Joburi saftica in ilfov

Cauta in 1 locuri de munca saftica in ilfov in 2014

Piata locurilor de munca din Ilfov este o piata diversa, dinamica, dezvoltata pe mai multe domenii, fiind cea mai prolifica piata a locurilor de munca, datorita amplasarii geografice.

23 Aug
Vanzatoare Saftica
Ilfov Bucuresti

Se cauta persoana pentru postul de vanzatoare intr-un magazin mixt non stop situat in Saftica. Se solicita: studii medii (liceu) persoana cinstita, curata seriozitate curata punctualitate Se ofera: salariu motivant . Mai mult

Companie: Mariana

Jobul Vanzatoare Saftica este incadrat in categoria Vanzari, vanzari part-time

Locul de munca Vanzatoare Saftica a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Ai cautat locuri de munca saftica in ilfov in 2014 vezi si firme in Ilfov sau doctori in Ilfov

Principalele domenii ecomonice de activitate prezente in judetul Ilfov sunt industria, serviciile, constructii, comert si alte servicii. In domeniul industriilor cea care ofera cele mai multe locuri de munca este industria prelucratoare, apoi industria extractiva, producatoare de energia electica si termica, gaze si apa, alte domenii care ofera locuri de munca pe piata sunt agentii economici cu activitate in constructii, cu activitate in comertul cu ridicata si amanuntul, regimul hotelier, activitati in transport, depozitare si comunicatii, activitati in educatie, cu activitati in domeniul serviciilor de sanatate si activitati de servicii colective, sociale si personale.
Salariul mediu pe economie este de 2063 lei pentru 2013, avand preconizata o crestere de aproximativ 5% pentru anul 2014.