Joburi gradinite de stat in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca gradinite de stat in bucuresti in 2016

27Sep
16 Sep
Trainer Mind Lab-prescolari
Bucuresti

Trainerul Mind Lab va preda cursuri copiilor in gradinite de stat conform unei programe si metodologii specifice. Activitatea trainerului se va desfasura la sediul clientului in intervalele orare 08.30-12.30 sau 15:30-17:00 Cerinte: Sa detina PFA/ SRL / II. Experienta si pregatire pedagogica in invatamantul prescolar.

Bune abilitati de comunicare si prezentare; Sistematic si bine organizat, energic, creativ, cu initiativa, adaptabil si deschis in fata clasei. Entuziast in predarea lectiei; Disponibilitate de deplasare in Bucuresti, la sediul clientilor. Oferta: Contract de furnizor autorizat al cursurilor Mind Lab. Training de specialitate.
Companie
Edu Training SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Sep
Promoteri sectorul 6 - Bucuresti
Bucuresti

Candidatul ideal S.C. CHILDREN EDUCATION S.R.L. (www.CleverChildren.ro) cauta 3 tineri pentru a distribui materiale promotionale in parcurile din sectorul 6 din Bucuresti (zonele Drumul Taberei, Militari, Cotroceni, Crangasi). Promoterii vor fi impartiti in echipe de cate doi si vor avea un program flexibil, part - time, de luni pana vineri sau in weekend, dupa preferinte.

Cerinte: domiciliul in sectorul 6 si o buna cunoastere a cartierelor/ zonelor din sectorul 6 reprezinta un avantaj! Descrierea jobului Distributie flyere in scoli si gradinite. Program flexibil, part-time, 100lei/ saptamana (luni - vineri, 2 ore/ zi). Programul pentru gradinte este: 07.30 - 08.30, 16.30 - 17.30.Programul pentru scoli este: 07.30 -08.30, 11.30 - 12.30. BONUS: 20 lei pentru fiecare copil inscris care se va inscrie la cursuri de la scoala unde vor fi repartizati. Descrierea companiei CLEVER children ofera copiilor si adolescentilor din Romania programe de training moderne care au ca scop dezvoltarea citeste mai mult
Companie
S.C. CHILDREN EDUCATION S.R.L
Categoria jobului
Educatie / Training / Arte Marketing Merchandising / Promoteri Publicitate Relatii publice Merchandising Training Publicitate
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Sep