Joburi muncitori necalificati si fara experienta in bucuresti

Cauta in 16 locuri de munca muncitori necalificati si fara experienta in bucuresti in 2016

30Aug
19 Aug
Angajam tamplari / muncitori necalificati
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 17-08-2016 Responsabilitati Firma producatoare de mobilier la comanda din PAL melaminat si lemn masiv, cu o vechime de peste 20 ani pe piata romaneasca: S. C. PRODMOBIL M 96 S. R. L., angajeaza tamplari sau muncitori necalificati atat barbati cat si femei, dornici de a invata o meserie. Se asigura pregatire la locul de munca si ulterior calificare.

Pentru cei din provincie se asigura cazare. Fabrica este situata langa linia de centura in zona de nord a capitalei, la intrarea in Tunari (zona Pipera). Salariu: atractiv. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic (0722763247) Responsabilitati: - lucrul pe utilajele de tamplarie; - executarea piesele de mobilier dupa schite; - livrarea si montarea mobilierului; - permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj. Cerinte - atentie la detalii; - seriozitate; - punctualitate; - munca in echipa; - persoana motivata, dornica sa lucreze. Beneficii Oferite Se asigura pregatire la locul de munca si ulterior citeste mai mult
Companie
S.C. PRODMOBIL M 96 S.RL.
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
18 Aug
Angajam muncitori necalificati-laborator cofetarie
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 28-07-2016 Responsabilitati angajam muncitori necalificati-laborator cofetarie Angajam munitori necalificati pentru laborator cofetarie (brand UGATTI), in zona 2 Cocosi/ Straulesti, SECTOR 1. Experienta in laborator cofetarie nu este obligatorie. Angajatul trebuie sa fie: responsabil, corect, doritor sa invete, . Salariul este variabil, in functie de experienta.

Mai multe detalii se ofera dupa interviu si proba practica. Va rugam sa trimiteti CV-urile inainte de a participa la interviu. Programul de munca este de luni pana vineri, nu se lucreaza sambata si duminica. Cerinte Angajam munitori necalificati pentru laborator cofetarie (brand UGATTI), in zona 2 Cocosi/ Straulesti, SECTOR 1. Experienta in laborator cofetarie nu este obligatorie. Angajatul trebuie sa fie: responsabil, corect, doritor sa invete, . Salariul este variabil, in functie de experienta. Mai multe detalii se ofera dupa interviu si proba practica. Va rugam sa trimiteti CV-urile inainte de a participa citeste mai mult
Companie
sc felice srl
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Tamplar / montator / necalificati
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Prelucrarea lemnului / PVC, Service / Reparatii Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal S.C.

MOBIRA GRUP SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6 – Crangasi, angajeaza tamplar-montator pentru mobilier din PAL/MDF cu experienta si muncitori necalificati dispusi sa invete meseria de tamplar. Descrierea jobului S.C. MOBIRA GRUP SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6 – Crangasi, angajeaza tamplar-montator pentru mobilier din PAL/MDF cu experienta si muncitori necalificati dispusi sa invete meseria de tamplar. Descrierea companiei S.C. MOBIRA GRUP SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6 – Crangasi, angajeaza tamplar-montator pentru mobilier din PAL/MDF cu experienta si muncitori necalificati dispusi sa invete meseria de tamplar.
Companie
MOBIRA GRUP SRL
Categoria jobului
Prelucrarea lemnului / PVC Service / Reparatii Service Industria lemnului
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Angajam personal calificat si necalificat.
Bucuresti

Candidatul ideal Muncitori cu sau fara calificare de electrician, tehnician instalatii electrice curenti slabi. Se ofera un pachet salarial corelat cu experienta si implicarea. Descrierea jobului Cablarea pentru instalatie electrica de joasa tensiune si curenti slabi..

Candidatul ideal Muncitori cu sau fara calificare de electrician, tehnician instalatii electrice curenti slabi. Se ofera un pachet salarial corelat cu experienta si implicarea. Descrierea jobului Cablarea pentru instalatie electrica de joasa tensiune si curenti slabi.
Companie
SC DAIONI SERV TEAM SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Service / Reparatii Specialisti / Tehnicieni Constructii Service Tehnician
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30Aug
12 Aug
Confectioner tamplarie aluminiu ; necalificati pt. calif...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 22-07-2016 Responsabilitati debitare prelucrare asamblare sisteme din aluminiu pentru ferestre, usi, fatade cortina. Cerinte cunostiinte de desen tehnic, cunostiinte de lacatuserie generala, indemanatic, istet, dornic sa invete Beneficii Oferite in functie de calificare si rezultatele obtinute , bonusuri lunare, trimestriale, anuale. Descrierea firmei S.C. ALUMINIUM PROMOTION Co.

SRL este o societate comerciala cu capital privat al carei obiect principal de activitate este executia si montajul de sisteme din aluminiu pentru obiective civile si industriale din domeniul constructiilor Companie ALUMINIUM PROMOTION Posturi disponibile 5 Domeniu Productie Nivel experienta Fara experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Liceu Nivel salarial 450 - 700 Euro Localitate BUCURESTI Magurele Tara ROMANIA
Companie
ALUMINIUM PROMOTION
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Aug
Muncitori Calificati/Necalificati
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 08-08-2016 Responsabilitati Pentru cei care nu au experienta in domeniu se ofera calificare. - montare si demontare piese; - incarcare si descarcare marfa; - activitate de lucru in depozit. Cerinte - experienta pe o pozitie similara in depozit sau productie reprezinta avantaj.

