Joburi tjobs

Cauta in 2989 locuri de munca tjobs in 2015

10 Oct
personal pentru hoteluri si restaurante
Locatii Diverse Anglia

Recrutam urmatoarele categorii de personal pentru lucru in hoteluri si restaurante din Marea Britanie: - ospatari/ospatarite - receptioneri/receptionere - portari, cameriste, portari de noapte - bucatari, ajutori de bucatar Se asigura contract pentru perioada minima de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza nivel conversational si sa aiba experienta pentru postul vizat.Angajatorii asigura cazare contra cost( intre 40 si 60 GBP?saptamana). Salariul se plateste pe baza de tarif orar, 6,31 GBP/ora si se plateste saptamanal. Program de lucru: 6 zile/saptamana, 8-9 ore de munca/zi. Persoanele interesate sunt rugate sa alice inclusiv pe adresa de e-mail a firmei noastre.Aplicatia va consta in CV redactat in limba engleza insotit de fotografie color corp intreg.Plecari garantate!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
VOPSITOR AUTO GERMANIA
Wörrstadt Germania

Societatea Europakraft Jobs cauta personal calificat pentru angajatori de pe tot teritoriul Germaniei. Suntem in cautarea unei profesionist in domeniul automotive pentru preparare si lacuire de autovehicule de toate tipurile..

Societatea Europakraft Jobs cauta personal calificat pentru angajatori de pe tot teritoriul Germaniei. Suntem in cautarea unei profesionist in domeniul automotive pentru preparare si lacuire de autovehicule de toate tipurile.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Operator mase plastice
Franta

Capital Jobs recruteaza OPERATORI MASE PLASTICE in Franta. Recrutam pentru clientul nostru din Franta 4 Operatori Mase Plastice ce vor avea urmatoarele responsabilitati: -executarea produselor din materiale plastice; -conducerea, reglarea, explorarea si supravegherea masinariilor; -pregatirea materialelor si amestecurilor necesare; -evitarea, identificarea si corectarea erorilor la locul de munca.

Beneficii: -salariul de 1500 euro/luna brut; -cazarea, transportul si masa sunt asigurate; -posibilitatea de prelungire a contractului. Numai candidatii selectati vor fi contactati. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10Oct
10 Oct
Live in nannies/mothers help
Londra Si Alte Orase Anglia

Agentie britanica din Londra recruteaza urgent bone pentru familii din Anglia si Irlanda. Se pot economisi toti banii castigati intrucat salariile sunt cuprinse intre 700-900euro/luna iar cazarea si mancarea sunt asigurate. Permisul de conducere poate constitui avantaj in obtinerea unui loc de munca mai bine platit, cat si nivelul limbii engleza si experienta.

In cazul in care se lucreaza peste program sau suplimentar bona va fi platita corespunzator. RESPONSABILITATI: Ingrijirea si supravegherea copiilor; Trezirea copiilor dimineata si pregatirea copiilor de mers la scoala; Insotirea copiilor cand merg la scoala sau daca au diverse activitati extrascolare; Ridicarea copiilor de la scoala; Intretinerea curateniei in camerele copiilor si la locul de joaca; Mentinerea curateniei in casa in care lucreaza si locuieste; Spalarea si calcarea hainelor copiilor; Pregatirea meselor cand copiii trebuie sa manace; Pregatirea copiilor de culcare; CERINTE: Limba engleza, experienta si permisul de citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
2000 EUR, INSTALATOR, GERMANIA!!
Germania

SILVERHAND Romania este o companie de incredere, specializata in medierea de personal calificat si necalificat catre societati de prestigiu din Germania.

