Joburi kinetoterapeut

Cauta in 30 locuri de munca kinetoterapeut in 2016

09Feb
08 Feb
Kinetoterapeut
Bucuresti

Candidatul ideal Echipa noastra creste si se dezvolta! Pentru echipa noastra cautam un kinetoterapeut specializat si experimentat in lucrul cu bebelusii, care sa cunoasca foarte bine particularitatile de dezvoltare psihomotrica specifice primului an de viata si sa desfasoare programe personalizate de interventie kinetoterapeutica pentru bebelusi.

- Studii superioare in domeniul Kineoterapiei/ Balneofiziokinetoterapiei - ANEFS, UMF- Experienta profesionala in lucrul cu bebelusi, copii, gravide - kinetoterapie, masaj bebelusi/ gravide, gimnastica bebelusi/ gravide, gimnastica in apa- Autodeterminat, responsabil si amabil in lucrul cu clientii. Descrierea jobului Descrierea jobului: - Configurarea si realizarea programelor de masaj si gimanstica pentru bebelusi - in apa si/ sau pe uscat- Masaj/ gym prenatal Program part-time: 2 zile/ saptamana, program flexibil Descrierea companiei www.motherhood.ro
Companie
Creative Children
Categoria jobului
Medicina alternativa Medicina umana Sport / Wellness Medical Sport
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
POST DE KINETOTERAPEUT
Strainatate,

Descrierea companiei EXPERTS MUNDI, cabinet specializat in selectia si plasarea de profesionisti in Franta Descrierea postului Cabinet de consiliere si plasare de specialisti in Franta, EXPERTS MUNDI favorizeaza mobilitatea fortei de munca in Europa, in respectul principiilor deontologice si metodologice impuse de clienti si de candidati.

Companie de talie umana, aceasta ofera servicii personalizate clientilor - spitale, clinici, colectivitati teritoriale, intreprinderi, particulari, raspunzind cerintelor acestora de performanta si de profesionalism. De asemenea, EXPERTS MUNDI asista candidatii in cautarilor lor de oportunitati de cariera menite sa le confere confort, stabilitate si evolutie profesionala si personala. Va punem la dispozitie 1 post de KINETOTERAPEUT intr-un spital public din departamentul NIEVRE, BOURGOGNE. OFERTA DE POST: KINETOTERAPEUT SALARIU: in functie de experienta Asigurare medicala pentru intreaga familie Cerintele postului Diploma de KINETOTERAPEUT citeste mai mult
Companie
EXPERTS MUNDI
Categoria jobului
Medicina Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Kinetoterapeut in spital -Franta
Toate orasele, Strainatate Franta

Descrierea companiei Selectie , consultanta si plasare forta de munca Descrierea postului Kinetoterapeut in spital -Franta Numar pozitii:10 Data incepere: imediat Oferta: Salariu: 1682 - 2144 euro/brut Cazare: asigurata partial timp de 1 an Cerinte: Calificare, autorizatia de exercitiu Experienta: minim 2 ani Limba franceza nivel: B1-B2 Va rugam aplicati cu CV in limba franceza la

office@job4life.ro Numai persoanele selectate vor fi contactate! Cerintele postului Kinetoterapeut in spital -Franta Numar pozitii:10 Data incepere: imediat Oferta: Salariu: 1682 - 2144 euro/brut Cazare: asigurata partial timp de 1 an Cerinte: Calificare, autorizatia de exercitiu Experienta: minim 2 ani Limba franceza nivel: B1-B2 Va rugam aplicati cu CV in limba franceza la office@job4life.ro Numai persoanele selectate vor fi contactate!
Companie
SC Job4Life SRL
Categoria jobului
Medicina Medical
Tipul jobului
full-time
Salariu
21442144 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
KINETOTERAPEUT
Arad Hateg Oradea

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Medicina umana, Medicina alternativa Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Experienta in recuperarea pacinetilor paraplegici, cu traumatism medular.

Descrierea jobului Cautam sa angajam, cu contract de munca, un kinetoterapeut pentru o perioada de minim 2 ani, care sa se ocupe de recuperarea unei persoane cu paraplegie in urma unui accident medular la nivelul C6-C7, sa ne insoteasca in locatiile noastre, in functie de nevoi, din Deva, Nadlac, Hateg si Oradea, de luni pana vineri, unde avem amenajate sali de recuperare dotate cu masa de terapie 140 x 200 cm, spaliere, bicicleta pasiva si altele.Salariul este negociabil pe langa care decontam, cazarea, masa, la un hotel sau pensiune in timpul saptamanii, cat si drumul in weekend acasa. citeste mai mult
Companie
CONFIDENTIAL
Categoria jobului
Medicina alternativa Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb
31 Jan
Kinetoterapeut / Maseur
Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Candidatul ideal:Esti o persoana dinamica, sociabila si dornica sa se alature unei echipe tinere si profesioniste?Cautam colegi pasionati care sa accepte provocarea de a veni in ajutorul clientilor prin servicii de calitate si a asigura buna organizare a unui salon de infrumusetare.

