Joburi caut de lucru israel

Cauta in 13 locuri de munca caut de lucru israel in 2016

10 Aug
Frizer cosmetica canina si felina
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Caut frizer la cosmetrica canina si felina,salariu atractivCandidatul ideal Cautam personal serios, punctual, sociabil, creativ si cu spirit de echipa pentru Cosmetica Animale!Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:- sa aiba experienta in cosmetica canina;- sa fie o persoana care iubeste si respecta animalele;- sa aiba bune abilitati de comunicare.- rabdare si intelegere pentru animal.Descrierea jobului Tuns normal si specific pe diverse rase la caini ( cunostinte minime ), indiferent de talie, tuns pisici, cosmetica ( curatat urechi, taiat unghii, vidat glande ), promovarea si vanzarea produselor din pet-shop.Descrierea companiei Beneficii:- pachet salarial atractiv- mediu citeste mai mult
Companie
SPIN'N CHILL SRL
Categoria jobului
Saloane / Clinici frumusete Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
06 Aug
Contabil
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal CERINTE:• Simt organizatoric deosebit• Atentie la detalii• Experienta in domeniu minim 3 ani• Persoana deschisa, comunicativa• Spirit de initiativa• Rigurozitate• Capacitatea de lucru in echipa APTITUDINI NECESARE OCUPARII POSTULUI:• Studii superioare economice• Cunostinte specifice postului (legislatie contabila si fiscala)• Cunostinte generale de utilizare PC (Word, Excel)• Cunostinte soft-uri speciale de contabilitate• Limba engleza nivel mediu Descrierea jobului RESPONSABILITATI:- Introduce/administreaza in sistem facturile furnizorilor- Reconciliaza comenzile din sistem cu facturile - Reconciliaza solduri furnizori, clienti si banci - Inregistreaza amortizarea lunara, citeste mai mult
Companie
NEW KOPEL ROMANIA SRL
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Aug
angajam-zidari-cu-experienta-in-uk
crawley Anglia

Caut zidari in caramida plina, fierari betonisti, dulgheri cofratori, muncitori cu experienta in constructii pentru lucru in Anglia. Se ofera 50 pe zi net / job pentru perioada de proba. Se asigura cazare in casa Share contra 150. Nu se percepe nici un comision, depozit sau alte sume. Persoanele interesate pot trimite cv pe email.

In urma analizei cv-ului vom contacta persoanele selectate in vederea programarii interviului. Limba engleza la nivel conversational este de preferat. Putem angaja si echipe, 3 zidari + necalificat sau 5 zidari +2 necalificati.
Categoria jobului
Zidar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25Aug

Au fost gasite 13 locuri de munca ( caut de lucru israel ) , afisate in 2 pagini.