Joburi ingrijire batrani la domiciliu in brasov

Cauta in 5 locuri de munca ingrijire batrani la domiciliu in brasov in 2016

25Jul
16 Jul
ingrijitor batrani la domiciliu
Brasov

Fundatia Seniorenbetreuung cauta personal calificat sau cu exeperienta in servicii de menaj si ingrijire persoane varstnice la domiciliu, pentru Austria si Germania. Conditie obligatorie vorbitor de limba germana nivel mediu. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0354100689 intre orele 09:00- 17:00 de luni pana vineri. .

Fundatia Seniorenbetreuung cauta personal calificat sau cu exeperienta in servicii de menaj si ingrijire persoane varstnice la domiciliu, pentru Austria si Germania. Conditie obligatorie vorbitor de limba germana nivel mediu. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0354100689 intre orele 09:00- 17:00 de luni pana vineri.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
09 Jul
Ingrijitori / ingrijitoare persoane la domiciliu
Bacau Brasov Ploiesti STRAINATATE Vaslui

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in Au pair / Babysitter / Curatenie, Personal calificat Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Angajam ingrijitoare persoane la domiciliu, pentru familii din zona de nord a Italiei:- experienta anterioara in domeniul medical sau asistenta sociala, in Romania sau strainatate;- cunoasterea limbii italiene la nivel conversational;- in functie de nevoile persoanelor aflate in ingrijire, angajatul trebuie sa ofere asistenta permanenta medicala, sociala, dupa caz. Descrierea jobului - NU PERCEPEM COMISION- salariul este de 900 euro, net;- se acorda repaus saptamanal, masa si cazare;- se acorda concediu platit. Descrierea companiei Tomasi Group are o istorie de peste 20 de ani pe piata romaneasca. Suntem o companie cu activitate internationala, citeste mai mult
Companie
Tomasi Group
Categoria jobului
Au pair / Babysitter / Curatenie Personal calificat Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Salariu
900900 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Ingrijire batrani Anglia
Brasov, Strainatate Anglia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de Infirmier si Asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie.

Responsabilitati: - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum spalarea, imbracarea, utilizarea toaletei si hrana - indeplinirea sarcinilor casnice precum curatenia, spalatul hainelor si cumparaturile - verificarea temperaturii - asistarea doctorilor in cadrul examinarilor fizice - administrarea medicamentelor si a injectiilor Remuneratie: Incepand de la 6,31 Lire sterline/ora pentru atingerea cotei zilnice de munca. Cerintele postului Cerinte: - Femei, barbati sau cupluri. - Harnici si de incredere. - Cunoscator de limba engleza nivel mediu/bun/avansat. - Varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani. Telefoane: 0268-311547, 0368-412996.
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Farmacie / Healthcare Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Ingrijire batrani ANGLIA - studii si practica
Brasov, Anglia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Acesta este un program de studii si practica in domeniul asistentei medicale/ingrijirii persoanelor varstnice, in cadrul azilelor de batrani si/sau a clinicilor medicale specializate, care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara si urmeze cursurile

vocationale in domeniul amintit si sa efectueze practica platita, la angajatori din Marea Britanie. Banca de Joburi recomanda programul Health Care Assistant in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Salariul minim incepe de la 6.31 GBP/ora, dar poate face obiectul schimbarii, in functie de stabilirea salariului minim anual in Marea Britanie. Salarizare aproximativa: 1085 - 1.728 GBP/luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte. Cerintele postului Telefoane: 0268-311.547, citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Farmacie / Healthcare Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25Jul
23 Jul
Angajam ingrijitoare batrani Italia
Brasov Strainatate Italia

Angajam urgent personal feminin pentru ingrijire batrani la domiciliu in Italia. Varsta maxima 60 de ani. Limba italiana nu este obligatorie ,se accepta chiar si prima experienta. Contract intre 6 luni sau un an. Documente necesare : Cazier Judiciar Adeverinta Medicala Nu se platesc taxe de mediere. Pentru detalii sunati la nr 0039/3456059735 .

Angajam urgent personal feminin pentru ingrijire batrani la domiciliu in Italia. Varsta maxima 60 de ani. Limba italiana nu este obligatorie ,se accepta chiar si prima experienta. Contract intre 6 luni sau un an. Documente necesare : Cazier Judiciar Adeverinta Medicala Nu se platesc taxe de mediere. Pentru detalii sunati la nr 0039/3456059735
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job