Joburi in nurnberg

Cauta in 2 locuri de munca in nurnberg in 2015

25May
05 May
Tehnician climatizare industriala GERMANIA
Nurnberg Germania

* la acest job nu puteti aplica fara cunostinte de limba germana la nivel mediu! Societatea Europakraft Jobs cauta tehnician climatizare industriala pentru societate din Germania. Oferim: -salarizare negociabila in functie de specializare si experienta; -angajare cu contract pe perioada nedeterminata in Germania, asigurare si cazare..

* la acest job nu puteti aplica fara cunostinte de limba germana la nivel mediu! Societatea Europakraft Jobs cauta tehnician climatizare industriala pentru societate din Germania. Oferim: -salarizare negociabila in functie de specializare si experienta; -angajare cu contract pe perioada nedeterminata in Germania, asigurare si cazare.
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 May
Urgent ingrijitoare varstnica Nurnberg
Germania Nurnberg

Titlu: Urgent ingrijitoare varstnica NurnbergStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: GermaniaOrase: NurnbergTip post: Full timeDomeniu: Sanatate - SanatateNivel cariera: IntermediarDescriere: Firma Medipe Sp. z o.o. specializata in angajarea de personal medical si de ingrijire pentru munca in Germania angajeaza:Ingrijitoare Varstnica Nurnberg plecare cat mai repede pentru doua luni Beneficii:1.

NU PERCEPEM COMISIOANE !!!2.Contract legal 3.Salariu atractiv si posibilitatea de a obtine prime atractive pentru:a.munca in timpul sarbatorilor b.recomandarea unei ingrijitoarec.recomandarea unei familii 4.Asigurare sociala si medicala5.Cazare si masa asigurata 6.Decontarea cheltuielilor cu deplasareaPacienta: 85 de ani , 75 de kg si 168 cm inaltime.Are grad de boala 2.Se deplaseaza pe scaun cu rotile.Are nevoie de ajutor la transferul din Pat in scaun.Sufera de incontinenta, are cateter si stoma de a caror schimbare se ocupa Pflegedienst, dar ingrijitoarea trebuie sa goleasca citeste mai mult
Companie
Medipe
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Salariu
10501050 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
25May