Joburi ingrijire batrani in bucuresti

Cauta in 76 locuri de munca ingrijire batrani in bucuresti in 2016

24Jul
07 Jul
Ingrijire batrani-ITALIA
Bucuresti, Italia

Descrierea companiei Agentie de Recrutare si PLasare a Fortei de Munca in Strainatate Descrierea postului Agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca, selecteaza candidati pentru postul de: INGRIJIRE BATRANI- ITALIA RESPONSABILITATI: Asistarea si ingrijirea persoanei batrane; Program de lucru: 8-10 ore/zi OFERTA: Norma

intreaga; contract legal de munca pe perioada nedeterminata; salariu: 700 Euro net/luna; salarizare fixa cazare si masa asigurate plecare rapida Cerintele postului CERINTE: Studii minim necesare: Liceu Experienta necesara: Mai putin de 1 An Varsta minima preferata: 35 Varsta maxima preferata: 55 ALTE CERINTE: Limba italiana; Nivel: intermediar Experienta in domeniu constituie avantaj la selectie; Persoana muncitoare, serioasa, politicoasa.; Se accepta persoane de sex: Feminin COSTURI CANDIDAT: Tarif de procesare a dosarului: 360 lei (se plateste la inscriere); Tarif de mediere - 400 EURO – se citeste mai mult
Companie
Accent recruiting
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Bona, Menajera, Ingrijire batrani
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam BONA, MENAJERA, PERSONAL INGRIJIRE BATRANI pentru familii deosebite din Bucuresti. Cerinte post: experienta anterioara (reprezinta avantaj), persoana serioasa, calma, comunicativa, interesata de o colaborare pe termen lung. Salariul lunar oferit: 2000 – 2500 Lei.

Programari interviu la numerele de telefon indicate sau trimite CV-ul tau Ne recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jul
Ingrijire batrani Italia
Bucuresti, Sectorul 5 Strainatate Italia

Caut urgent personal feminin pentru ingrijire batrani la domiciliu in Italia. Varsta maxima 60 de ani. Se accepta chiar si prima experienta iar limba italiana nu este obligatorie. Acest job nu necesita calificare deoarece consta in ajutarea persoanei in varsta la treburile casnice precum si prepararea meselor zilnice.

Documente necesare : Cazier Judiciar Adeverinta Medicala Nu se platesc taxe de mediere sau comisioane nici in tara nici in Italia. Pentru detalii sunati la nr. 0039/3456059735 758 - arata telefon -
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24Jul
20 Jul
Bona, Menajera, Ingrijire batrani
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam BONA, MENAJERA, PERSONAL INGRIJIRE BATRANI pentru familii deosebite din Bucuresti Programele de lucru sunt diferite in functie de solicitarile familiilor angajatoare: - part-time: 4 - 6 h/zi; - full-time: 8 - 10 h/zi; - intern: cazarea, hrana si transportul este asigurat de familia angajatoare.

Cerinte post: - persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung; - capacitate buna de comunicare si adaptare la cerintele familiei; - experienta (reprezinta avantaj); - cunostinte limba straina reprezinta avantaj; Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 17:00 Ne recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania. CONTRACTE / FAMILII DEOSEBITE. SALARII EUROPENE !
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Ingrijire Batrani in Bucuresti
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam personal pentru ingrijire persoana varstnica in Bucuresti. Program de lucru: intern, 2 week-end-uri libere/luna Cazarea si hrana sunt asigurate de familia angajatoare. Salariul lunar oferit: 1800 - 2000 Lei. Cerinte post: experienta anterioara, prezentarea referintelor, persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung.

Programari interviu telefonic sau trimite CV
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
15 Jul
Ingrijire batrani
Bucuresti, Sectorul 2

Caut doamna serioasa pentru ingrijire batrana la domiciliu. Perioada ultimul weekend al fiecarei luni. Casa si masa asigurate. Program de la 08:00 la 20:00. salariu avantajos. .

