Joburi sala fitness in cluj

Cauta in 4 locuri de munca sala fitness in cluj in 2016

25Sep
09 Sep
Contabil/ Office manager - companie software
Cluj-Napoca

- salariu atractiv - posibilitate de avansare intr-o pozitie de management (non-tehnic) - asigurare medicala - abonament sala fitness - mediu de lucru tanar www.gradd.de www.makronetz.com In cadrul http://www.libertytechpark.com/ .

- salariu atractiv - posibilitate de avansare intr-o pozitie de management (non-tehnic) - asigurare medicala - abonament sala fitness - mediu de lucru tanar www.gradd.de www.makronetz.com In cadrul http://www.libertytechpark.com/
Companie
makronetz development srl
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Sep
Hotel Athos RMT 4**** angajeaza Bellboy/Curier
Cluj-Napoca

Candidatul ideal Atitudine pozitiva, prezenta agreabila, orientare catre client; Proactivitate, flexibilitate, capacitatea de a gasi solutii si a rezolva probleme; Bune abilitati de comunicare si relationare, lucru în echipa; Dorinta de a invata lucruri noi; Capacitate de efort fizic. Cunostintele candidatului ideal: Limba engleza la nivel conversational; Permis categ.

B; Experienta anterioara in lucrul cu clientii constituie avantaj Descrierea jobului Efectuarea de servicii suplimentare pentru oaspetii hotelului: transportul bagajelor, servicii de curierat si alte comisioane; Implicarea activa în asigurarea ambientului potrivit în zona de receptie, parcare, lifturi, prin întretinere curatenie, iluminare etc.; Supraveghere parcare. Descrierea companiei Hotelul ATHOS RMT 4* a fost construit in anul 2006 iar in anul 2016 a fost modernizat complet. In prezent dispune de 22 de camere duble si patru apartamente, restaurant, terasa si sala de fitness.
Companie
Rem Grup S.R.L.
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
full-time , part-time , sezonier
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Sep
Hotel Athos RMT 4**** angajeaza receptioner
Cluj-Napoca

Candidatul ideal - Preluarea si inregistrarea rezervarilor; - Primirea si cazarea turistilor; - Promovarea serviciilor oferite turistilor; - Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate; - Tehnici de vanzare, comunicare, negociere - Limba engleza - Cunostinte calculator - Responsabilitate pentru munca prestata - Politicos, amabil - Inclinatie pentru lucrul cu clienti, spirit

comercial Descrierea jobului - efectueaza procedurile de check-in si check-out pentru oaspetii hotelului - preia rezervari via telefon/email/platforme online - ofera informatii turistice, efectueaza rezervari pentru transferuri, tururi, restaurante etc. - solutioneaza solicitarile oaspetilor hotelului Descrierea companiei Hotelul ATHOS RMT 4* a fost construit in anul 2006 iar in anul 2016 a fost modernizat complet. In prezent dispune de 22 de camere duble si patru apartamente, restaurant, terasa si sala de fitness.
Companie
Rem Grup S.R.L.
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25Sep
07 Sep
Hotel Athos RMT 4**** angajeaza ospatar
Cluj-Napoca

Candidatul ideal -Bune abilitati de comunicare-Corectitudine si responsabilitate-Bune abilitati de organizare-Spirit de echipa si atitudine pozitiva- Rapiditate in preluarea/onorarea comenzilor Descrierea jobului - Sa colaboreze cu bucatarii la prepararea si desfasurarea evenimentelor speciale.- Sa pregateasca si sa serveasca coffee breakurile, pranz, cina, room service.

- Sa participe la pregatirea salilor de conferinta pentru evenimente.- Sa informeze si sa sfatuiasca clientul in legatura cu compozitia si prepararea diferitelor produse puse la dispozitia acestuia.- Sa raspunda de buna functionare si utilizare a instrumentelor si materialelor din restaurant si bar.- Sa cunoasca toate produsele si serviciile oferite de bar si restaurant. Descrierea companiei Hotelul ATHOS RMT 4* a fost construit in anul 2006 iar in anul 2016 a fost modernizat complet. In prezent dispune de 22 de camere duble si patru apartamente, restaurant, terasa si sala de fitness.
Companie
Rem Grup S.R.L.
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Turism / Hotel staff Hoteluri Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job