Joburi in italia

Cauta in 298 locuri de munca in italia in 2015

04Mar
04 Mar
Selectam Ospatari/Ospatarite restaurante in Italia!
Toate orasele, Strainatate Italia

Descrierea companiei Euro staff Descrierea postului Selectam Ospatari/Ospatarite restaurante in Italia! Selectam OSPATARI/OSPATARITE pentru a lucra in restaurante din Italia.

Plecare urgenta! Responsabilitati: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - transmiterea comenzilor la bar; - servirea clientilor; - debarasarea mesei; - mentinerea curateniei. Program de lucru: 10 ore/zi; 1-2 zile libere/luna. SE OFERA: - contract legal de munca pe perioada nedeterminata; - 700 EURO NET/luna; - cazare GRATUITA; - masa GRATUITA (3 mese/zi). Cerintele postului Cerinte: - se cere limba italiana la nivel bun; - experienta in domeniu; - persoana trebuie sa aiba personalitate placuta, sa fie muncitoare, serioasa, dinamica si energica. Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostrii. Telefoane: 0372-720464, 0368-455.956, 0368-455.955.
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Restaurant / Food service / Catering Turism / Hotel staff Catering Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
bona pentru italia verona
Deva Italia

familie de romani stabiliti in italia cautam o bona pina in 35 ani nu fumatoare pe o perioada de minima de 3 luni oferim 300 euro primele 3 luni dupa care 350 ,cazare si mincare dorinta noastra e sa ne cunoastem pe net .sa avem o discutie si sa ne vedem reciproc .Copilul are 2ani si 4 luni si avem nevoie din 20 martie asa ca nu pierde timpul si incearca sa obti postul ...multumesc . .

familie de romani stabiliti in italia cautam o bona pina in 35 ani nu fumatoare pe o perioada de minima de 3 luni oferim 300 euro primele 3 luni dupa care 350 ,cazare si mincare dorinta noastra e sa ne cunoastem pe net .sa avem o discutie si sa ne vedem reciproc .Copilul are 2ani si 4 luni si avem nevoie din 20 martie asa ca nu pierde timpul si incearca sa obti postul ...multumesc .
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Salariu
300300 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Personal necalificat restaurante,baruri Italia
Botosani Strainatate Italia

Personal restaurante si baruri, pensiuni,pentru ajutor ospatari, ajutor bucatarie,curatenie, debarsari mese, gradinarit ,parcari,spalat vase Varsta la femei intre 18-50 ani Varsta la barbati intre 18-40 ani Salarizare incepand de la 650 euro cu marire in functie de experienta si cunoasterea limbii italiene Cazarea si masa asigurate de angajator Contracte nedeterminate Plecari in 7 zile de la

depunerea dosarului
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Salariu
650650 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04Mar
02 Mar
Badanta pentru o familie din Messina
Messina Italia

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Batranii ne-au invatat cele dintai rugaciuni, primele poezii si ne-au spus cele mai frumoase basme si povesti, fiind primii educatori si pedagogi ai nostri.

Ne-au format modul de viata si caractere durabile ale personalitatii, pe care ulterior scoala le-a modelat, formandu-ne si pregatindu-ne pentru munca, viata si societate. Daca ai o atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila si ai dorinta de a ajuta si de a fi amabil cu cei in varsta, daca, in plus, ai cunostinte de limba italiana, postul de Badanta este solutia potrivita pentru tine. Cautam BADANTA pentru o familie din Messina, Italia. Salariu de 700 Euro/luna + cazare si masa. Responsabilitati: Asistarea si ingrijirea persoanei batrane. Beneficii: - cazarea si masa oferite gratuit; - contract legal de munca pe perioada nedeterminata; - salariu: 700 Euro/luna; - plecare rapida.
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
BADANTE familii Italia!
Toate orasele, Strainatate Italia

Descrierea companiei Euro staff Descrierea postului BADANTE familii Italia! Familii din diverse regiuni din Italia, selecteaza BADANTE. Plecare rapida! Responsabilitati: - Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave; - Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati la bucatarie, diverse activitati casnice, ajutor la cumparaturi, si orice alte sarcini

cerute de catre familie. Program de lucru: 8-10 ore/zi, 6 zile/saptamana. Alte bonusuri oferite angajatului: - consultanta pentru selectia celei mai potrivite familii angajatoare; - monitorizarea candidatului pe toata perioada contractului; - cazare si masa oferite de catre angajator; - contract legal de munca pe perioada nedeterminta, asigurari sociale platite de angajator; - asigurare medicala platita de angajator; - plecare rapida. Cerintele postului Cerinte: Persoana selectata trebuie sa fie muncitoare, serioasa si politicoasa fata de persoana de care trebuie sa aiba grija si fata citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
Vorbesti limba italiana? Selectam Badante pentru Italia
Messina, Catanzaro Italia

Pentru batrani, pana si lucrurile elementare (cum ar fi servirea mesei, imbracatul sau igiena personala) devin dificile odata cu trecerea timpului. Rolul agentiei noastre este de a descoperi persoane care, printr-o atitudine amabila, intelegatoare si responsabila, ii pot ajuta pe batrani sa treaca peste momentele dificile.

