Joburi reparatii

Cauta in 557 locuri de munca reparatii in 2016

Filtre suplimentare
26May
24 May
Tehnician service GSM Videle Teleorman
Alexandria Bucuresti Videle Teleorman

Candidatul ideal -cunostiinte tehnice despre telefoanele mobile -cunostinte in electronica-spirit de echipa-capacitate de organizare, nivel ridicat de responsabilitate Experienta de lucru in depanare in domeniul electronic / GSM constituie un avantaj.

Ofer un salariu foarte bun si motivant in functie de incasari Descrierea jobului - preluare comenzi de la clienti- verificari de telefoane mobile- inlocuire de piese in telefoanele mobile,- imbunatatirea performantelor telefoanelor mobile- resoftare, decodare Descrierea companiei Constienti de gradul din ce in ce mai ridicat al competitiei pe piata de produse IT din Romania am hotarat inca de la inceput sa promovam produse brand de calitate incontestabila, dublate de preturi accesibile.
Companie
Bit Zone SRL
Categoria jobului
Altele IT Hardware Service / Reparatii Telecomunicatii Service Hardware Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Administrator retea de calculatoare
Bucuresti,

Descrierea companiei Auto Cobalcescu este o companie privata cu capital 100% romanesc, care are ca principal domeniu de activitate comercializarea de autoturisme marcile Renault, Dacia, Nissan, Suzuki si asigurarea service-ului in perioada de garantie si post-garantie precum si furnizarea de servicii de taximetrie.

Descrierea postului - Acorda asistenta tehnica utilizatorilor pentru probleme legate de sistemele de operare, aplicatii de uz general, programe anti-virus, utilizarea resurselor partajate in reteaua locala, e-mail si Internet / Intranet, programului de gestiune-contabilitate; - Intretine si administreaza reteaua de calculatoare, serverele Windows, Linux si celelalte calculatoare din retea; - Intretine conexiunea la Internet si legaturile VPN; - Intretine echipamente (imprimante, scannere, etc); - Actualizeaza inventarul echipamentelor de calcul; - Monitorizeaza functionarea echipamentelor si a retelei locale; - Monitorizeaza functionarea retelei telefonice interne si a citeste mai mult
Companie
Auto Cobalcescu
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto IT Hardware Prestari servicii Reparatii / Intretinere / Service Service Service auto Hardware Industria auto Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Electrician / Instalator
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in Service / Reparatii, Constructii / Instalatii Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal • Cunostinte avansate pentru interventie la instalatiile electrice, sanitare, HVAC ale unei cladiri • persoana indemanatica • experienta anterioara in domeniu constituie un avantaj; • seriozitate si corectitudine • Rezistenta la stres si disponibilitate la program prelungit • muncitor, loial, hotarat; • Personalitate deschisa - foarte bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala • Permis de conducere categoria B; Descrierea jobului • verifica periodic echipamentele de munca supuse unor influente ce pot genera deteriorari susceptibile de a fi la originea unor situatii periculoase, cu scopul de a citeste mai mult
Companie
TEZAUR INVESTMENT GROUP
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Service / Reparatii Constructii Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26May
26 May
Inginer Service
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Service / Reparatii, Vanzari, Inginerie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Obligatoriu studii superioare tehnice Aptitudini de negociere, relationare cu clientii si comunicare Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate Spirit organizatoric Abilitati de lucru in echipa Cunoasterea limbii engleze (scris si vorbit). Cunoasterea limbii franceze reprezenta un plus. Cunostinte solide de operare PC (operare Windows, MS Office – Word, Excel, Outlook, Power Point etc.) Experienta de minimum 2 ani intr-o pozitie similara Permis de conducere categorie B Descrierea jobului Responsabil de mentinerea relatiilor cu clientii Responsabil de incheierea si administrarea contractelor de service tehnic si vanzare consumabile Realizeaza citeste mai mult
Companie
Medicare Technics SA
Categoria jobului
Inginerie Service / Reparatii Vanzari Vanzari Service Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Strungar
Cluj-Napoca,

Descrierea companiei Companie de consultanta in domeniul resurselor umane. Descrierea postului Pentru unul dintre clientii nostri, lider de piata in productia de ambulante si vehicule speciale destinate serviciilor de urgenta cautam un strungar.