Mentionam ca serviciile noastre sunt complet GRATIS! SILVERHAND Romania cauta urgent, fara comision: INSTALATOR pentru un loc de munca in Germania Locatie: diverse santiere din Germania Tipul de contract: cu norma intreaga Oferim locuri de munca in conditii germane. Toti angajatii primesc un contract german de munca cu toate beneficiile sociale si accesul la ingrijire medicala in Germania. Noi va ajutam in mod eficient, rapid si in conditii de siguranta sa gasiti un loc de munca stabil si bine platit in Germania. Beneficiile Dvs: • salariu atractiv: 7,7 Eur net/ora + 45 Eur diurna/zi lucrata ( 2000 EUR net/luna); • cazare asigurata, dar platita de catre beneficiar ( se retrage din salariu ); • contract de munca legal in Germania ( nu cu detasare sau cu PFA); • concediu 24 zile/an; • orele suplimentare se platesc citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Personal hotelier UK- cupluri- venit de la £1140
Essex Anglia

Probabil singura agentie de profil din Romania cu peste 10 ani in domeniu si birou local in UK cauta personal hotelier pentru partenerii nostri din UK participanti in programul work experience. Cu noi, cazarea, masa, NINO, contul bancar, job-ul (plasamentul) pe 12 luni sunt asigurate.

Taxa de participare este cat valoarea garantiei pe care ar trebui sa o platiti daca ati merge pe cont propriu si ati dori sa inchiriati o camera(dar cu noi nu achitati garantii la cazare). Daca aveti pana in 35 ani, puteti conversa in limba Engleza, puteti lucra si pleca impreuna garantat, in conditii foarte avantajoase si pe 12 luni. Venitul incepe de la £1100 pe luna brut si merge la peste £2000 brut. Obtineti certificat work experience la sfarsit, in baza cursurilor online de Engleza care sunt incluse.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Guvernanta
Paris Franta

Cautam o doamna/domnisoara cu experienta pentru o familie in Franta. Trebuie sa se ocupe de tot ce tine de o casa, menaj, mancare si supraveghere copii. Limba franceza este o cerinta obligatorie la fel si poza la cv..

Cautam o doamna/domnisoara cu experienta pentru o familie in Franta. Trebuie sa se ocupe de tot ce tine de o casa, menaj, mancare si supraveghere copii. Limba franceza este o cerinta obligatorie la fel si poza la cv.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Vopsitor - tinichigiu auto
Gistel Belgia

Se cauta vopsitori tinichigii pentru industria auto (diverse garaje auto din Belgia). * pregatirea vehiculului inainte de vopsire (slefuire, chituire, etc.); * utilizarea vopselelor pe baza de apa; * cunostintele de tinichigerie constituie un avantaj.

Se cauta vopsitori tinichigii pentru industria auto (diverse garaje auto din Belgia). * pregatirea vehiculului inainte de vopsire (slefuire, chituire, etc.); * utilizarea vopselelor pe baza de apa; * cunostintele de tinichigerie constituie un avantaj
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Oct
Operatori depozite Marea Britanie
Anglia Marea Britanie

Selectam operatori depozite pentru Marea Britanie: ridicare, ambalare si descarcare remorci si containere, transportul marfurilor in depozit. Durata contractului: 12 luni cu posibilitate de prelungire (cu acordul angajatorului). Se lucreaza in schimburi, prin rotatie..

Selectam operatori depozite pentru Marea Britanie: ridicare, ambalare si descarcare remorci si containere, transportul marfurilor in depozit. Durata contractului: 12 luni cu posibilitate de prelungire (cu acordul angajatorului). Se lucreaza in schimburi, prin rotatie.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Operator
Lozorno Slovacia

Personal in productie / muncitor –muncitoare / Loc de munca : Lozorno / SK/ Salariul oferit (brutt) : incepand de la 3,89€ pana la 4,09 €/ora / + alte bonusuri / de noapte , ore suplimentare , de sarbatoare, de sambata si duminica /( de la 90€ pana la 156€ ) Din data de : imediat ,la intelegere Tipul de contract : cu norma intreaga – contract de munca

Descrierea postului , responsabilitatile si atributiile : Muncitorul organizeaza instalarea / montarea /pregatirea componentelor in fabricarea si asamblarea geamurilor de acoperis . Cautam oameni care doresc sa lucreze pe termen lung. * Contract de munca imediat dupa interviu. * Plata salariului la ziua a 15 de la sfarsitul lunii. * Avans dupa o saptamana muncita. * Bonuri de masa in valoare de 3,15€ * Cazarea/taxa de cazare / 2,00€ noapte * Transport la locul de munca * Imbracaminte de lucru * Coordinatorul la dispozitie zilnic * Asistenta juridica gratuit Societatea pentru care se ocupa citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Salariu
409409 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 2989 locuri de munca tjobs , afisate in 81 pagini.