Joburi vanzatoare in braila

Cauta in 3 locuri de munca vanzatoare in braila in 2016

24Aug
19 Aug
Angajam vanzatoare magazin papetarie-birotica
Braila ROMANIA

Postat la: 16-08-2016 Responsabilitati Domeniul - Magazin specializat papetarie birotica Postul vizat - lucrator comercial (vanzatoare) Cerinte Experienta in vanzari constituie un avantaj.

Descrierea firmei Magazin specializat papetarie birotica - Libraria Carioca Companie SC TEMPTIS SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Alte domenii Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Braila Tara ROMANIA
Companie
SC TEMPTIS SRL
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Angajez vanzatoare magazin non-stop
Braila

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Romana Peste 6 luni experienta in MLM / Vanzari directe Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Sa aiba cunostinte despre casa de marcat(sa stii sa bati in casa de marcat).Varsta 25-45 ani.Aspect placut.Program 12 cu 24; 06-18 18-06.Salariu 1200 ron. Descrierea jobului . Descrierea companiei .
Companie
Trans Siciliana S.R.L.
Categoria jobului
MLM / Vanzari directe Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
3001200 ron
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Aug
Vanzatoare articole sportive Promenada Mall
Braila

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal -studii medii; -6 luni experienta in vanzari ; - cunostinte utilizare PC; - abilitati de negociere, diplomatie, toleranta; - discernamant si capacitatea de a rezolva probleme; - putere de decizie si asumarea responsabilitatii; - spirit de ordine si disciplina; - echilibru emotional si stabilitate in atitudine si comportament; - usurinta in comunicare si abilitati pentru lucrul in echipa; - dorinta de dezvoltare si preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual; - corectitudine, flexibilitate, rezistenta la efort si stres. Descrierea jobului - ´╗┐Organizeaza activitatea din magazin; - Participa activ la procesul de vanzare; - Asigura evidenta zilnica a vanzarilor de produse si citeste mai mult
Companie
SPORT LINE SHOP SRL
Categoria jobului
Altele Vanzari Vanzari Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24Aug