Responsabilitati: Reglarea dispozitivelor strungului; Operarea strungului paralel; Reconditionarea pieselor; Prelucrarea confectiilor metalice conform documentatiei tehnice. Cerintele postului Cerinte: Studii medii; Experienta anterioara pe un post similar – minimum 5 ani.
Companie
Lugera The People Republic
Categoria jobului
Reparatii / Intretinere / Service Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Mecanic si electrician auto
Tirgu-Mures

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Service / Reparatii, Auto / Echipamente Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Candidatul ideal: - Calificare in domeniul mecanic auto sau electric auto - conditie obligatorie; - Experienta in operatiuni de mecanica auto pe mai multe marci de masini; - Carnet de conducere cat. B-obligatoriu; - Responsabil; - Spirit de echipa; - Dorinta de dezvoltare profesionala si acumulare de noi cunostinte. Descrierea jobului Responsabilitati: - Efectueaza interventii rapide de mecanica si electricitate auto pe diferite marci de automobile (ex: schimb anvelope, schimb ulei, schimb placute de frana, discuri de frana, geometrie, diagnoza computerizata etc); - Executa lucrarile in conformitate cu standarde de calitate utilizate la nivel international; - citeste mai mult
Companie
Asociatia pentru Promovarea Antreprenppriatului Responsabil
Categoria jobului
Auto / Echipamente Service / Reparatii Service Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Mecanic auto
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Experienta minima 2 ani de zile , seriozitate , puntualitate si corectitudine sunt cerintele minime !!!! Descrierea jobului Program de L-V 8:30-18:30 Sambata 8:30-14:30
Companie
avantaje auto total srl
Categoria jobului
Auto / Echipamente Service / Reparatii Service Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 May
INGINER MECANIC
Bucuresti

Candidatul ideal - Studii tehnice, absolvirea Facultatii de Mecanica / Mecanica Agricola / Electromecanica;- Experienta in reparatii de echipamente complexe (utilaje agricole, camioane, utilaje de constructii, etc.

);- Cunostiintele in segmentul electric reprezinta un avantaj;- Disponibilitate la program de lucru prelungit si de a efectua delegatii;- Spirit de initiativa si cooperare;- Capacitate de analiza si sinteza;- Capacitate de lucru in conditii de stres si termene limita;- Permis de conducere categ. B. Descrierea jobului - Diagnostic, reparatii -Reparatii utilaje agricole -- Efectuarea operatiunilor de punere in functiune si intretinere ulterioara a utilajelor.- coordoneaza activitatile - bune abilitati de organizare- disponibilitate pentru program prelungit-programarea utilajelor in functie de lucrarile specifice.
Companie
Capatina & Compani S.R.L.
Categoria jobului
Agricultura Inginerie Service / Reparatii Agricultura Service Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 May
Area Sales Engineer – scule aschietoare, masini unelte, echipamente de masura
Arad Oradea Pitesti Sibiu Timisoara

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Studii superioare tehnice (Inginer TCM, masini unelte);- Experienta in productie, prelucrari prin aschiere, exploatare / intretinere masini unelte;- Bune abilitati de comunicare si negociere;- Persoana responsabila, cu initiativa, sociabila, orientata catre obtinerea de rezultate;- Permis de conducere categoria B, disponibilitate pentru deplasari in zona alocata. Descrierea jobului RESPONSABILITATI:- Contacteaza clientii si identifica necesitatile specifice procesului de productie;- Identifica si implementeaza in procesul de productie tehnologii de prelucrare prin aschiere;- Negociaza contractele comerciale. BENEFICII:- Pachet salarial deosebit: salariu fix motivant + bonus consistent corelat cu citeste mai mult
Companie
PREMIUM HR
Categoria jobului
Inginerie Service / Reparatii Vanzari Vanzari Service Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Mecanic de Intretinere
Cluj-Napoca,

Descrierea companiei Companie de consultanta in domeniul resurselor umane. Descrierea postului Pentru unul dintre clientii nostri, o companie multinationala specializata in productia mobilierului, cautam Mecanic Intretinere si Reparatii! Responsabilitati: Realizarea reparatiilor si intretinerii masinilor-unelte; Executarea lucrarilor de mentenanta preventiva si a reviziilor tehnice; Efectuarea

reparatiilor la echipamentele si utilajele aflate in sectia de productie. Cerintele postului Absolvent cu studii medii tehnice in domeniul electrotehnic sau mecanic; Experienta in domeniul intretinere utilaje; Cunostinte in domeniul echipamentelor de automatizari si de proces; Cunostinte de limba engleza constituie avantaj; Abilitati de comunicare, lucru in echipa.
Companie
Lugera The People Republic
Categoria jobului
Reparatii / Intretinere / Service Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 557 locuri de munca reparatii , afisate in 56 pagini.