Joburi centrul vechi in bucuresti

Cauta in 42 locuri de munca centrul vechi in bucuresti in 2016

20 Jul
Receptioner hotel Centrul Vechi istoric
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Experienta pe un post similar minim 1 an- obligatorie; - Absolvent studii superioare - Cunoasterea programului de gestiune Fidelio; - Cunostinte avansate de limba engleza; - Cunostinta unei alte limbi de circulatie internationala - reprezinta un avantaj; - Persoane tinere, sociabile, motivate; - Corectitudine si fidelitate, abilitati de comunicare - Persoane energice, responsabile, oneste, cu spirit de echipa si initiativa. - Orientare catre client; - Cunostinte operare PC la nivel avansat Descrierea jobului Angajam personal hotel: RECEPTIONER HOTEL CENTRUL VECHI ISTORIC, Intampinarea si consilierea clientilor intr-o maniera eleganta si prietenoasa Oferim cazare pentru angajatii care nu au citeste mai mult
Companie
CONFIDENTIAL
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Angajam animatoare si ospatarita pentru club in centrul vechi
Bucuresti, Sectorul 3

Angajam animatoare cu sau fara experienta pentru club select situat in Centrul Vechi. Cerinte: varsta minima 18 ani, aspect fizic placut si ingrijit. Plata in fie care zi (comison ) ,,, .

Angajam animatoare cu sau fara experienta pentru club select situat in Centrul Vechi. Cerinte: varsta minima 18 ani, aspect fizic placut si ingrijit. Plata in fie care zi (comison ) ,,,
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Angajaz osptar bistro centrul vechi
Bucuresti, Sectorul 2

Angajaz ospatar , fata sau baiat Experienta minim 1 an Bistro linistit din centrul vechi cu istoric de 7 ani . Loc de munca stabil , personal prietenos . Salariu fix plus tips. Cv atasat va rog . .

Angajaz ospatar , fata sau baiat Experienta minim 1 an Bistro linistit din centrul vechi cu istoric de 7 ani . Loc de munca stabil , personal prietenos . Salariu fix plus tips. Cv atasat va rog .
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
PROMATARITA pt centrul vechi. SALARIU 100 ron PE ZI +comision
Bucuresti, Sectorul 2

Angajam PROMOTARITA Pt centul vechi vorbitoare de limba engleza Salariu fix zilnic + comision

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24Jul
21 Jul
Casiere
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 21-07-2016 Responsabilitati Bistro in zona Centrul Vechi ,Aviatiei si Pta.Alba Iulia angajeaza casiere vanzatoare cu sau fara experienta. Pachetul salarial este unul atractiv si conditiile de munca optime.

Daca esti o persoana cu experienta, dinamica, entuziasta, cu abilitati de comunicare, si doresti sa te dezvolti pe plan profesional intr-un mediu modern si placut, te asteptam in echipa ! Cerinte - fete/baieti prezentabili,comunicativi,atitudine pozitiva si politicosi. - studii medii; - limba engleza conversational - experienta minima in vanzari Beneficii Oferite - carte de munca ; - salariu atractiv; bonusuri; - posibilitate de promovare; - colectiv tinar si dinamic; - mediu de lucru placut. Descrierea firmei Boulangerie de lux, Grenier a Pain, prima franciza a lantului Grenier a Pain in Romania, localizata in zona de nord a Bucurestiului promoveaza produse de o calitate superioara, oferind spre vanzare o gama variata de delicatese, pregatite dupa retete speciale. citeste mai mult
Companie
SC.MAISON DU BON PAIN SRL
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jul
Picol
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal CANDIDATUL IDEAL: - Orientare si deschidere catre client ; - Excelente abilitati de comunicare ; - Responsabilitate si seriozitate ; - Dinamism si spirit de initiativa ; - Flexibilitate si spirit de echipa. Descrierea jobului Picol/ Ajutor Ospatar -Întâmpinarea clientilor, prezentarea meniului, preluarea si servirea comenzii, încasarea notelor de plata, debarasarea meselor ; -Cunoasterea meniului si oferirea de informatii/recomandari corecte si complete clientilor ; - Servirea preparatelor culinare si a bauturilor ; -Încasarea contravalorii serviciilor oferite ; -Mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca conform normelor în vigoare ; -Politete si citeste mai mult
Companie
The Elbow Room S.R.L.
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Altele Horeca Industrie alimentara Altele
Tipul jobului
full-time , part-time , project-based
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Jul
Ajutor Bucatar
Bucuresti

Ajutor Bucatar Candidatul ideal Energic Descurcaret Bun simt si cooperare Determinat sa munceasca pentru evolutie profesionala si financiara Deschis la schimbarile de program Experienta in bucatarie, bar, cafenele etc.

