Joburi kaufland angajari casieri

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru kaufland angajari casieri dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu kaufland angajari casieri
27 Feb
Vanzatori / Casieri / Lucratori Comerciali
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 05-02-2015 Responsabilitati Angajam Casieri, Vanzatori Mezeluri, Lucratori Comerciali pentru una dintre cele mai importante companii din domeniul comertului. Cerinte Experienta in domeniu Descrierea firmei "...Lugera - The People Republic, can I help you? ...enthusiastic and gregarious! ...helpful and present! ...young and smart! ...ah, almost forgot: also good-looking!...

This is in a nutshell the Lugera - The People Republic team in Romania. Like our colleagues in the Netherlands, the Czech Republic, Armenia, Poland and Slovakia, we are a bunch of dedicated, happy people ready to face in a natural, positive and friendly fashion all your challenges... a bunch of people at the service of people, unconditionally! You will find with Lugera - The People Republic the most wonderful HR company, long-term commitment, full-time dedication on the job, as well as the most extraordinary parties ever. Whenever in need of a genuine & devoted long-term partner and friend, call us! citeste mai mult
Companie
Lugera Makler SRL
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28Feb
24 Feb
Muncitori ferme cai - angajari rapide februarie
Caracal

Ai experienta in cresterea animalelor Acum facem angajari URGENTE la fermele de cai din Austria (Innsbruck, Salzburg si Graz). Garantam siguranta unui loc de munca prin angajare cu contract individual de munca, stabilitate si seriozitate, salarii net europene, pana la 1550 E, cu asigurare medicala inclusa. Daca esti interesat de aceasta oferta, contacteaza ne pana la ora 17.

00, de L V: 0767.519.105, 0747.606.664
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Angajam casieri
Sibiu ROMANIA

Postat la: 26-02-2015 Responsabilitati Pentru clientul nostru, un important supermarket de pe piata, angajam casieri. Programul de lucru este in doua schimburi (06.00-14.00;14.00-22.00).

Responsabilitati: Asigura respectarea procedurilor exacte si corecte a contabilitatii de casa, furnizarea de numerar (schimb de monede, numerar pastratat in conditii de siguranta, etc), instrumente de plata in conformitate cu toate reglementarile prevazute, procesele, controalele si normele de securitate. Asigura o prezentare optima de marfuri si produse, in conditii de curatenie si calitate excelente, in zona caselor. Asigura un sortiment complet de numerar conform procedurii si un control continuu al articolelor speciale (tigari, bauturi etc) Participa la inventare in conformitate cu reglementarile interne prevazute. Cerinte Disponibilitate de a lucra in doua schimburi; Seriozitate si atentie la detalii; Orientare catre client Descrierea firmei "...Lugera - The People Republic, can I help you? citeste mai mult
Companie
Lugera Makler SRL
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Angajari termopane
BUCURESTI

Angajam persoane dinamice cu atitudine responsabila pentru Montaj Termopane, cu sau fara experienta in domeniu. Obligatoriu permis categoria B. Zona Ghencea. Salariu 1500-2500lei.

Pentru angajari suna acum la 0729345156Persoana cu initiative, dinamica si responsabila
Bun organizator
Apt pentru lucrul in echipa
Obligatoriu permis categorie BDetalii Companie: Window Design s-a ANDquot;nascutANDquot; in anul 2006 luand fiinta din pasiune pentru acest domeniu.
Inca de la infiintare, Window Design a mizat pe cel mai bun raport calitate-pret pentru a putea satisface nevoile consumatorilor din fiecare clasa economica.
Aprecierile clientilor ne-au propulast in fruntea topului devenind astfel in ultimii 2 ani, primii din grupa si sectorul nostru de activitate.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Constructii/Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
ANGAJAM CASIERI SI LUCRATORI COMERCIALI
BUCURESTI

Compania ESSA SalesANDamp;Distribution angajeaza:

- LUCRATOR COMERCIAL
- CASIERI


telefon: 031 780 02 15
email: contact@essagroup.

ro


Descrierea jobului:

- urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotaANDthorn;ia la raft a produselor;
- indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele;
- participa la acANDthorn;iunile comerciale din magazin;

Beneficii:
salariu competitiv;
posibilitati reale de dezvoltare a carierei;
posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii multinationale.Cerintele postului
Candidatul ideal:

