Joburi locuri libere ca vanzatoare

Cauta in 13 locuri de munca locuri libere ca vanzatoare in 2014

09 Nov
Asistent medical
Bucuresti

Liceu, Scoala postliceeala

Detalii Companie:
Suntem unul dintre furnizorii de servicii de ÃA®ngrijire pentru bÄAƒtrÃA¢ni, pentru persoane cu dizabilitÄAƒÃˆA›i sau persoane cu maladia Alzheimer, din BucureÈA™ti. CÄAƒminul Lili este aici pentru a vÄAƒ ajuta atÃA¢t pe termen scurt, cÃA¢t ÈA™i pe termen lung.

Avem personal excelent instruit profesional, cu mulÅA£i ani de experienÈA›Ã„Aƒ la nivel european, pentru servicii de ÃA®ngrijire. Oferim un mediu cald, prietenos, adaptat nevoilor speciale, asigurÄAƒm siguranÈA›Ã„Aƒ ÈA™i securitate tuturor rezidenÈA›ilor noÈA™tri. Fiind un loc pentru persoane cu probleme speciale de sÄAƒnÄAƒtate, condiÈA›iile oferite sunt adaptate nevoilor acestora. Avem dotÄAƒri la standarde europene pentru echipamentele sanitare necesare persoanelor cu dizabilitÄAƒÃˆA›i: bÄAƒi, cadÄAƒ cu deschidere lateralÄAƒ, citeste mai mult
Companie
Camin Lili
Categoria jobului
Sanatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK
Toate orasele, Strainatate Franta Suedia Norvegia Danemarca Germania Austria

Descrierea companiei EGV Recruiting este o companie de selectie si plasare a fortei de munca specializata in servicii personalizate si eficiente de recrutare a personalului din domeniul medical. Am luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostrii calitate si profesionalism. Serviciile noastre au la baza orientarea spre client si intelegerea nevoilor sale.

La fel de importante sunt prioritatile si aspiratiile candidatilor, carora le oferim consultanta de-a lungul procesului de recrutare, asistenta in vederea integrarii in noul mediu si oportunitati de dezvoltare profesionala. Avem abilitatea de a aduce omul potivit la locul potrivit, generand valoare adaugata atat clientilor cat si candidatilor. Descrierea postului Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK EGV este o companie internationala de recrutare si plasare a personalului medical din Romania, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Lituania, Letonia si Estonia. Suntem specializati in servicii de recrutare citeste mai mult
Companie
EGV RECRUITING
Categoria jobului
Medicina
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Asistent medical UK
Marea Britanie

Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de infirmier si asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie. Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie.

Responsabilitati: Infirmier - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum spalarea, imbracarea, utilizarea toaletei si hrana - indeplinirea sarcinilor casnice precum curatenia, spalatul hainelor si cumparaturile - ajutorarea clientilor cu bugetul personal, facturile si redactarea scrisorilor - ajutorarea familiei sa se obisnuiasca cu noile responsabilitati - colaborarea cu alti profesionisti de ingrijire medicala sau sociala in scopul elaborarii unui plan de actiune in vederea ingrijirii - sfatuirea cu clientul in vederea organizarii timpului liber - insotirea clientilor catre si dinspre caminul de batrani Asistent citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
28Nov
18 Nov
Agent Front&BackOffice
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 28-10-2014

Responsabilitati Raspunderea la apelurile telefonice din partea clientilor si asitarea lor la comenzile pe magazinul online. Daca nu avem apeluri telefonice fiecare agent trebuie sa faca upload de produse pe magazinul online sau sa prelucreze comenzi. Programul nostru de lucru este 7/24.

Acest program este impartit in 9/10 ore pentru fiecare agent si in 3 ture dupa cum urmeaza:
08:00-17:00 cu 30 min pauza de masa
13:00 -22:00 cu 30 min pauza de masa
22:00-08:00 cu 1 ora pauza de masa
Se lucreaza 5 zile pe saptamana cu 2 zile libere, aceste libere vor fi in functie de ture.
Cerinte Cunoasterea limbii germane constituie un avantaj.
Beneficii Oferite Salarul pentru acest program este de 300 Euro net + bonusuri. Bonusurile constau in
Pentru angajatul care incarca cele mai multe produse pe luna 150 Euro
Pentru angajatul care nu are greseli la incarcarea produselor pe site 100 Euro
Pentru citeste mai mult
Companie
Les Compagnons D lis e GbR
Categoria jobului
Customer service / call center
Tipul jobului
full-time
Salariu
300300 euro
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Infirmier & asistent medical marea britanie
Strainatate Marea Britanie

Loc de munca Cu norma intreaga.
Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de infirmier si asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie.
 
 Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie.


 
 Responsabilitati:
 
 Infirmier
 - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor
 - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum spalarea, imbracarea, utilizarea toaletei si hrana
 - indeplinirea sarcinilor casnice precum curatenia, spalatul hainelor si cumparaturile
 - ajutorarea clientilor cu bugetul personal, facturile si redactarea scrisorilor
 - ajutorarea familiei sa se obisnuiasca cu noile responsabilitati
 - colaborarea cu alti profesionisti de ingrijire medicala sau sociala in scopul elaborarii unui plan de actiune in
 vederea citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Aplica la job Detalii job
20 Nov
AuPair- FRANTA
0 Franta

Aceste job-uri se adreseaza in general fetelor, acestea av?nd mai multe abilit??i ?n rela?ia cu copii. V?rsta acceptat? este cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Persoanele care aleg acest tip de job, au ca atributii principale: ingrijirea copiilor, sa aibe grija de ei, sa-i ajute la lectii, sa se joace cu ei, sa le faca baie, sa ii conduca la scoala sau alte activitati etc.

