Joburi soferi in austria

Cauta in 4 locuri de munca soferi in austria in 2016

28Jul
07 Jul
-soferi-tir-austria-fara-comision
MΓ€der Austria

NU SE PERCEP NICI UN FEL DE TAXE SAU COMISIOANE. Firma cu renume specializata în domeniul de Personal Leasing cu sedii în Austria, Germania si Elvetia angajeaza soferi TIR pentru Austria (granita cu Elvetia). Transport national si transport de santier. Program de lucru 40-50 ore/saptamâna.

Beneficii: - Contract de munca in Austria, nedeterminat - Concediu platit + asigurare de sanatate - Salarizare atractiva si plata punctuala - Cazare asigurata, contra cost 365€/luna (bucatarie si baie la comun, dar dormitor separat) Cerinte: - Cunostinte lb. germana, nivel mediu, B1 (OBLIGATORIU) - Min. 2 ani axperienta pe camion de 40T - Permis CE si C95 + Card tahograf si atestate valabile - Masina personala + GPS NU SE PERCEP NICI UN FEL DE TAXE SAU COMISIOANE.
Categoria jobului
Sofer TIR Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Jul
Sofer C+E / TIR Comunitate in echipaj pentru Austria
Austria

Postat la: 07-07-2016 Responsabilitati Companie de transport ceha angajeaza pentru punctul de lucru Linz, Austria : Soferi TIR Europa - ECHIPAJ sau ECHIPAJE GATA FORMATE pe relatia principala AUSTRIA - BELGIA - OLANDA. Cerinte - Soferi cu experienta pe Europa - obligatoriu limba GERMANA sau ENGLEZA la cel putin unul dintre colegi. - Permis C+E, Atestat, Card tahograf, Caziere.

- Avantaj constituie o recomandare de la fostul loc de munca. Beneficii Oferite - un LOC de MUNCA STABIL. - Retributie minima 1600€ net. - Bonusuri in functie de performanta si vechime. Se ajunge in medie la 1700€ - 1800€. - Mediu de lucru prietenos, multi colegi romani. - Apartament / Casa langa punctul de lucru din Linz, Austria. - Asigurare sanatate, pensie, somaj. Angajare pe Cehia. DISPECERATUL este in limba ENGLEZA sau GERMANA. Trebuie sa comunicati cu dispecerii in una din aceste 2 limbi. Nivel de baza este suficent. Aveti si suport in limba romana daca situatia o cere. Se lucreaza pe: citeste mai mult
Companie
CSC Czech Service Cargo s.r.o.
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
07 Jul
sofer-pe-comunitate
Linz Austria

Angajam soferi pe Camion cu prelata (40 To) pentru Transport Austria - Germania - Benelux-Marea Britanie, Salariu: 1800 € fix sau la km (13 centi) Se lucra 6 saptamani cu 2 saptamani acasa, exista si alte optiuni Dupa 6 luni in firma se plateste transportul la locul de munca. .

Angajam soferi pe Camion cu prelata (40 To) pentru Transport Austria - Germania - Benelux-Marea Britanie, Salariu: 1800 € fix sau la km (13 centi) Se lucra 6 saptamani cu 2 saptamani acasa, exista si alte optiuni Dupa 6 luni in firma se plateste transportul la locul de munca.
Categoria jobului
Sofer TIR Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Jul
07 Jul
sofer-comunitate-in-echipaj
Linz Austria

Companie de transport ceha angajeaza pentru punctul de lucru Linz, Austria : Soferi TIR Europa - ECHIPAJ sau ECHIPAJE GATA FORMATE pe relatia principala AUSTRIA - BELGIA - OLANDA - AUSTRIA. Cerinte : - Soferi cu experienta pe Europa - obligatoriu limba GERMANA sau ENGLEZA la cel putin unul dintre colegi. - Permis C+E, Atestat, Card tahograf, Caziere.

- Avantaj constituie o recomandare de la fostul loc de munca. Se ofera : - un LOC de MUNCA STABIL. - Retributie minima 1600€ net. - Bonusuri in functie de performanta si vechime. Se ajunge in medie la 1700€ - 1800€. - Mediu de lucru prietenos, multi colegi romani. - Apartament / Casa langa punctul de lucru din Linz, Austria. - Asigurare sanatate, pensie, somaj. Angajare pe Cehia. DISPECERATUL este in limba ENGLEZA sau GERMANA. Trebuie sa comunicati cu dispecerii in una din aceste 2 limbi. Nivel de baza este suficent. Aveti si suport in limba romana daca situatia o cere. Se lucreaza pe: Autotren Cap tractor + Semiremorca de 40 tone, citeste mai mult
Categoria jobului
Sofer TIR Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job