Joburi sofer in iasi

Cauta in 6 locuri de munca sofer in iasi in 2015

19 May
Sofer cat B
Iasi

Responsabilitati principale: transport, livrare marfa si incasari de numerar pe un traseu stabilit in ruta zilnica, cu respectarea orarului de livrare. Cerinte: studii medii, carnet de conducere categoria B, experienta in distributie 1 2 ani, fara incidente majore/cazier si garant persoana fizica.Va asteptam pentru mai multe detalii, insotiti de C.V.

sau carnet de munca, de luni pana vineri, intre orele 8,00 &ndash 13, 00, la CASA SINDICATELOR, ET. 1, CAM. 14.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
07 May
sofer autocamion/masina de mare tonaj
IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sofer autocamion/masina de mare tonaj in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1150002396/1 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sofer autocamion/masina de mare tonaj in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1150002396/1 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
Șofer I
Iasi

Șofer I Directia de Asistenta Comunitara Iasi 11 mai 2015 Directia de Asistenta Comunitara Iasi organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de sofer I la Serviciul Administrativ Aprovizionare. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate; f) citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
26May