Joburi ingineri constructori

Cauta in 4 locuri de munca ingineri constructori in 2016

12Feb
08 Feb
Angajam Ingineri Constructori,Maistrii,Poliri pentru Germ...
Germania

Postat la: 16-01-2016 Responsabilitati Munca in echipa si individual Cerinte Cerinte obligatorii : - Experienta pe santiere in Germania minim 3 ani. - Cunostinte de limba Germana Salariu motivant ! Nu ezitati sa ne cotactati: Tel.

: 0748 010 227 Descrierea firmei EXPERT IBB CONSTRUCT este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2011, ce tinde sa devina o firma de succes atat pe plan local cat si international. Firma de constructii S.C. EXPERT IBB CONSTRUCT S.R.L. a luat fiinta cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate, puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul constructiilor civile si industriale. Companie SC EXPERT IBB CONSTRUCT SRL Posturi disponibile 5 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Tara Germania
Companie
SC EXPERT IBB CONSTRUCT SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
11 Feb
Angajam Ingineri
Sibiu ROMANIA

Postat la: 21-01-2016 Responsabilitati Societatea Comerciala, angajeaza ingineri constructori, specialitatea drumuri si poduri, specialitatea instalatii si civil, absolventi ai unei institutii de scolarizare in domeniu. Cunostinte operare PC/proiectare, capacitate de coordonare proiecte in domeniul infrastructurii, capacitate de analiza si actiune, comunicare buna, spirit de echipa.

CV –ul se poate trimite pe e-mail: office@sisteme de pavaje.ro Telefon:0374082549 Cerinte Societatea Comerciala, angajeaza ingineri constructori, specialitatea drumuri si poduri, specialitatea instalatii si civil, absolventi ai unei institutii de scolarizare in domeniu. Cunostinte operare PC/proiectare, capacitate de coordonare proiecte in domeniul infrastructurii, capacitate de analiza si actiune, comunicare buna, spirit de echipa. CV –ul se poate trimite pe e-mail: office@sisteme de pavaje.ro Telefon:0374082549 Descrierea firmei Constructor drumuri si pavaje Companie TERRA BUILDING SRL Posturi citeste mai mult
Companie
TERRA BUILDING SRL
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Cautam muncitori in costructii pentru Suedia.
Bucuresti, Sectorul 1 Strainatate Suedia

Descriere: Cautam muncitori in constructii pentru Suedia,Danemarca. Salariul intre 1.000 SI 2.000 euro , in functie de de experienta si rapiditate in munca. Limba : Engleza , Suedeza sau Germana constituie un avantaj, dar nu este o cerinta obligatorie.

OFERTA ANGAJARE : Job-ul oferit : Zidari , faiantari , tamplari, dulgheri, fierar betonist , elektricieni, ingineri constructori, sudori (toate categoriile), Vopsitori , zugravi, tot ce tine de constructii. etc Tara Job : Suedia, Danemarca. Descriere Job : Lucru pe santierele din Suedia si Danemarca. cu CNP Suedez. Salariu Oferit : Salariu lunar atractiv.(in functie de experienta si calificare. Posturi disponibile : Constructii si tot ce tine de asta.. Tip Contract : perioada nedeterminata. Ore lucrative : 50 ore lucrative / saptamanal de luni pana vineri. De mentionat se lucreaza doar schimbul 1 ,10 ore pe zi. Candidatul Ideal / Cerinte : Persoane cu varsta maxim 55 ani, cu putere de munca si foarte seriosi. Limbi Straine citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
20002000 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
12Feb
08 Feb
Inginer constructor
Cluj-Napoca

Firma de constructii care activeaza in proiectarea si executia structurilor de beton armat sau metal, cu un vast portofoliu de lucrari realizare in decursul anilor, angajeaza ingineri constructori absolventi ai promotiei 2015(sectia CCIA) pentru executie sau proiectare.

Cerinte: -diploma de absolvire a Facultatii de Constructii -punctualitate, determinare si gandire analitica -cunostinte AutoCad, Office -permis de conducere categoria B Beneficii: -pachet salarial motivant, format dintr-un salariu de baza si bonusuri in functie de performanta -posibilitatea de a lucra intr-un colectiv tanar -masina de serviciu -program de lucru de luni pana vineri Asteptam cu interes CV-urile dumneavoastra la adresa de e-mail recrutare_indconscluj yahoo.com. Va multumim si va asteptam cat mai curand in echipa noastra!
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job