Joburi in padova italia

Cauta in 2 locuri de munca in padova italia in 2016

13 Jul
pregatire-ambalare-legume
Padova Italia

Muncitori necalificati, varsta max. 50 ani, cu simt de raspundere si adaptabilitate pentru lucru in echipa. Activitatea se desfasoara in spatii special amenajate si consta in pregatirea / ambalarea de legume diverse. Se cere seriozitate, respectarea regulamentului intern si a masurilor de sanatate si securitate in munca.

Cazarea si transportul sunt asigurate iar salarizarea este la nivelul statului in care se presteaza activitatea. Nu se percepe comision. Functionam ca ,, Agent de munca temporara,,, in conditiile legii, autorizata de MMFPSPV. Garantam respectarea conditiilor de munca si de angajare, stabilite prin legislatie si prin orice alte reglementari specifice.
Categoria jobului
Muncitor necalificat Necalificat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Jul
ingrijitor-italia
Padova Italia

Agentie plasare forta de munca, oferim locuri de munca in Italia ca si badante/ingrijitore batrani salariu in functie de zona si post! (Zona Ferrara, Padova minium 825 euro net/luna) Cerinte: limba italiana nivel conversational, adeverinta medicala clinic sanatos:apt de munca si cazierul! Seriozitate, corectitudine si experienta in ingrijit batrani!

Categoria jobului
Ingrijitor
Tipul jobului
full-time
Salariu
825825 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Jul