Joburi reparatii

Cauta in 223 locuri de munca reparatii in 2014

Filtre suplimentare
21 Nov

Bardeur- Montator fatade de ventilatie

Franta

Responsabilitati: - realizare fatade de ventilatie - montaj profilelor de sustinere pe pereti - fixarea vatei bazaltice - montarea de lambriuri din lemn sau panouri din aluminiu pe profil - experienta minim 3 ani in domeniu - limba franceza nevel mediu/ avansat - cunoasterea procedurilor de realizare a fatadelor de ventilatieDetalii Companie:ATT Interim este o companie in plina dezvoltare pe.

Companie: NetJobs

Jobul Bardeur- Montator fatade de ventilatie este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Proiectare industriala, Reparatii

Locul de munca Bardeur- Montator fatade de ventilatie a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Pregatitor auto

Lyon

Franta. Manworking.ro angajeaza pregatitor auto cu diploma de calificare si 7-8 ani experienta in domeniu, avantaj limba franceza nivel conversational, fara comision, cazare si transport asigurat, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire, lunar 1.300 euro net, 39h/saptamana.Cerinte:- Diploma de calificare - Experienta in domeniu 7-8 ani - Avantaj limba franceza nivel conversational -.

Companie: SC Manworking Solutions SRL

Jobul Pregatitor auto este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Pregatitor auto a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Electrician

Reghin

electrice si executa atat reparatii curente cat si reparatii capitale care presupun demontarea completa a instalatiei electrice. -Pune sub tensiune instalatia si utilizeaza aparate, tehnici si proceduri specifice pentru verificarea functionalitatii acesteia. Cerinte:Cerinte: Studii Medii Calificare de electrician Experienta in domeniu de minim 3 ani Abilitati de comunicare .

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Electrician este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Electrician a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
26Nov
18 Nov

Electrician auto

Constanta

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Sc Raval Car S.R.L. comercializeaza o gama larga de: echipamente audio si alarme auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si.

Companie: S.c. Adel Tuning S.r.l.

Jobul Electrician auto este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Electrician auto a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
18 Nov

Electricieni 3A/4B si Instalatori gaze 1T/2T

Toate orasele

LiceuDetalii Companie:Avand birouri in Bucuresti, Timisoana sau Cluj Napoca, Payout a castigat increderea a peste 120 companii client. Serviciile noastre se refera la: servicii calcul salarial si administrare personal, conslutanta (codul muncii, taxe, expati, formulare europene etc), recrutare. .

Companie: Payout Payroll

Jobul Electricieni 3A/4B si Instalatori gaze 1T/2T este incadrat in categoria Reparatii/Service, Industrie full-time

Locul de munca Electricieni 3A/4B si Instalatori gaze 1T/2T a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
22 Nov

Bobinator - Belgia -

Massenhoven Strainatate Belgia

tehnice pentru a determina reparatiile care sunt necesare; ? dezasamblarea partilor defecte in vederea efectuarii reparatiilor; ? reasamblarea partilor electrice ale motorului; ? pregatirea raporturilor de calitate; ? localizarea si pozitionarea partilor electrice si electronice in pozitia originala; ? folosirea uneltelor pentru diagnosticare; ? efectuarea de masuratori (rotatii,.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Bobinator - Belgia - este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Bobinator - Belgia - a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Mecanic camioane/trailere

Roeselare/Gent

reparatie pe partea mecanica (reparatii ambreiaj, cutie viteze manuala sau automata, transmisii cardanice, diferentiale, transmisii finale), hidraulica, pneumatica, electrica -Experienta in utilizarea diferitelor tipuri de echipamente de diagnoza reprezinta un avantajCerinte:Cunoasterea limbii franceze sau engleze la nivel conversational -Disponibilitate pentru o perioada indelungata .

Companie: Accent Jobs Romania

Jobul Mecanic camioane/trailere este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Mecanic camioane/trailere a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
15 Nov

Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale

Pitesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Gold plast produce articole de unica folosinta pentru masa de inalta clasa folosind materiale plastice. Bazata pe o experienta de peste 30 de ani, intr-un sector unde constant se deschid noi provocari industriale, Gold Plast, este deja un punct de referinta in materie de precizie si profesionalism datorita sintezei dintre traditie, cercetare.

Companie: Sc Goldplast Production Srl

Jobul Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale este incadrat in categoria Reparatii/Service, Industrie full-time

Locul de munca Electromecanic/mecanic intretinere si reparatii echipamente industriale a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov

Montator acoperis- zinguer

Franta

Responsabilitati: - realizare acoperis din tabla - executa montare de jgheaburi prin sudura pe gaz (cositoreasca) - executa lucrari la inaltime (blocuri)- experienta in Franta ca si zinguer - trusa cu scule (zinguer) - limba franceza la nivel conversational mediu/ avansat Detalii Companie:ATT Interim este o companie in plina dezvoltare pe piata serviciilor profesionale de resurse umane din.

Companie: NetJobs

Jobul Montator acoperis- zinguer este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Constructii/Amenajari, Inginerie, Instalatii, Metalurgie/Industrie miniera, Reparatii, Service

Locul de munca Montator acoperis- zinguer a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Electrician/Montator echipamente electrice

Strainatate,

Descrierea companiei Agentie de recrutare Descrierea postului Cautam electrician / montator echipamente electrice Agentia de recrutare STRADIGIE cauta electrician, harnic si de incredere, pentru clienti de prestigiu din zona München ( sudul Bavariei, Germania). Sarcinile dvs. : Instalarea de instalatii electrice in cladiri; Terminale de prize si intrerupatoare; Lectura diagrame tehnice si.

Companie: Stradigie

Jobul Electrician/Montator echipamente electrice este incadrat in categoria Constructii / Instalatii, Reparatii / Intretinere / Service, full-time

Locul de munca Electrician/Montator echipamente electrice a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 223 locuri de munca reparatii , afisate in 23 pagini.