electrician intretinere si reparatii utilaje
Constanta

Candidatul ideal Cautam un electrician care sa se alature echipei noastre tehnice. Descrierea companiei Suntem o companie specializata pe heavy lifting cu un parc de utilaje complex ce contine:- auto macarale de la 35T la 500T- macarale senilate- telehandlere- stivuitoare- nacele electrice- nacele diesel- platforme telescopice.

Candidatul ideal Cautam un electrician care sa se alature echipei noastre tehnice. Descrierea companiei Suntem o companie specializata pe heavy lifting cu un parc de utilaje complex ce contine:- auto macarale de la 35T la 500T- macarale senilate- telehandlere- stivuitoare- nacele electrice- nacele diesel- platforme telescopice
Companie
Confidential
Categoria jobului
Auto / Echipamente Service / Reparatii Service Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Aug
12 Aug
electrician
Constanta,

Descrierea companiei instalatii electrice Descrierea postului Angajam electrician. Cerintele postului Vechime minim 2ani, posesor permis conducere categ. B,C,domiciliu in Constanta. .

Descrierea companiei instalatii electrice Descrierea postului Angajam electrician. Cerintele postului Vechime minim 2ani, posesor permis conducere categ. B,C,domiciliu in Constanta.
Companie
sc elmont construct
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
Electrician constructii, Germania, 1600 EUR net/luna + cazare(Silverhand)
Constanta Strainatate Germania

Candidatul ideal trebuie s î ndeplineasc urm toarele cerin e:

Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
23 Aug
ELECTRICIAN MENTENANTA
Bucuresti Constanta Craiova Drobeta-Turnu-Severin Targu Jiu

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Studii: liceale / medii tehnice Cunostinte si abilitati:• Domeniul electric, energetic, cursuri de perfectionare;• Tehnologia executiei liniilor electrice aeriene (0.4-110 kV) si in cablu subteran (0,4-20 kV), posturi de transformare (20/0.4 kV);• Intocmirea necesarului de materiale pe tipuri de lucrari: LEA, LES, PT;• Aparate de masura;• Buna cunoastere a legislatiei, standardelor si normativelor aplicabile;• Bune abilitati de organizare si gestionare a timpului;• Un nivel ridicat de etica de lucru si integritate morala;• Prezinta avantaj autorizarea ANRE ;• Posesor permis de conducere categoria B. Descrierea jobului • Executa lucrari conform fiselor tehnologice, citeste mai mult
Companie
Adrem Invest
Categoria jobului
Altele Constructii / Instalatii Service / Reparatii Constructii Service Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
Tehnician Mentenanta Magazine
Arad Brasov Bucuresti Constanta Iasi

Criterii de selectie  Dorinta de a lucra in Administrativ / Logistica, Constructii / Instalatii, Service / Reparatii Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Esti genul de om ‘’bun la toate’’? Ai mereu o solutie rapida pentru orice problema tehnica? De profesie esti electrician dar ai experienta si în domeniul instalatiilor sanitare? Daca te regasesti în descriere, îti propunem o colaborare pe termen lung! Ne dorim un coleg motivat, disciplinat, responsabil si orientat spre rezultate care sa asigure mentenanta unui lant de magazine din Franta! Cerinte: - Experienta relevanta în domeniul tehnic; - Disponibilitate si motivatie de a invata limba franceza (cunostintele de limba franceza la nivel începator - constituie un avantaj); - citeste mai mult
Companie
Veo Worldwide Services
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Constructii / Instalatii Service / Reparatii Logistica Constructii Service Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
LUCRATOR COMERCIAL
Bacau Brasov Bucuresti Calarasi Campina Cluj-Napoca Constanta Craiova Drobeta-Turnu-Severin Giurgiu Mangalia Piatra Neamt Ploiesti Ramnicu-Valcea Resita Roman Sibiu Suceava Timisoara Vaslui Zalau

Candidatul ideal La Romstal ne dezvoltam impreuna, atat in Romania cat si in Europa. Iar colegii nostri din magazine au invatat multe lucruri despre instalatiile pentru constructii astfel incat sa le ofere clientilor produsele de care au nevoie.

Daca si tu iti doresti asta intr-o companie serioasa si stabila, vino alaturi de noi! Avem nevoie de un nou coleg harnic si serios care sa vanda, sa se ocupe de expunerea produselor in magazin si de aranjarea lor in depozit alaturi de ceilalti colegi. Acest job ti se potriveste daca ai: Liceu tehnic (nu ai nevoie de studii superioare) Iti doresti sa inveti despre instalatiile pentru constructii Daca in mod natural esti o persoana care vrea sa ajute clientii sa gaseasca o solutie, le dai informatii si comunici frumos cu ei Experienta anterioara in domeniul tehnic si in vanzari pot fi un avantaj Descrierea jobului La Romstal te-ar putea interesa in plus: Pachetul salarial Beneficiile pentru tine si familia ta: bonuri de masa, prime si citeste mai mult
Companie
ROMSTAL IMEX
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Merchandising / Promoteri Vanzari Vanzari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job