Descrierea jobului: Salon Infrumusetare Bucuresti angajeaza kinetoterapeut / maseur, experienta in domeniu constituie un avantaj.
Companie
joy of living beautifully
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Jan
kinetoterapeut
Bucuresti

Firma de ingrijire bolnavi la domiciliu angajeaza kinetoterapeut cu experienta si personal feminin cu permis de conducere cat B. Cerinte: sa fie sociabila, comunicativa, placuta si, daca se poate, cu cunostinte minime medicale. Contact: Emilia Popa, tel: 0722240614.

Firma de ingrijire bolnavi la domiciliu angajeaza kinetoterapeut cu experienta si personal feminin cu permis de conducere cat B. Cerinte: sa fie sociabila, comunicativa, placuta si, daca se poate, cu cunostinte minime medicale. Contact: Emilia Popa, tel: 0722240614
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Maseur - Asistent medical balneofizioterapeut - Kinetoterapeut
Bucuresti

Candidatul ideal EducatieAbsolvent/a al/a Scolii Postliceale Sanitare de Asistenti Medicali BFT/BFKT (Balneofiziokinetoterapie) si masaj.Absolvent/a al/a Facultatii de Kinetoterapie.Absolvent/a al/a unui curs de calificare in specialitatea MASAJ, cu o durata de minim 6 luni.

Competente / AbilitatiOrientare catre client;Initiativa si entuziasm in a oferi clientilor servicii de inalta calitate;Capacitate de a lucra in echipa, organizat, flexibil;Foarte bune abilitati de comunicare;Cunostinte de specialitate – anatomo-patologice. Descrierea jobului Scopul postului:Prestarea serviciilor de On-Site Chair Massage precum si diferite activitati de Wellness, la cel mai inalt nivel de pe piata. Responsabilitatile postului:- Presteaza serviciul de masaj pentru clientii companiei conform procedurilor si standardelor Companiei- Atitudine proactiva cu scopul de a identifica nevoile clientilor si pentru a le oferi cu promptitudine informatii complete si corecte despre afectiunile lor si serviciile citeste mai mult
Companie
Max-Relax SRL
Categoria jobului
Medicina alternativa Medicina umana Saloane / Clinici frumusete Sport / Wellness Medical Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jan
Kinetoterapeut
Franta Paris

Titlu: Kinetoterapeut Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Franta Orase: Paris Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Intretinere / Infrumusetare / Sport Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Tellus Brasov SRL recruteaza kinetoterapeuti pentru Franta.

Contract pe durata nedeterminataExperienta de minim 1-2 aniDescrierea postului : se cauta kinetoterapeuti pentru clientul nostru (spitale sau clinici in diferite zone ale Frantei). Va veti alatura unei echipa multidisciplinara (kinetoterapeuti, ortofonisti, ergoterapeuti, pedagogi, asistenti sociali, educatori sportivi etc )Veti fi responsabili pentru urmatoarele sarcinii :-Notiuni de baza de gestionare a individualizarii pacientului-Relationare cu medicii si paramedicii-Interventie in reabilitare neurologice, geriatrie si ortopedie-traumatologie-Kinetoterapeut confirmat sau incepator (instruire si suport)-Cu mari abilitati interpersonale, sa va bucurati de lucru in echipa Cerinte: -studii de citeste mai mult
Companie
Tellus Jobs
Categoria jobului
Servicii - Intretinere / Infrumusetare / Sport Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
KINETOTERAPEUT
Ilfov

Candidatul ideal serios, profesionist. Descrierea jobului -activitate specifica meseriei de kinetoterapeut.Va oferim:Oportunitatea de a lucra in conditii de munca deosebite;Un grad mare de libertate;Dezvoltare individuala, specifica si continua;Perspective diverse de dezvoltare in cadrul Centrului medical.Pachet atractiv de beneficii si facilitati.

Descrierea companiei Centrul medical de recuperare si tratament " Tiberius Spa Resort" angajeaza kinetoterapeut.Centrul este nou, ofera conditii de lucru excelente si este dotat cu echipamente medicale de ultima generatie.
Companie
TIBERIUS SPA RESORT
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Kinetoterapeut
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal -activitate specifica meseriei de kinetoterapeut.

Descrierea jobului Oportunitatea de a lucra in conditii de munca deosebite Dezvoltare individuala, specifica si continua Pachet atractiv de beneficii si facilitati. Descrierea companiei Salon situat in B-dul primaverii
Companie
Joy of living
Categoria jobului
Saloane / Clinici frumusete Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 30 locuri de munca ( kinetoterapeut ) , afisate in 3 pagini.