Se lucreaza 30 de ore pe saptamana. Responsabilit??ile Au-Pair-ului Franta: - Sarcinile candidatei sunt in principal legate de copii: sa aibe grija de ei, sa-i ajute la lectii, sa se joace cu ei, sa le faca baie, sa ii conduca la scoala sau alte activitati etc. Ea trebuie sa participe si la sarcinile casei! Conditii pentru AuPair Franta sunt : - 30 ore de lucru/sapt; - Curs de franceza (platit de candidata); - 90 euro/sapt, bani de buzunar; - 2 zile de concediu/sapt; - Durata contractului poate varia de la 3 luni la 12 luni; - Candidata are o camera separata si va folosi baia copiilor sau una citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Au Pair / Ingrijire copii
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
20 Nov
NANNY si HOUSEKEEPER
0

Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de NANNY si HOUSEKEEPER pentru o familie din Ioanina, Grecia. Plecare urgenta si pentru o perioada nedeterminata. Responsabilitati: - Persoana selectata trebuie sa se ocupe de treburile casnice, sa gateasca, sa faca cumparaturile casei, precum si alte responsabilitati ce decurg din acest post.

- Ingrijirea copiilor familiei (2 copii de 3 ani); - Baby sitting. Beneficii Oferite Beneficii: SE OFERA: - Salariu: 650 Euro/luna; - Contract legal de munca pe o perioada nedeterminata; - 4 zile libere/luna; - Cazarea si masa sunt asigurate GRATUIT; - Asigurare sociala. Documente necesare pentru inscriere: Acte necesare pentru inscriere: - CV in limba romana (se poate completa online pe site-ul nostru); - O poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office; - Copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti); - Cazier judiciar; - Adeverinta medicala de la citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Au Pair / Ingrijire copii
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Soferi si vanzatori
oradea

Companie, acreditata de catre toate autoritatile avizate, in domeniu, de consultanta si plasare forta de munca angajeaza soferi pt livrare carne si produse din carne, vanzatoare in magazine cu produse din carne pt Spania si muncitori calificati si necalificati pt munca in ferme de vaci( ingrijire, hranit si reparat grajduri), pt Germania! Oferim locuri si pt cupluri! Plecarile sunt imediate!

Locurile de munca sunt in nr limitat!

Cerinte:
Varsta maxima admisa este de 55 de ani Cu sau fara experienta in domeniu Se doreste punctualitate,seriozitate si dorinta de a munci. Nu este necesara cunoasterea limbii germane.

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
Companie profesionala de recrutare si plasare a fortei de munca Compania noastra detine toate acreditarile cerute de legea romana pentru furnizarea serviciilor, fiind inregistrata ca agent de plasare forta de munca sub nr.66/2012 la ITM.. Experienta citeste mai mult
Companie
profesional
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru
Strainatate, Cipru

Descrierea companiei Compania are ca obiect de activitate principal selectia si plasarea fortei de munca. Actioneaza pentru aplicanti din Romania, Bulgaria, Moldova, Filipine, India si Ucraina. Destinatii de munca sunt : USA, Canada, Israel si EU.

Deasemenea, prin departamente specializate, acordam asistenta juridica solicitantilor din Israel si Republica Moldova in vederea dobandirii/redobandirii cetateniei romane, ca si asistenta specializata in obtinerea documentelor privind perioade de timp lucrate legal in Israel pentru completarea dosarelor de pensie in Romania si Moldova, statul Israel platind pensie atat persoanelor din Romania ca si celor din Republica Moldova care au lucrat in Israel perioade de timp limitate/legal, raportat la timpul lucrat si la salariu primit. Descrierea postului Cautam doamne serioase, cu varsta de maxim 38 – 40 ani, minim 27 ani, care sa munceasca in hoteluri de 5* din Cipru in meseria de THERAPIST SPA ( Cosmetica, masaj ). Responsabilitati job : citeste mai mult
Companie
SC FIDE G.T.I.E. GROUP Srl
Categoria jobului
Resurse umane
Tipul jobului
full-time
Salariu
800800 euro
Aplica la job Detalii job
03 Nov
Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK
-TOATE ORASELE-Strainatate Franta Suedia Norvegia Danemarca Germania Austria

Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK <br> <br>EGV este o companie internationala de recrutare si plasare a personalului medical din Romania, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Lituania, Letonia si Estonia. Suntem specializati in servicii de recrutare personalizate si eficiente.

<br>Punem accent deosebit pe identificarea obiectivelor personale si profesionale ale fiecarui candidat si avem ca scop principal gasirea locului de munca potrivit dintr-o gama larga de oferte de munca disponibile. <br>Candidatii si clientii nostri ne apreciaza datorita serviciilor prompte si de incredere pe care le oferim. Ne-ar face o deosebita placere sa va demonstram si dumneavoastra ca suntem devotati motto-ului nostru: <br>Profesionalism, promptitudine, dezvoltare profesionala <br> <br>Candidatul ideal <br> <br>Germania: <br>- Medic medicina umana (Fara stomatologie): <br>- Absolvent al facultatii de medicina citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Healthcare
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 13 locuri de munca ( locuri libere ca vanzatoare ) , afisate in 2 pagini.