Joburi locuri libere ca vanzatoare

Cauta in 12 locuri de munca locuri libere ca vanzatoare in 2014

09 Nov

Asistent medical

Bucuresti

nu existÄAƒ locuri libere, vÄAƒ puteÈA›i ÃA®nscrie pe lista de aÈA™teptare pÃA¢nÄAƒ la eliberarea locurilor disponibile. Noi vom ÈA›ine legÄAƒtura ÈA™i vÄAƒ vom ÃA®nÈA™tiinÈA›a. Servicii suplimentare la cerere: - Analize de laborator - ConsultaÈA›ii de specialitate ÃA®n clinicÄAƒ privatÄAƒ - Examene paraclinice -.

Companie: Camin Lili

Jobul Asistent medical este incadrat in categoria Sanatate full-time

Locul de munca Asistent medical a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
22 Nov

Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK

Toate orasele, Strainatate Franta Suedia Norvegia Danemarca Germania Austria

si 2 doua saptamani libere, prin rotatie. Conditii de eligibilitate: - Absolvent al Facultatii de Medicina dintr-un stat membru al Uniunii Europene - Minimum 2 ani experienta dupa absolvirea Facultatii de Medicina - Minimum 3 luni experienta pe departamentul de chirurgie/ ingrijire post-operatorie - Efectuarea a cel putin 300 de canulari si 300 de recoltari de sange, experienta in.

Companie: EGV RECRUITING

Jobul Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK este incadrat in categoria Medicina, full-time

Locul de munca Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Asistent medical UK

Marea Britanie

saptamana - 1-2 zile libere/ saptamana, in functie de ritmul saptamanal impus de dinamica business-ului Training Participarea la cursurile de pregatire organizate de compania din Marea Britanie este obligatorie pentru toti lucratorii. Perioada de training dureaza pana la 3 zile, in functie de abilitatea fiecaruia de a asimila informatiile prezentate, si nu este remunerata. .

Companie: Banca de joburi

Jobul Asistent medical UK este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Asistent medical UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
18 Nov

Agent Front&BackOffice

BUCURESTI ROMANIA

5 zile pe saptamana cu 2 zile libere, aceste libere vor fi in functie de ture. Cerinte Cunoasterea limbii germane constituie un avantaj. Beneficii Oferite Salarul pentru acest program este de 300 Euro net + bonusuri. Bonusurile constau in Pentru angajatul care incarca cele mai multe produse pe luna 150 Euro Pentru angajatul care nu are greseli la incarcarea produselor pe site 100 Euro Pentru.

Companie: Les Compagnons D lis e GbR

Jobul Agent Front&BackOffice este incadrat in categoria Customer service / call center full-time Salar:300 euro

Locul de munca Agent Front&BackOffice a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Infirmier & asistent medical marea britanie

Strainatate Marea Britanie

saptamana - 1-2 zile libere/ saptamana, in functie de ritmul saptamanal impus de dinamica business-ului Training Participarea la cursurile de pregatire organizate de compania din Marea Britanie este obligatorie pentru toti lucratorii. Perioada de training dureaza pana la 3 zile, in functie de abilitatea fiecaruia de a asimila informatiile prezentate, si nu este remunerata. Cazare: In.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Infirmier & asistent medical marea britanie a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov

AuPair- FRANTA

0 Franta

familiei. Va avea 2 zile libere pe saptamana. - Locatiile sunt in regiunea Rh?ne Alpes in general, in zona rurala si urbana; - Candidatele trebuie sa vorbeasca un pic lb franceza.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platitDetalii Companie:Europrorecruit este o agentie de selectie si plasare forta de munca, cu sediul la Bucuresti, acreditata de Ministerul Muncii pentru a.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul AuPair- FRANTA este incadrat in categoria Au Pair / Ingrijire copii full-time

Locul de munca AuPair- FRANTA a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

NANNY si HOUSEKEEPER

0

nedeterminata; - 4 zile libere/luna; - Cazarea si masa sunt asigurate GRATUIT; - Asigurare sociala. Documente necesare pentru inscriere: Acte necesare pentru inscriere: - CV in limba romana (se poate completa online pe site-ul nostru); - O poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office; - Copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul),.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul NANNY si HOUSEKEEPER este incadrat in categoria Au Pair / Ingrijire copii full-time

Locul de munca NANNY si HOUSEKEEPER a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Soferi si vanzatori

oradea

carne si produse din carne, vanzatoare in magazine cu produse din carne pt Spania si muncitori calificati si necalificati pt munca in ferme de vaci( ingrijire, hranit si reparat grajduri), pt Germania! Oferim locuri si pt cupluri! Plecarile sunt imediate! Locurile de munca sunt in nr limitat! Cerinte:Varsta maxima admisa este de 55 de ani Cu sau fara experienta in domeniu Se doreste.

Companie: profesional

Jobul Soferi si vanzatori este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi si vanzatori a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov

THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru

Strainatate, Cipru

2 zile/saptamana sunt libere. Salariu este diferentiat astfel : Pentru cunoscatoarele de limba engleza : minim 800 Euro + TIPS + bonusuri ( cca 1200 E/lunar ) Pentru cunoscatoarele de limba rusa : salariu minim este de 1000 E/lunar plus TIPS + bonusuri ( cca 1500 E/lunar ) Concediu anual : 20 zile lucratoare. In toate cazurile, conventia de munca este de minim un an, cu posibilitati de.

Companie: SC FIDE G.T.I.E. GROUP Srl

Jobul THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru este incadrat in categoria Resurse umane, full-time Salar:800 euro

Locul de munca THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Medici Germania, Franta, Elvetia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK

Toate orasele, Strainatate Franta Suedia Norvegia Elvetia Danemarca Germania Austria

si 2 doua saptamani libere, prin rotatie. Conditii de eligibilitate: - Absolvent al Facultatii de Medicina dintr-un stat membru al Uniunii Europene - Minimum 2 ani experienta dupa absolvirea Facultatii de Medicina - Minimum 3 luni experienta pe departamentul de chirurgie/ ingrijire post-operatorie - Efectuarea a cel putin 300 de canulari si 300 de recoltari de sange, experienta in.

Companie: EGV RECRUITING

Jobul Medici Germania, Franta, Elvetia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK este incadrat in categoria Medicina, full-time Salar:000 euro

Locul de munca Medici Germania, Franta, Elvetia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 12 locuri de munca ( locuri libere ca vanzatoare ) , afisate in 2 pagini.