Joburi in limassol

Cauta in 5 locuri de munca in limassol in 2015

30Jun
19 Jun
Camerista Cipru URGENT
Cipru Limassol

Titlu: Camerista Cipru URGENT Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Cipru Orase: Limassol Tip post: Full time, Sezonier Domeniu: Servicii - Hoteluri Nivel cariera: Incepator Descriere: Descriere job: Se cauta urgent o camerista (varsta max 40 ani) pentru a lucra intr-un hotel important din Cipru. Fara TAXE sau comisioane!!!!! Plecare imediata.

Beneficii: - cazarea este asigurata de catre angajator gratuit; - se ofera 3 mese/zi gratuit; - contractele de munca se semneaza pana in noiembrie - salariul oferit este de 500 euro / luna/net Responsabilitati: Curatenia in camerele hotelului, schimbarea lenjeriei si prosoapelor. Locatia: Cipru/Limassol Cerinte: Cerinte job: - Cunostinte minime de limba engleza- Disponibilitatea de a lucra ore suplimentare, daca este cazul, si in conditii de vreme insorita Acte necesare pentru dosar: - copie CI; Se cere seriozitate !!! Experienta nu este necesara, dar reprezinta un avantaj. Tip promovare: Standard Salariu: 500 € Cazare gratuita: Da Masa citeste mai mult
Companie
Divaexim Jobs
Categoria jobului
Servicii - Hoteluri Hoteluri Service
Tipul jobului
full-time , sezonier
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
14 Jun
Caut 4 ospatari Cipru
Cipru Limassol

Titlu: Caut 4 ospatari Cipru Status: Activat Locuri disponibile: 4 Tara: Cipru Orase: Limassol Tip post: Sezonier Domeniu: Servicii - Hoteluri Servicii - Restaurante Servicii - Turism Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: Selectam ospatari restaurant – bar pentru resorturi in Cipru.

Beneficii:- cazare, masa, transport dus-intors asigurat;- salariu 700 Euro net;- contract pe o perioada de 7 luni (aprilie - octombrie 2015). Cerinte: - varsta cuprinsa intre 21 - 35 ani;- cunoasterea limbii engleze la nivel conversational;- experienta de munca si/sau studii/diplome in domeniu;- disponibilitate la un contract pe o perioada de 7 luni. Tip promovare: Standard Salariu: 700 € Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Da Transport platit: Da Data expirarii: 13-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Engleza Limba CV: Provider-ul de job: BRILLIANT RECRUITMENT Mini interviu online Mai multe informatii: citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Hoteluri Servicii - Restaurante Servicii - Turism Hoteluri Service
Tipul jobului
sezonier
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jun
Caut 4 cameriste Cipru
Cipru Limassol

Titlu: Caut 4 cameriste Cipru Status: Activat Locuri disponibile: 4 Tara: Cipru Orase: Limassol Tip post: Sezonier Domeniu: Servicii - Restaurante Servicii - Turism Servicii - Hoteluri Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: Selectam cameriste pentru a lucra in resorturi de 4-5 stele in Cipru.

Beneficii:- cazare, masa, transport dus-intors asigurat;- salariu 600 Euro net;- contract pe o perioada de 7 luni (aprilie - octombrie 2015). Cerinte: - varsta cuprinsa intre 21 - 45 ani;- cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel incepator;- experienta de munca in domeniu constituie avantaj;- disponibilitate la un contract pe o perioada de 7 luni. Tip promovare: Standard Salariu: 600 € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Da Transport platit: Da Data expirarii: 21-06-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Engleza Limba CV: Provider-ul de job: BRILLIANT RECRUITMENT Mini interviu online Mai multe informatii: citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Servicii - Turism Servicii - Hoteluri Hoteluri Service
Tipul jobului
sezonier
Salariu
600600 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
30Jun
17 Jun
Camerista Cipru
Limassol Cipru

Pentru un hotel important din Limassol, Cipru se cauta o camerista cu varsta cuprinsa intre 20 - 40 ani. Salariul este de 500 euro, cu cazarea, masa si asigurarea platite de catre angajator. Contractul este sezonier, cu 4 zile libere pe luna. Se va lucra full-time, fiecarei cameriste i se va da un anumit numar de camere pe care sa lucreze..

Pentru un hotel important din Limassol, Cipru se cauta o camerista cu varsta cuprinsa intre 20 - 40 ani. Salariul este de 500 euro, cu cazarea, masa si asigurarea platite de catre angajator. Contractul este sezonier, cu 4 zile libere pe luna. Se va lucra full-time, fiecarei cameriste i se va da un anumit numar de camere pe care sa lucreze.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jun
JOBURI ULTIMA ORA
Limassol Cipru

Selectam personal hotelier (cameriste,chelneri/ospatari) pentru hoteluri de 4 - 5 stele in Cipru. Beneficii: bilet de avion dus-intors, cazarea si masa. Se accepta si cupluri. Contractele sunt pe 7 luni..

Selectam personal hotelier (cameriste,chelneri/ospatari) pentru hoteluri de 4 - 5 stele in Cipru. Beneficii: bilet de avion dus-intors, cazarea si masa. Se accepta si cupluri. Contractele sunt pe 7 luni.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job