Joburi reparatii

Cauta in 218 locuri de munca reparatii in 2014

Filtre suplimentare
20 Nov

Mecanic camioane/trailere

Roeselare/Gent

reparatie pe partea mecanica (reparatii ambreiaj, cutie viteze manuala sau automata, transmisii cardanice, diferentiale, transmisii finale), hidraulica, pneumatica, electrica -Experienta in utilizarea diferitelor tipuri de echipamente de diagnoza reprezinta un avantajCerinte:Cunoasterea limbii franceze sau engleze la nivel conversational -Disponibilitate pentru o perioada indelungata .

Companie: Accent Jobs Romania

Jobul Mecanic camioane/trailere este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Mecanic camioane/trailere a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
15 Nov

Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale

Pitesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Gold plast produce articole de unica folosinta pentru masa de inalta clasa folosind materiale plastice. Bazata pe o experienta de peste 30 de ani, intr-un sector unde constant se deschid noi provocari industriale, Gold Plast, este deja un punct de referinta in materie de precizie si profesionalism datorita sintezei dintre traditie, cercetare.

Companie: Sc Goldplast Production Srl

Jobul Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale este incadrat in categoria Reparatii/Service, Industrie full-time

Locul de munca Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov

Montator acoperis- zinguer

Franta

Responsabilitati: - realizare acoperis din tabla - executa montare de jgheaburi prin sudura pe gaz (cositoreasca) - executa lucrari la inaltime (blocuri)- experienta in Franta ca si zinguer - trusa cu scule (zinguer) - limba franceza la nivel conversational mediu/ avansat Detalii Companie:ATT Interim este o companie in plina dezvoltare pe piata serviciilor profesionale de resurse umane din.

Companie: NetJobs

Jobul Montator acoperis- zinguer este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Constructii/Amenajari, Inginerie, Instalatii, Metalurgie/Industrie miniera, Reparatii, Service

Locul de munca Montator acoperis- zinguer a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21Nov
19 Nov

Electrician/Montator echipamente electrice

Strainatate,

Descrierea companiei Agentie de recrutare Descrierea postului Cautam electrician / montator echipamente electrice Agentia de recrutare STRADIGIE cauta electrician, harnic si de incredere, pentru clienti de prestigiu din zona München ( sudul Bavariei, Germania). Sarcinile dvs. : Instalarea de instalatii electrice in cladiri; Terminale de prize si intrerupatoare; Lectura diagrame tehnice si.

Companie: Stradigie

Jobul Electrician/Montator echipamente electrice este incadrat in categoria Constructii / Instalatii, Reparatii / Intretinere / Service, full-time

Locul de munca Electrician/Montator echipamente electrice a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
14 Nov

Mecanic auto

Bucuresti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Firma noastra ofera reparatii cutii de viteze automate si manuale orice tip de autoturism, camioane, dube. Ne remarcam prin profesionalism, garantie, experienta de peste doua zeci de ani in domeniul reparatiilor cutiilor de viteza automate si manuale. .

Companie: Gbx Pronova

Jobul Mecanic auto este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Mecanic auto a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov

Vopsitor auto

Paris

Franta. Manworking.ro angajeaza vopsitor auto cu diploma de calificare si peste 10 ani experienta in domeniu, avantaj limba franceza nivel conversational , permis de conducere categoria B, fara comision, cazare si transport asigurat, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire, lunar 1.300 euro, 39h/saptamana.Cerinte:- Diploma calificare - Minim 10 ani experienta in domeniu - Permis de.

Companie: SC Manworking Solutions SRL

Jobul Vopsitor auto este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Vopsitor auto a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
15 Nov

Tehnician reparatii telefoane

Anglia

Pentru o companie din UK, recrutam tehnician pentru reparatii telefoane mobile, cu experienta si cu cunostinte de limba engleza. Se va lucra intr-un centru comercial. .

Jobul Tehnician reparatii telefoane este incadrat in categoria Reparatii/Mecanica/Service full-time

Locul de munca Tehnician reparatii telefoane a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
16 Nov

Mecanic stivuitoare

Timisoara

LiceuDetalii Companie:Ne adresam firmelor si persoanelor interesate de achizitionarea sau de inchirierea de echipamente de ridicat si stivuit, echipamente de lucru la inaltime, utilaje de transport si manipulare pentru santiere, depozite, porturi, aeroporturi si gari. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului, cat si operatori cu experienta, pentru orice tip de.

Companie: West Lift Mobile SRL

Jobul Mecanic stivuitoare este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Mecanic stivuitoare a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
17 Nov

Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC

Timisoara, Sibiu, Deva, Bucuresti, Arad

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Tin Lavir Srl este o societate cu o traditie de 18 ani in domeniul echipamentelor de climatizare , ventilatie , incalzire, racire si confort a carei renume se datoreaza in mod special calitatii percepute si transmise de la client la client. .

Companie: Tin Lavir

Jobul Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
16 Nov

Angajam Mecanic camioane

Cluj-Napoca

CISELA TRANSCOM SRL Angajeaza MECANIC auto cu experienta in reparatii si intretinere camioane si disponibilitate de deplasare la extern! Asteptam cv- urile Dvs! Alte detalii si salariul se vor discuta in cadrul interviului. .

Companie: Cisela Transcom

Jobul Angajam Mecanic camioane este incadrat in categoria Service / Reparatii full-time

Locul de munca Angajam Mecanic camioane a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job

Au fost gasite 218 locuri de munca reparatii , afisate in 22 pagini.