Joburi asistent medical generalist in bucuresti

Cauta in 19 locuri de munca asistent medical generalist in bucuresti in 2016

25 Aug
ASISTENT MEDICAL GENERALIST - ANESTEZIE
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal I.

Cunostinte: - Cunostinte privind normele de protectie a muncii si PSI specifice salilor de operatie si postoperator - Cunostinte privind utilizarea aparaturii de anestezie si postoperator, dezinfectante (spectru de actiune, concentratie, modul corect de utilizare) - Cunostinte privind tehnicile compatibile cu activitatea de asistent medical generalist: monitorizarea functiilor vitale, administrarea medicatiei, recoltare probe biologice, sondaje vezicale gastrice, clisme, etc. - Cunostinte si abilitati privind masurile de resuscitare cardiorespiratorii - Cunoasterea si respecterea riguroasa a procedurilor si standardelor de performanta II. Calitati, deprinderi si aptitudini: - Spirit de citeste mai mult
Companie
RETEAUA PRIVATA DE SANATATE REGINA MARIA
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
Asistent medical generalist
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 03-08-2016 Responsabilitati • Asigura asistenta medicala complexa de specialitate ca si asistent medical generalist, la nivelul cabinetelor, salilor de operatii sau de tratament ; • Respecta reglementarile privind prevenirea, controlul si combaterea infectiilor nosocomiale, a conditiilor igienico-sanitare, a circuitelor sanitare conform ordinelor in vigoare; • Utilizeaza si

pastreaza in bune conditii, echipamentele si instrumentarul din dotare, se ingrijeste de buna intretinere si folosire a mobilierului si inventarului moale existent; • Raspunde de bunurile aflate in gestiune. Se preocupa de aprovizionarea cu materiale si medicamente necesare interventiilor medicale. Raspunde de folosirea rationala a materialelor sanitare, de efectuarea tuturor manevrelor de ingrijire conform prescriptiilor medicale, de respectarea tehnicilor medicale si de asepsie; • Are obligatia de a aduce la cunostinta medicului sau a directorului administrativ orice neregula, defectiune, citeste mai mult
Companie
Lugera Makler SRL
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
18 Aug
ASISTENT MEDICAL GENERALIST - SPITAL
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Asistentul medical trebuie sa aibe:-Experienta de lucru in spital de minim 1 an , poate fi bloc operator, terapie intensiva sau sectie cu paturi-Disponibilitate pentru program de lucru in ture de 8 sau 12 ore-Deschidere pentru nou- Spirit de lucru in echipa- Persoana responsabila, organizata, dedicata profesiei Descrierea jobului Activitate de asistent medical generalist in spital , dedicat efectuarii actului medical la nivel de excelenta Descrierea companiei Spitalul Monza este cel mai mare si mai complex Centru Cardiovascular privat din Romania. Este un spital ce se intinde pe o suprafata de circa 8.000 mp, si se desfasoara intr-un spatiu structurat pe 9 niveluri ce insumeaza 18.000 mp. Spitalul citeste mai mult
Companie
Centrul Medical Policlinico di Monza
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Aug
09 Aug
ASISTENT MEDICAL GENERALIST
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in Medicina umana Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Minim 6 luni experienta in domeniu.Autorizatie de libera practica si malpraxis.

Persoana organizata,cu reale abilitati de comunicare si relationare. Descrierea jobului Pregatirea pacientilor pentru recoltarea probelor de laborator.Recoltarea probelor biologice la copii si adulti.Inregistrare analize medicale in programul medical.Comunicarea eficienta cu pacientii.
Companie
ST LUKAS CLINIC SRL
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
ASISTENT MEDICAL GENERALIST
Bucuresti

Candidatul ideal BINE PREGATIT, PUNCTUAL, ORGANIZAT, CAPABIL SA LUCREZE IN ECHIPA Descrierea jobului PROGRAM FULL-TIME SAU PART-TIME, DISPONIBIL PENTRU CONTRACT CU C.A.S.M.B. Descrierea companiei CENTRUL DE SANATATE ESTE INFIINTAT IN 2006 SI ESTE IN CONTRACT CU CASMB PENTRU O PALETA LARGA DE SERVICII MEDICALE IN DOUA CENTRE MEDICALE DIN BUCURESTI.

DISPUNEM DEASEMENEA DE O BAZA DE FIZOTERAPIE COMPLET DOTATA SI LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE PROPRIU IN CONTRACT CU C.A.S.M.B. AVEM APARATURA DE INALTA PERFORMANTA PRINTRE CARE ENUMERAM APARAT OSTEODENSITOMETRIE DEXA LUNAR PRODIGY ADVANCE, TOMOGRAF IN COERENTA OPTICA 3D ZEISS CIRRUS HD- 500 SI ECOGRAFE GENERAL ELECTRIC (VOLUSON S8 4D, VIVID C5, LOGIQ 5).
Companie
MEDIC LINE
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
Asistent Medical Neonatologie / ATI / Bloc Operator
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Cautam asistenti medicali Neonatologie, Bloc Operator si ATI Cerinte: Neonatologie: 1.