Euro Staff Solution are disponibile 2 posturi vacante de Badante pentru 2 familii din Italia: 1. Badanta pentru o familie din Catanzaro. Batrana are 93 de ani. Familia ofera 700 Euro/luna + cazare si masa. 2. Badanta pentru o batrana din Messina. Familia ofera 700 Euro/luna + cazare si masa. Responsabilitati: - Asistarea si ingrijirea persoanei batrane. - Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati casnice, precum si orice alte sarcini cerute de catre angajator. Program de lucru: 8-10 ore/zi, 5-6 zile/saptamana Avantaje: - cazare gratuita; - masa gratuita; - contract legal de munca pe perioada nedeterminata; - salariu: 700 citeste mai mult
Categoria jobului
Curatenie/Intretinere/Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Cameriste in Italia
Bucuresti Strainatate Italia

Cautam cameriste pentru hoteluri in Italia, zona de nord: Verona, Bibione, Lago di Garda, Bellaria Igea Marina -avem posturi atat pe stagiunea de vara, aprilie, mai-octombrie -avem posturi libere cat si full time cu plecare imediata pe perioada nedeterminata Cerinte: - minime cunostinte de limba italiana - persoane organizate cu simtul raspunderii - cunostinte in efectuarea curateniei Cerinte:

Oferta: - conditii excelente de munca, in echipele noastre formate in ultimii 5 ani de zile - salarizare 800 EURO net pe luna (in mana) - cazare in cadrul hotelului, in camere pentru personal - 3 mese pe zi, mic dejun, pranz, cina - o zi libera pe saptamanaCompensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Josb4Hotels.ro - primul portal cu oferte de locuri de munca strict in domeniul hotelier. Publicarea anunturilor de angajare este gratuita, precum si toate serviciile pentru candidati.
Companie
Russmedia Tech
Categoria jobului
Intretinere / Curatenie Servicii curatenie Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Vorbesti limba italiana? Profita de sansa de a lucra ca B...
Italia

Postat la: 10-02-2015 Responsabilitati Pentru batrani, pana si lucrurile elementare (cum ar fi servirea mesei, imbracatul sau igiena personala) devin dificile odata cu trecerea timpului. Rolul agentiei noastre este de a descoperi persoane care, printr-o atitudine amabila, intelegatoare si responsabila, ii pot ajuta pe batrani sa treaca peste momentele dificile.

Euro Staff Solution are disponibile 2 posturi vacante de Badante pentru 2 familii din Italia: 1. Badanta pentru o familie din Catanzaro. Batrana are 93 de ani. Familia ofera 700 Euro/luna + cazare si masa. 2. Badanta pentru o batrana din Messina. Familia ofera 700 Euro/luna + cazare si masa. Responsabilitati: - Asistarea si ingrijirea persoanei batrane. - Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati casnice, precum si orice alte sarcini cerute de catre angajator. Program de lucru: 8-10 ore/zi, 5-6 zile/saptamana Avantaje: - cazare gratuita; - masa gratuita; - contract legal de munca pe citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Ospatar Restaurant Italia
Viareggio Strainatate Italia

Restaurant din Viareggio, Italia, selecteaza urgent Ospatarita! Salariu de 800 Euro/luna. Responsabilitati: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - transmiterea comenzilor la bucatarie/bar; - servirea clientilor; - debarasarea mesei; - mentinerea curateniei in restaurant.

Program de lucru: 8- 10 ore/zi; 5-6 zile/saptamana Beneficii: - salariu de 800 EURO/luna; - cazarea GRATUITA; - masa GRATUITA. Cerinte:Cerin?e job: - cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun si/sau de limba italiana la nivel mediu/bun; - experienta in domeniu constituie un plus. Alte informa?ii: Tarif de procesare a dosarului: 360 lei ? se plateste la inscriere. Taxa de mediere - 400 EURO ? se plateste dupa primul castig. Taxa plasament: 300 Euro (platibili la partenerul din Italia, in momentul in care ajungeti in ITALIA). Bilet de avion. Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuitaDetalii Companie:Agentia de recrutare si plasare forta de munca care iti ofera citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Hoteluri / Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
MUNCITOR pentru un restaurant din Italia! Se ofera 800 Euro/luna
ItaliaStrainatate Italia

Restaurant din Viareggio, Italia, selecteaza urgent MUNCITOR! Salariu de 800 Euro/luna + cazare si masa asigurate.

Responsabilitati: Ajutor in cadrul diverselor activitati din restaurant. Mentenanta localului.

Program de lucru: 8-10 ore/zi.

Beneficii:
- salariu de 800 EURO/luna;
- cazarea GRATUITA;
- masa GRATUITA.

- cunostinte de limba italiana la nivel mediu/bun. Detalii Companie:EURO STAFF SOLUTION este una din cele mai puternice agentii de recrutare si plasare forta de munca in strainatate care isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania.

Compania noastra se poate lauda in prezent cu candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate. Toata activitatea este dedicata promovarii ofertelor de munca legale, oferirea de consultanta specializata cu privire la legislatia muncii din tarile de interes ale candidatiilor si medierea contractelor de munca.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Restaurante Turism/Hoteluri Hoteluri Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 298 locuri de munca in italia , afisate in 30 pagini.