Caut doamna serioasa pentru ingrijire batrana la domiciliu. Perioada ultimul weekend al fiecarei luni. Casa si masa asigurate. Program de la 08:00 la 20:00. salariu avantajos.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Bona, menajera, ingrijitor batrani in Bucuresti
Romania BUCURESTI

Titlu: Bona, menajera, ingrijitor batrani in Bucuresti Status: Activat Locuri disponibile: 20 Tara: Romania Orase: BUCURESTI Tip job: Full time, Part time Domeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Nivel cariera: Intermediar Descriere: Angajam bone, menajere, personal ingrijire batrani pentru familii deosebite din Bucuresti.

Salariul lunar oferit: 400 - 800 Euro, in functie de experienta si programul de lucru solicitat.Conditii de lucru exceptionale.Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 17:00 sau trimite CV-ul tau la adresa de email indicataNe recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania. Cerinte: Cerinte post:- experienta anterioara reprezinta avantaj;- prezentarea recomandarilor;- persoana activa, atenta la detalii, serioasa si interesata de o colaborare pe termen lung. Tip promovare: Standard Salariu: Negociabil RON Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Da Transport platit: Da Data expirarii: 03-08-2016 Experienta minima: Nivel citeste mai mult
Companie
PROFILES RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time , part-time
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jul
INGRIJIRE BATRANI ANGLIA fara comision, fara intermediari
Bucuresti, Sectorul 1 Anglia

SylvianCare Ltd NU percepe TAXE sau COMISIOANE; angajator direct! - se ofera suport pentru a putea activa ca si un cetatean britanic, avand aceleasi beneficii : 28 de zile concediu/an, cont bancar cu obtinere NINO, asigurare medicala; - curs de Induction la sosire conform legislatiei engleze; - cazarea este asigurata contra-cost de catre angajator; - semnarea contractului de munca inainte de

a pleca din tara; - contract pe 12 luni, cu posibilitate de prelungire; - plata pentru Infirmier - de la 8.0 lire/ora ajunge pana la 8.50 lire/ora; - se poate ajunge pana la 60-70 ore/saptamana; - exista posibilitate de promovare. Cerinte: - persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani - limba engleza la nivel conversational - cazier judiciar curat - detinerea carnetului de conducere si experienta la volan constituie un avantaj - experienta cu persoanele varstnice este luata in considerare, inclusiv cu membrii familiei - persoana rabdatoare, amabila ce doreste sa isi citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jul
Ingrijire batrani in Germania
Bucuresti, Sectorul 1 Strainatate Germania

Agentia de Recrutare si Plasare Forta de Munca in Strainatate, SC Job Mayer Vermittlung cauta FEMEI pentru ingrijirea persoanelor varsnice in Germania. Pentru a desfasura aceasta activitate aveti nevoie de o atitudine pozitiva, ȋntelegatoare si responsabila, doar asa o sa reusiti sa ajutati persoanele aflate ȋn ȋngrijirea dumneavoastra si sa le oferiti suportul de care au nevoie.

Cerinte: - Studii medii; - Sa aiba cunostiinte de limba germana la nivel conversational Beneficii: - Cazare - Conditii legale cu contract de munca - Salar motivant Cei interesati va rugam sa ne trimiteti CV-ul impreuna cu o fotografie pe adresa de email jobmayerarbeit [at] yahoo.com sau pentru alte informatii la numarul de telefon 757 - arata telefon -
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
15 Jul
Ingrijire Batrani – cartierul Bucurestii Noi
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam personal pentru supraveghere si menaj pentru familie de varstnici din Bucurestii Noi, sector 1. Program de lucru: 4 - 5 ore/ zi de Luni pana Vineri Salariul lunar oferit: 1000 - 1200 Lei. Cerinte post: experienta anterioara, prezentarea referintelor, persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung.

Programari interviu la numerele de telefon indicate de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 17.00 sau trimite CV. Ne recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania.
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 76 locuri de munca ( ingrijire batrani ) in bucuresti , afisate in 8 pagini.