Cunostinte privind evolutia normala a nou nascutului 2. Cunostinte si abilitati BLS ATI&Bloc Operator: 1. Cunostinte privind tehnicile compatibile cu activitatea de asistent medical generalist:monitorizarea functiilor vitale, administrarea medicatiei, recoltare probe biologice etc. 2. Cunostinte si abilitati privind masurile de resuscitare cardiorespiratorii 3. Cunostinte privind utilizarea aparaturii de anestezie si postoperator, dezinfectante 4. Cunostinte privind echipamentul din sala de operatie si modul correct de utilizare a acestuia. 5. Autorizatie de libera practica, asigurare malpraxis 6. Minim 3 ani citeste mai mult
Companie
Regina Maria
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Aug
Asistent Medical Generalist
Bucuresti, Oradea, Sighetu Marmatiei, Timisoara, Turda

Compania MedLife cauta asistenti medicali cu experiena (spital si clinica) Cerinte: - Autorizatie de Libera Practica - Excelente abilitati de comunicare - Capacitate de organizare a activitatii individuale - Orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa - Atitudine profesionala in relatia cu clientii.

Beneficii - Posibilitate de dezvoltare a carierei in cadrul celui mai mare operator national de servicii medicale - Mediu de lucru profesionist - Instrumente de lucru conform necesitatilor postului.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
12 Aug
Asistent medical in UK
Bucuresti, Pitesti, Ploiesti,

Descrierea companiei SHR este o firma de recrutare din UK, domeniul principal de activitate este recrutarea de personal medical. Descrierea postului Simply Health Recruitment organizeaza interviuri in Bucuresti pentru posturi de asistent medical in Anglia, pe data de 24 - 25 Februarie 2015.

In perioada urmatoare recrutam asistenti medicali pentru un mare furnizor de servicii medicale din Marea Britanie. Compania este in cautare de asistenti medicali pentru posturi cu norma intreaga de aproximativ 40 de ore pe saptamana in diverse locatii din Marea Britanie (Nordul Tarii Galilor, Anglia – North East: Newcastle, Sunderland, Durham si Teeside, East Midlands – Nottingham, Derby si zonele limitrofe). Compania ofera asistenta la relocare: 1. Bilet de avion platit pana in Marea Britanie. 2. £500 avans din salariu si ajutor cu costurile pentru cazare. 3. Plecarea se stabileste dupa obtinerea tuturor documentelor necesare. 4. Posibilitate de a incepe pe postul de infimier pana la citeste mai mult
Companie
Simply Health Recruitment
Categoria jobului
Medicina Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
asistent-medical-interviu-bucuresti
Londra, Oxford, Sud Vestul ANngliei Anglia Bucuresti

Aceasta oferta este pentru Asistentii Medicali care trebuie sa sustina testul IELTS pentru a se inregistra la NMC Pozitia: INFIRMIER Tara: Marea Britanie Locatie : LONDRA, Oxford, SUD-Vestul Angliei interviu Pozitii disponibile: 25 Locul de munca: Centre de Ingrijire Salariu BRUT : cuprins intre 08.00-9.

50 lire sterline pe ora Ce ofera Angajatorul : • Perioada contractului: permanenta, • Nu se plateste impozit pe salariu pentru primii 10.000 de lire sterline, • Se lucreaza in medie 36 ore pe saptamana, • Beneficiati de Asigurari Sociale, • Beneficiati de Asigurari Medicale, • Acces la Schema de Pensie, • Concediu platit-Concediul de odihna anual este de 30 de zile, • Posibilitati de formare profesionale si cursuri • Pachet de relocare : 2000 de lire sterline. Acest pachet de relocare nu il veti primi dvs in mana . • Pachetul de relocare este destinat pentru a acoperi cazarea la hotel in caz de nevoie ,pentru cel putin o citeste mai mult
Categoria jobului
Asistent medical Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Centru medical angajeaza asistente receptie
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 25-08-2016 Responsabilitati -intampina pacientii -raspunde la telefon -ofera detalii referitoare la investigatiile oferite -utilizeaza softul medical -diverse activitati de secretariat -incaseaza contravaloarea investigatiilor cu plata Cerinte -seriozitate -experienta in domeniul medical -scoala de asistent medical generalist in curs constituie avantaj Companie Confidential Posturi

disponibile 3 Domeniu Medical / Farmacie Nivel experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (in curs) Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
Confidential
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 19 locuri de munca ( asistent medical generalist ) in bucuresti , afisate in 2 pagini.