- Studii medii (Lucrator Comercial);
- Diploma Bacalaureat cerinta obligatorie pentru Casier;
- Experienta anterioara in comert constituie avantaj;
- Orientare si deschidere catre client;
- Responsabilitate si seriozitate;Detalii Companie:ESSA Sales ANDamp; Distribution este companie membra a grupului de firme BIP citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Comert Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Angajam casieri / lucratori comerciali, vanzatori mezeluri / vanzator legume-fructe, receptioner marfa
Cluj-Napoca

Indrazneste sa fii Profi! Doriti sa va alaturati echipei Profi din Cluj-Napoca si Floresti? Va invitam la interviurile de selectie pt. posturile: casieri / lucratori comerciali, vanzatori mezeluri / vanzator legume-fructe, receptioner marfa Va rugam sa specificati locul de munca pentru care doriti sa fiti considerati..

Indrazneste sa fii Profi! Doriti sa va alaturati echipei Profi din Cluj-Napoca si Floresti? Va invitam la interviurile de selectie pt. posturile: casieri / lucratori comerciali, vanzatori mezeluri / vanzator legume-fructe, receptioner marfa Va rugam sa specificati locul de munca pentru care doriti sa fiti considerati.
Companie
Profi Cluj
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
28Feb
11 Feb
Lucrator comercial tigari electronice Kaufland
Roman

Activitatea de vanzare a tigarilor electronice, receptionare si inventariere marfa. Punctul de lucru este situat in incinta magazinului Kaufland din localitatea Roman, Jud. Neamt
Efectuarea activitatii de vanzare a produselor specifice-tigari electronice, produse conexe ale acestora si alte produse din aceeasi categorie.Respectarea regulilor comerciale si de vanzari-vanzare si ambalare produse, incasare, contravaloare si eliberare bon fiscal, evidenta vanzari.Detalii Companie:Smokemania este un lant national de magazine de tigari electronice din Romania, aflat in plina dezvoltare si expansiune.

Daca va doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu civilizat si colegial, va invitam sa va alaturati noua.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Feb
Consultant Vanzari Vodafone Kaufland Tulcea
Tulcea

In rolul de Retail Representative, vei atinge obiectivele de vanzare si satisfacerea cerintelor clientilor cu profesionalism si printr-o atitudine de vanzari proactiva in scopul de a crea cea mai buna experienta pentru client din Romania. Recrutam Consultant de Vanzari in cadrul magazinului Vodafone Kaufland din orasul Tulcea.

Ce vei face in rolul de Retail Representative? • Prezinti, vinzi si cresti valoarea vanzarilor produselor si serviciilor Vodafone catre clientii potentiali si existenti in scopul de a atinge Targetul de vanzari al Magazinului . Asiguri acuratetea inregistrarii datelor clientilor in bazele de date ( verificarea integritatii, completarea contractului, facturarea si completarea certificatului de garantie, completarea contractului de transfer de responsabilitate) • Oferi informatii intr-o maniera eficienta si politicoasa catre clientii potentialii si catre clientii deja existenti ai firmei despre produse si servicii, preturi, conditii de citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
12 Feb
Angajam Casieri
Cluj-Napoca

entru clientul nostru, un lant multinational de magazine de profil, angajam Casieri. RESPONSABILITATI: - Asigurarea bunei desfasurari a procesului de vanzare din magazin prin operarea directa la casele de marcat. PACHET SALARIAL: - Tichete de masa - 9,35/tichet/zi lucrata; - Salariu 900 lei brut.

CERINTE: - Minim 3 luni experienta in domeniu; - Disponibilitate de a lucra in 2 schimburi; - Cunostinte de operare pe casa de marcat fiscala; - Seriozitate; - Onestitate. Asteptam aplicatiile dvoastra alaturi de un CV
Companie
Lugera & Makler
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
07 Feb
Angajam casieri si lucratori comerciali
Bucuresti,

Descrierea companiei Recrutare Descrierea postului Compania ESSA Sales&Distribution angajeaza: - LUCRATOR COMERCIAL - CASIERI telefon: 031 780 02 15 email: contact@essagroup.

ro Descrierea jobului: - urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor; - indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele; - participa la actiunile comerciale din magazin; Beneficii: • salariu competitiv; • posibilitati reale de dezvoltare a carierei; • posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii multinationale. Cerintele postului Candidatul ideal: - Studii medii (Lucrator Comercial); - Diploma Bacalaureat cerinta obligatorie pentru Casier; - Experienta anterioara in comert constituie avantaj; - Orientare si deschidere catre client; - Responsabilitate si seriozitate;
Companie
ESSA
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job