Joburi soferi in iasi

Cauta in 2 locuri de munca soferi in iasi in 2015

04Sep
21 Aug
Soferi autocamion fara experienta pentru comunitate
Botosani; Brasov; Bucuresti; Caras-Severin; Cluj; Constanta; Iasi; Ilfov; Prahova; Satu Mare; Sibiu; Suceava; Timis

Soferi autocamion fara experienta pentru comunitate * Angajatorul recruteaza din toate orasele tarii.Cerinte:Scoala profesionalaDetalii Companie:Hartl Grup are o experienţă de peste 45 ani în domeniul transporturilor şi vă oferă o viziune modernă asupra acestui domeniu.

Suntem mai mult decât o firmă de transport: noi suntem partenerul D-voastră de incredere când este vorba despre managementul logistic complet al transporturilor D-voastră. Suntem un partener flexibil care pune lucrurile în mişcare. Indiferent ce, indiferent când şi indiferent unde.
Companie
Hartl Crew
Categoria jobului
Transport Logistica; Transport Logistica/Sofer Transport Prestari servicii
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Munca in strainatate
Iasi Strainatate

Agentie acreditata, selectionam personal pentru ocuparea urmatoarelor Ejoburi: Olanda: soferi de TIR national si international, tinichigii si vopsitori auto, operatori depozite (varsta maxima 22 de ani). Cerinte: calificare, experienta si cunostinte de limba engleza.

Germania: bucatari, ospatari, pizzari, montatori de mobilier la domiciliu, ingineri in instalatii si instalatori sanitari, inginer electric automatist. Franta: macelari, montatori pardoseli. UK: soferi TIR in Anglia, ingrijitori si asistenta la domiciliu in Anglia, asistenti medicali in Scotia.Detalii si depunerea CV urilor si direct pe site ul nostru, unde gasiti toate joburile noastre active.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04Sep