Beneficii Oferite - salariu negociabil in functie de experienta; - posibilitate de dezvoltare profesionala; - contract de munca full time; - program de lucru 8 h; - ore suplimentare platite. Detalii: 0737 163 162 Descrierea firmei Identificam, selectionam si recomandam candidati talentati prin care companiile se pot dezvolta. Oamenii fac diferenta, iar succesul unei companii este garantat doar de calitatea oamenilor integrati in companie. Companie QLT Posturi disponibile 5 Domeniu Aprovizionare / Achizitii Mentenanta / Instalatii Nivel experienta Sub 6 luni 6 - 12 luni 1 - 2 ani 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala generala Scoala profesionala Liceu Nivel salarial Confidential citeste mai mult
Companie
QLT
Categoria jobului
Aprovizionare / Achizitii Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
23 Aug
Cautam membrii in echipa de muncitori calificati/necalificati
Bucuresti,

Descrierea companiei Afacerea firmei este de a oferi servicii de amenajari interioare (cod CAEN 4120) pentru ca orice detinato de locuinta/ cladire de birouri are nevoie mai devreme sau mai tarziu de renovarea proprietatii.

Serviciile oferite sunt: - renovari locuinte - renovari birouri si spatii comerciale - constructii case - renovari exterioare pentru ca dorim ca proprietatile detinute sa reprezinte bunul gust al clientilor nostrii. Descrierea postului Firma de constructii, angajeaza echipa de muncitori calificati/necalificati pentru efectuarea de lucrari de constructii si amenajari interioare in orasul Bucuresti. Cautam persoane serioase, cu experienta in domeniu. Oferim seriozitate si beneficii financiare competitive. Cerintele postului - seriozitate - punctualitate - dorinta de munca
Companie
Macara Concept Activ SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Aug
Muncitori calificati/necalificati
Bucuresti

Pentru cei care nu au experienta in domeniu se ofera calificare. Responsabilitati: - montare si demontare piese; - incarcare si descarcare marfa; - activitate de lucru in depozit. Cerinte - experienta pe o pozitie similara in depozit sau productie reprezinta avantaj.

Beneficii Oferite - salariu negociabil in functie de experienta; - posibilitate de dezvoltare profesionala; - contract de munca full time; - program de lucru 8 h; - ore suplimentare platite. Detalii: 0737 163 162Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Consultanta de succes genereaza afaceri de succes! MISIUNEA QLT (tm) Identificam, selectionam si recomandam candidati talentati prin care companiile se pot dezvolta. Oamenii fac diferenta, iar succesul unei companii este garantat doar de calitatea oamenilor integrati in companie. Alegand colaborarea cu QLT (tm), veti obtine: PROFESIONALISM, CALITATE & INOVATIE. Principala caracteristica care ne defineste ca profesionisti este usurinta de a identifica potentialul candidatilor si citeste mai mult
Companie
QLT Group Romania
Categoria jobului
Achizitii; Productie; Transport Logistica Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
30 Aug
Lacatusi-Montatori/Alpinisti pentru hipermarketuri
Bucuresti; Ilfov

Compania activeaza in domeniul amenajarilor interioare si realizeaza lucrari diverse: instalare rafturi metalice, semnalistica, reclame suspendate, mobilier lemn sau metal, sisteme acces clienti etc.

Cerinte: Experienta in domeniu si pe o pozitie similara reprezinta avantaj- Lacatus-montator, montatori mobilier, sudori, alpinisti, policalificati si necalificati; Persoane orientate spre rezultate si dezvoltare profesionala; Abilitati tehnice; Disponibilitate la deplasari in tara si ocazional in afara tarii. Oferta: Salariu corelat cu experienta; Ore suplimentare platite; Transport+cazare+diurna in deplasare; Contract de munca- perioada nedeterminata; Mediu de lucru competitiv, profesionsit- clienti internationali; Traininguri oferite de firma pentru cei fara experienta; Detalii: 0737 163 162Cerinte:Diploma universitaraDetalii Companie:Consultanta de succes genereaza afaceri de succes! MISIUNEA QLT (tm) Identificam, selectionam si recomandam candidati talentati prin care companiile se citeste mai mult
Companie
QLT Group Romania
Categoria jobului
Inginerie; Intretinere; IT Telecomunicatii It&c
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
30 Aug
Lacatusi-Montatori/Alpinisti pentru hipermarketuri
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-08-2016 Responsabilitati Compania activeaza in domeniul amenajarilor interioare si realizeaza lucrari diverse: instalare rafturi metalice, semnalistica, reclame suspendate, mobilier lemn sau metal, sisteme acces clienti etc.

Cerinte Experienta in domeniu si pe o pozitie similara reprezinta avantaj- Lacatus-montator, montatori mobilier, sudori, alpinisti, policalificati si necalificati; Persoane orientate spre rezultate si dezvoltare profesionala; Abilitati tehnice; Disponibilitate la deplasari in tara si ocazional in afara tarii. Beneficii Oferite Oferta: Salariu corelat cu experienta; Ore suplimentare platite; Transport+cazare+diurna in deplasare; Contract de munca- perioada nedeterminata; Mediu de lucru competitiv, profesionsit- clienti internationali; Traininguri oferite de firma pentru cei fara experienta; Detalii: 0737 163 162 Descrierea firmei Identificam, selectionam si recomandam candidati talentati prin care companiile se pot dezvolta. Oamenii fac diferenta, citeste mai mult
Companie
QLT
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 16 locuri de munca ( muncitori necalificati si fara experienta ) in bucuresti , afisate in 2 pagini.