reprezinta avantaj Rezistent la efort Descrierea jobului Suport pentru pregatirea gratarului Curatenie vase Ajutor pentru prepararea diverselor tipuri de mancare Lucru in echipa cu ospatarii, bucatarii, salatierii. Pregatirea si sortarea legumelor Mentinerea curateniei in bucatarie Alte sarcini trasate de superiorul direct Program: Flexibil (se poate lucra in ture) Locatie: Piata Victoriei / Piata Romana / Centrul Vechi / Calea Floreasca Beneficii: Bonuri de masa, diverse reduceri, perioade frecvente de promovare in functie, mese gratuite etc. Descrierea companiei DIVAN GROUP deține restaurantele Divan, Divan Express, Meze Taverna și agenția de turism AA travel. Restaurantele Grupului nostru reprezintă magia culinară însăși, dată de citeste mai mult
Companie
Divan Procurement SRL
Categoria jobului
Productie; Studenti; Vanzari Comert Vanzari
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
14 Jul
Asistent Manager
Bucuresti - 21.06.2016

Nivel cariera: Entry level (sub 3 ani exp) Denumire firma: Talent Center Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Secretariat/Administrativ Data introducerii: 21.06.2016 Talent Center are un mare diferentiator fata de competitie: nu renuntam niciodata la un proiect ! Suntem perfectionisti si mereu ajungem la finalul pe care ni-l propunem .

Mai mult decat atat, avem o relatie speciala cu clientii nostri. Pentru noi, acestia sunt niste povesti, niste lectii de viata, niste suflete cu viata reala, dincolo de mediul organizational. Acea parte din oameni, noi o adoram. Iar termenul de ”client” se pierde cu usurinta si nu ne pare rau deloc. Suntem inainte de orice, OAMENI Descrierea postului: Asistent Manager in cadrul unui Hostel din Centrul Vechi, mediu de lucru foarte placut si un management pe masura. Cerinte: Minim 1 an experienta ca si asistent manager.
Companie
Talent Center
Categoria jobului
Secretariat/Administrativ Administratie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
12 Jul
Receptioner/a
Bucuresti - 21.06.2016

Nivel cariera: Entry level (sub 3 ani exp) Denumire firma: Talent Center Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Turism/Hoteluri Data introducerii: 21.06.2016 Talent Center are un mare diferentiator fata de competitie: nu renuntam niciodata la un proiect ! Suntem perfectionisti si mereu ajungem la finalul pe care ni-l propunem .

Mai mult decat atat, avem o relatie speciala cu clientii nostri. Pentru noi, acestia sunt niste povesti, niste lectii de viata, niste suflete cu viata reala, dincolo de mediul organizational. Acea parte din oameni, noi o adoram. Iar termenul de ”client” se pierde cu usurinta si nu ne pare rau deloc. Suntem inainte de orice, OAMENI Descrierea postului: Receptioner/a in cadrul unui Hostel din Centrul Vechi. Cerinte: Experienta de minim 6 luni ca si receptioner/a in cadrul unui hotel sau hostel Limba engleza la nivel conversational
Companie
Talent Center
Categoria jobului
Turism/Hoteluri Hoteluri
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
12 Jul
Ajutor Bucatar
Bucuresti

Candidatul ideal Energic Descurcaret Bun simt si cooperare Determinat sa munceasca pentru evolutie profesionala si financiara Deschis la schimbarile de program Experienta in bucatarie, bar, cafenele etc.

reprezinta avantaj Rezistent la efort Descrierea jobului Suport pentru pregatirea gratarului Curatenie vase Ajutor pentru prepararea diverselor tipuri de mancare Lucru in echipa cu ospatarii, bucatarii, salatierii. Pregatirea si sortarea legumelor Mentinerea curateniei in bucatarie Alte sarcini trasate de superiorul direct Program: Flexibil (se poate lucra in ture) Locatie: Piata Victoriei / Piata Romana / Centrul Vechi / Calea Floreasca Beneficii: Bonuri de masa, diverse reduceri, perioade frecvente de promovare in functie, mese gratuite etc. Descrierea companiei DIVAN GROUP detine restaurantele Divan, Divan Express, Meze Taverna si agentia de turism AA travel. Restaurantele Grupului nostru reprezinta magia culinara însasi, data de un mix al bucatariei turcesti si grecesti citeste mai mult
Companie
Divan Procurement S.R.L.
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Horeca Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time , part-time , sezonier
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 42 locuri de munca ( centrul vechi ) in bucuresti , afisate in 5 pagini.