Joburi pliante in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca pliante Part-time in bucuresti in 2016

Filtre suplimentare
28Jul
19 Jul
Angajam promoteri pentru distributie pliante
Bucuresti, Sectorul 3

Cautam promoteri (baieti) pentru distributie materiale publicitare in sectorul 2,3,4 part-time, o singura data pe saptamana, 4-5 ore, oferim 40 de lei pt.orele lucrate. Va rugam sa ne trimiteti un CV insotit de o fotografie printr-un singur click pe butonul albastru din dreapta anuntului "Trimite mesaj". Rugam si oferim seriozitate. Multumim pt.intelegere.

Anunt cu timp limitat !!!
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
19 Jul
DTP-grafic designer
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 27-06-2016 Responsabilitati Vrem sa ne completam echipa cu un coleg care sa fie entuziast si exigent cu munca sa pentru functia de DTP-ist/grafic- designer. Ne dorim: - sa ai experienta in realizarea de display-uri, mape, brosuri, cataloage, flyere, materiale promotionale, pregatire machete pentru print offset si digital.

- sa stii sa faci devizare display-uri , machetare grafica , creatie de brosuri, pliante, flyere, pregatire machete pentru print offset, digital, cutting. - sa realizezi si sa prelucreazi fotografii de produs Este necesar ca toate aplicatiile sa contina si un link catre portofoliu personal, conditie de selectie a CV-urilor. Cerinte - sa stii macar unul dintre programele grafice : ArtiosCAD, Photoshop, Corel/Ilustrator, Indesign . Descrierea firmei comercializare confectii, incaltaminte si accesorii vestimentare cu puncte de lucru in Bucuresti si tara Companie HOUSE IMPACT Posturi disponibile 1 Domeniu Publicitate / PR Nivel experienta 1 - 2 ani Tip citeste mai mult
Companie
HOUSE IMPACT
Categoria jobului
Publicitate / PR Relatii clienti Publicitate
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28Jul